Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω  αναγνωριση την  καρτα  μου στο paypal  και μου λεει για 4  νουμερα  που εινε αυτα τα 4 νουμερα΄΄΄΄΄΄΄΄;;;;για να κανω verify την καρτα μοu΄;;

Δημοσ.

Το paypal χρεωνει την καρτα για το verify,αν εχεις e-banking θα εμφανιζεται στις χρεωσεις...μετα στα επιστρεφουν.

Δημοσ.

το  βρηκα ενταξει  

θελω να κανω μια αλλη   ερωτηση  τα   στοιχεια  που βαζουμε  στο  pay-pal  και  και στο   e-bay

πρεπει να  εινε  τα ιδια;;;

Δημοσ.

εννοω  οτι στο paypal και στο e-bay    εχω βαλει τα στοιχεια.,

ΠΑΝΑΓΙΟΤΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝIS
makrigianni 90  gerakas
athens, greece 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΕ  ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕ  ΒΡΟΥΝΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΟ E-BAY΄΄;;;;

Δημοσ.

Αυτοι (ο αποστολεας) θα γραψει οτι του εδωσες σαν διευθυνση αποστολης.Τωρα στα ελτα δε νομιζω να κανουν κανα μπερδεμα....

Δημοσ.

αυτο δεν θα ερθει μεσο ελτα αλλα θα ερθει μεσο kourier   γι αυτο σε ρωταω λες να  γινει κανενα μπερδεμα;;

κατι αλλο το τηλεφωνο  θα φενετε στην αγορα που θα κανω;;;

εννοω φενετε στο paypal μονο... γι αυτο σε ρωταω

Δημοσ.

elta,courier δεν εχει σημασια, η διευθυνση σου φαινεται ξεκαθαρα, οσο για το ονομα αν εννοεις πως το εχεις γραμμενο, πρεπει να ειναι πολυ μπουφος καποιος για να κανει λαθος.

Να φαινεται που εννοεις;;;;Θα φαινεται η χρεωση του Χ ποσου στην τραπεζα σου απο τον Υ πωλητη, που αλλου να φανει;

Δημοσ.

εννοω σε περιπτωση που δεν με βρουνε πχ το τηλεφωνο που εχω στο paypal  θα υπαρχει και στο προιον οταν κανω την  αγορα΄΄;;;

Δημοσ.

Τι να σου πω, αυτο (το τηλεφωνο) ειναι στην ορεξη του πωλητη, αλλα αν ερθει ο κουριερ κ δεν σε βρει, θα αφησει χαρτακι να επικοινωνησεις με το πλησιεστερο υποκαταστημα για παραλαβη.

Δημοσ.

εννοω οταν κανεις μια αγορα δεν  φενετε και το τηλεφωνο σου οταν κανεις εγγραφη και στο paypal και στο  ebay΄΄;;;

Δημοσ.

¨φαινεται¨ στο ebay και στο paypal αλλα ο πωλητης αν θελει το χρησιμοποιει.Αφου στο φερνει κουριερ πρεπει να το εχει βαλει.

Δημοσ.

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ KAI KATI AKOMA ΣΤΑ  ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΝΕΙΟ;;;

ΕΝΝΟΩ  ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ  ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΕ ΑΠΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΛΕς ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΤΛ΄΄;;;;

Δημοσ.

Customs tax μπορεις να γραψεις, αλλα απο ευρωπαικη ενωση (δηλαδη κ ηνωμενο βασιλειο) δεν υπαρχει τελωνειο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...