nexus5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα δεν εχω το tracking number μπορω να βρω την παραγγελια μου με το κινητο μου?εκτως απο το να τους παρω τηλεφονο?καπιος τροπος?
Kostas93 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αν έχεις λογαριασμό, συνδεσου στον λογαριασμό σου και δες τις παραγγελίες σου.
iCyd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οταν εκανες την παραγγελια,δεν σου ηρθε καποιο mail επιβεβαιωσης? Εκει μεσα ειναι ολα
nexus5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οταν εκανες την παραγγελια,δεν σου ηρθε καποιο mail επιβεβαιωσης? Εκει μεσα ειναι ολα οχι δεν ηρθε τιποτα αν έχεις λογαριασμό, συνδεσου στον λογαριασμό σου και δες τις παραγγελίες σου. οχι δεν εχω λογαριαζμο.τηλεφωνικα παραγγειλα
άδικος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν εχω λογαριαζμο.τηλεφωνικα παραγγειλα Ε, τηλέφωνο τότε. Τι να βρεις χωρίς στοιχεία;
iCyd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αμα παρηγγειλες τηλεφωνικα και δεν εδωσες καποιο mail τοτε δεν νομιζω να εχεις στοιχεια της παραγγελιας σου.
nexus5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αμα παρηγγειλες τηλεφωνικα και δεν εδωσες καποιο mail τοτε δεν νομιζω να εχεις στοιχεια της παραγγελιας σου. οποτε μονο τηλεφονικος μπορουνε να μου πουνε tracking number ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα