Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν απο μια βδομαδα το moto g 3rd gen απο amazon.it .το κινητο ηρθε με ενα καμμενο pixel.αφου επικοινωνησα μαζι τους μου στειλανε αλλο και μου ειπανε να επιστρεψω το ελλατωματικο εντος 1 μηνα,στελνοντας μου και τα return labels.επειδη εχω μπερδευτει πρεπει να βαλω και μεσα στη συσκευασια καποιο χαρτι(Εικονα 1)?γι αυτο μου στειλανε 2?επισης μου ειπαν οτι θα μου κανουν refund τα εξοδα αποστολης.να βαλω και την αποδειξη της μεταφορικης μεσα?(την εικονα 2 την κολλαω απο εξω)

post-236322-0-24452000-1452086813_thumb.png

post-236322-0-50730100-1452086817_thumb.png

Δημοσ.

Μίλησε επιτόπου με το λαιβ τσατ τους. Στο λαιβ τσατ επισύναψε την απόδειξη αποστολής του κινητού, όπου και θα φαίνεται πόσο πλήρωσες. Θα στα βάλουν επιτόπου πίσω τα χρήματα.

Δημοσ.

το ενα χαρτί ειναι που θα μπει απεξω με τα στοιχεία τους, και το αλλο θα το βαλεις εντος του περιτυλιγματος. Και στα 2 να φαινεται το barcode. Δεν βάζεις καμια αποδειξη μέσα απο μεταφορικές κλπ. Θα σου αποζημιώσουν ενα στανταρ ποσο ταχυδρομικών εξοδων. Στειλε το συστημένο με ΕΛΤΑ.

2-3 μερες το πολυ μετα που θα το χουν στα χερια τους θα σου επιστρέψουν τα λεφτα. Μην ανυσηχείς. Ειναι αψογοι. Τους εχω επιστρέψει υπολογιστή 1000+ ευρώ....

Δημοσ.

αρα ανακεφαλαιωνουμε μη γινει κανενα λαθος.βαζω την εικονα 1 μεσα στο περιτυλιγμα και κολλαω την εικονα 2 απ εξω.Σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...