giannis193 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ενδιαφέρομαι για handsfree (ψείρες) κατάλληλα για επικοινωνία, μουσική και gaming με δυνατό μπάσο. Είχα τα roccat syva που ήταν εξαιρετικά σε ήχο αλλά τα έφτυσε τα αριστερό ακουστικό. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;
AnastMet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 φιλε ειχα razer hammerhead pro και μετα αποενα χρονο σχεδον τα εφτυσε και εμενα το αριστερο κατα τα αλλα ειναι εκπληκτικα ακουστικα αλλα πολυ ακριβα για αυτο τα ειχα παρει και απεξω.Εμενα ομως τα εφτυσε λογο του οτι τα ειχα συνεχεια στο κινητο και τσεπη οποτε τραβα απο δω απο κει κοπηκαν απο μεσα στην ακρη προς το βισμα τα καλωδιακια.Τωρα αν θες πες και σε τι τιμες κοιτας. και θελω και γνωμη για τα syva γιατι τα σκεφτομουν
giannis193 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 φιλε ειχα razer hammerhead pro και μετα αποενα χρονο σχεδον τα εφτυσε και εμενα το αριστερο κατα τα αλλα ειναι εκπληκτικα ακουστικα αλλα πολυ ακριβα για αυτο τα ειχα παρει και απεξω.Εμενα ομως τα εφτυσε λογο του οτι τα ειχα συνεχεια στο κινητο και τσεπη οποτε τραβα απο δω απο κει κοπηκαν απο μεσα στην ακρη προς το βισμα τα καλωδιακια.Τωρα αν θες πες και σε τι τιμες κοιτας. και θελω και γνωμη για τα syva γιατι τα σκεφτομουν Μπορώ να δώσω μέχρι 40, άντε αν είναι κάτι εξαιρετικό μέχρι 50 ευρώ. Όσον αφορά τα Roccat syva στο θέμα του ήχου ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Να μην τα φτυνε και το αριστερό ακουστικό τι καλά που θα τανε. Σκέψου ότι τα έχω αλλάξει πέντε φορές και όλα παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα. Πολύ καλή περίπτωση μου φαίνονται και τα Xiaomi piston ii αν και δεν τα έχουν πολλά μαγαζιά μιας και κοιτάνε να πουλήσουν τα iii.
AnastMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα δεν ξερω αν σε καλυπτουν αλλα εκανα μια προσπαθεια γενικα τα Sennheiser εχουν πολυ καλη ποιοτητα οποτε πιστευω ειναι καλη επιλογη! https://www.skroutz.gr/s/5188937/Sennheiser-MM-30G.html https://www.skroutz.gr/s/5952403/Sennheiser-CX-2-00-G.html Καποιος αλλος ισως να ξερει καλυτερα .Ελπιζω να βοηθησα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα