Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ρώτα την αν πιστεύει στον Θεό, και πες οτι θες να γνωρίσεις όλη την οικογένεια της μαζεμένη. Παρουσιάσου με τουρμπάνι. Και μια άδεια βαλίτσα. Ο πανικός θα κάνει τα υπόλοιπα... Συνήθως αυτές είναι και θεούσες οπότε...
8 Ball Pool Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 παιδια εχω μια τυπισα η οποια το εχει χαμενο συνεχεια ερχεται και με παρενοχλει,εκανα συστασεισ στην αστυνομια αλλα αυτη το χαβα της,επειδη δεν εχω μια για να παω να ρωτησω δικηγορο ρωταω το εξης: αν την ωρα που ερθει να με παρενοχληση την καταγραψω με ενα κινητο και οταν κανω μυνηση για ασφαλιστικα μετρα μπορω να το χρισημοποιησω,εχω σκεφτει να παρω κατι τετοιο http://spy.gr/krufn-kamera-oe-epitrapezio/ αυτο γνωριζεται αν εχει ισχυ σε δθκαστηριο ή θεωρειται παρανομη βιντεοσκοπηση? Φίλε μου αν δεν μας κοροϊδεύεις τότε έχω μια καλή λύση απλώς θα πρέπει να μαζευτεί όλη η οικογένεια της , εσύ και ένας αστυνομικός , ένας ψυχίατρος , με την προϋπόθεση ότι δεν θα φοράνε τα ρούχα τους τα επαγγελματικά και να έχεις τέτοιους φίλους και η ροή των πραγμάτων θα αναδείξει ...... την ελευθερία σου. Υ.Γ. Εάν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι?
gregluffy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πιαδια γελασα πολυ με πολλεσ απαντησεις.η τυπισσα δεν καταλαβαινει πηγα εισαγγελεια για να τησ γινει συσταση παραπονων και την πηρε η αστυνομια τηλ και αυτη παλι τπτ,ερχεται απεξω που δουλευω και κοβει βολτες,με περνουν τα αδελφια της με αποκρυψη τηλεφωνο και με απειλουνε .τωρα γτ ρωταω εδω ?,στο δικηγορο που ειχα παει και με παροτρυνε για συστασεισ μεσω αστυνομιας μ πηρε 80 ευρω η εργατοωρα και επειδη εβαλε και αυτη δικηγορο μου πηρε πολλεσ εργατοωρες ,και απειδη αυτη η τρελη την ειδα παλι να κοβει βολτες εξω απο το σπιτι μου σκεφτηκα αυτο με τη καταγραφη,γιαυτο ρωταω αν για την αποδειξη της αληθειας επιτρεπεται καταγραφη ,αλλα αποτι φενεται θα παω σε κανενα αλλο δικηγορο και δεν τη γλιτωνω την 80αρα. επισης με τη συσταση δεν μπορει να μ κανει μυνηση για συκοφαντικη ενω αμα παω και βγαλω εξωδικο για ασφαλιστικα μπορει να μου κανει μυνηση για συκοφαντηση.= γτ δεν μπορω να το αποδειξω παρα μονομε καταγραφη.και για να απαντησω και σε πολλους ,ε οχι ρε δεν θελω να τη γαμησω την παλιοβρωμα,δηλαδη οσεσ ειναι κοπελεσ και τισ παρενοχλουν ψυχακεσ η λυση ειναι να καθονται να τις γαμανε?απλα η παλιοπουτανα εχει συνηθισει ολο να της λενε ναι και δεν μποςει να το δεχτει το οχι 1
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πιαδια γελασα πολυ με πολλεσ απαντησεις.η τυπισσα δεν καταλαβαινει πηγα εισαγγελεια για να τησ γινει συσταση παραπονων και την πηρε η αστυνομια τηλ και αυτη παλι τπτ,ερχεται απεξω που δουλευω και κοβει βολτες,με περνουν τα αδελφια της με αποκρυψη τηλεφωνο και με απειλουνε .τωρα γτ ρωταω εδω ?,στο δικηγορο που ειχα παει και με παροτρυνε για συστασεισ μεσω αστυνομιας μ πηρε 80 ευρω η εργατοωρα και επειδη εβαλε και αυτη δικηγορο μου πηρε πολλεσ εργατοωρες ,και απειδη αυτη η τρελη την ειδα παλι να κοβει βολτες εξω απο το σπιτι μου σκεφτηκα αυτο με τη καταγραφη,γιαυτο ρωταω αν για την αποδειξη της αληθειας επιτρεπεται καταγραφη ,αλλα αποτι φενεται θα παω σε κανενα αλλο δικηγορο και δεν τη γλιτωνω την 80αρα. επισης με τη συσταση δεν μπορει να μ κανει μυνηση για συκοφαντικη ενω αμα παω και βγαλω εξωδικο για ασφαλιστικα μπορει να μου κανει μυνηση για συκοφαντηση.= γτ δεν μπορω να το αποδειξω παρα μονομε καταγραφη.και για να απαντησω και σε πολλους ,ε οχι ρε δεν θελω να τη γαμησω την παλιοβρωμα,δηλαδη οσεσ ειναι κοπελεσ και τισ παρενοχλουν ψυχακεσ η λυση ειναι να καθονται να τις γαμανε?απλα η παλιοπουτανα εχει συνηθισει ολο να της λενε ναι και δεν μποςει να το δεχτει το οχι Τα αδερφια της γιατι σε απειλουν?? Θελουν και αυτα να σε να να να?? Τι γινεται εδω περα??!! Στα σοβαρα τωρα...πως εμπλεξες με την τρελη?Ειχες καποια φιλια μαζι της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις