Προς το περιεχόμενο

coffe island FRANCHISEE αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα

καταρχας θα κανω αρκετα ορθογραφικά

εβαλα και ορθογραφο...

λπν ειμαστε 2αδερφια,ο πατερας εχει αρκετα λευτα...

ειπε αυτη την ιδεα?εσεις τι λετε?ξερει κανεις τιποτα περρισοτερα?

παλιοτερα ηθελε να παρει την pizza fan αλλα επειδη ηθελε να εβαζε εμενα και εναν φιλο του σαν υπεύθυνο

και οχι των αδερφο μου στην θεση του φιλου του ειπα οχι...

θα ειχαμε κερδος καθε μηνα γιρο στα 5.000 με το coffe ποσω μπορει να παει? ¨/

καπιος αν ξερει αν ειναι καλη ιδεα εκει θα ειμαι στους καφεδες και σαν υπευ8υνος...

και ο αδερφος μου το ιδιο...αλλα τι κερδος θα εχουμε?

εχει κανεις καμια ιδεα? 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το παν είναι η περιοχή..αν είσαι σε πόλη με πολύ κόσμο η σε κάτι πιο μικρό αλλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ίσως αξίζει.. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν έχει φοιτητές η πόλη.

Δημοσ.

Το παν είναι η περιοχή..αν είσαι σε πόλη με πολύ κόσμο η σε κάτι πιο μικρό αλλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ίσως αξίζει.. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν έχει φοιτητές η πόλη.

σκευτομουνα οτι ο καφες τους ειναι ακριβως αρκετα,και υπαρχει μεγαλος ανταγονιζμος απο μερια mikel και αλλες μικρες καφετεριεσ

Δημοσ.

τι να την κάνουν την εμπειρία ρε φίλε;

εδώ έχουν μπαμπά με λεφτά.

θα κάθονται και θα περιμένουν τα €€€

• Like 2
Δημοσ.

Παπάρια €€€ θα πάρουν, αν δεν γνωρίζουν από διοίκηση καταστήματος από έλεγχο προσωπικού, τι ικανότητες θα έχουν τα άτομα που θα προσλάβουν και θα δουλέψουν εκεί για τους καφέδες προς τους πελάτες, θα χάνουν πελάτες και έσοδα. Τζάμπα θα τα δώσουν τα λεφτάκια τους, να δω πότε θα κάνουν απόσβεση με την φορολογία που υπάρχει τα έξοδα και τυχόν ανικανότητα. Και τα 5000ευρώ/μήνα δεν είναι σίγουρο νούμερο, εξαρτάται σε ποια περιοχή είναι το κατάστημα που τους είπε για τέτοιο τζίρο.

• Like 1
Δημοσ.

Με ένα γρήγορο υπολογισμό, το Coffee island αφήνει 6237.85 ευρώ ανά μήνα κέρδη.

το 8εμα ειναι ποσο της % περνεις κερδος εσυ σαν επιχειρηματιας(πατερας) ποσο κοστιζει το νικι στο μαγαζι,τι καθαρο κερδος θα εχει ο επιχειρηματιας ..

Παπάρια €€€ θα πάρουν, αν δεν γνωρίζουν από διοίκηση καταστήματος από έλεγχο προσωπικού, τι ικανότητες θα έχουν τα άτομα που θα προσλάβουν και θα δουλέψουν εκεί για τους καφέδες προς τους πελάτες, θα χάνουν πελάτες και έσοδα. Τζάμπα θα τα δώσουν τα λεφτάκια τους, να δω πότε θα κάνουν απόσβεση με την φορολογία που υπάρχει τα έξοδα και τυχόν ανικανότητα. Και τα 5000ευρώ/μήνα δεν είναι σίγουρο νούμερο, εξαρτάται σε ποια περιοχή είναι το κατάστημα που τους είπε για τέτοιο τζίρο.

ο πατερας δουλευε σαν ντελιβερας αρκετα χρονια και εκανε και αλλες διαφορες δουλειες,εχει μεγαλη πειρα πανω στο θεμα,πχ σιγουρα θα κοπει 1ντελιβερη γτ θα το παρει ο πατερας

Καταρχήν αναφέρεις όλο για υπεύθυνους για αδερφό φίλο κτλ. εμπειρία έχετε στον χώρο; Έχετε δουλέψει σε καφετέριες;

ναι η κοπελς μου με ειχε παρει σαν μαθητευομενο γτ ειναι Barwoman δουλεψα 2μηνες + με τα μου ειπε ο πατερς να παω εγω και ο αδερφος σε σχολη για να μαθω καφεδες,500ευρω των μηνα για 2μηνες,εγω και ο αδερφος...αλλα αξιζει πραγματικα το coffe?...

εκει κολαω...παντος αν υσχιει αυτο για 62κ κερδος καθε μηνα ειναι αναλογος περιοχη τι ποσοστο κραταει ..πχ οταν μιλησαμε με των λογιστη του μαγαζιου απο την Pizzafan μας ειχανε πει 8-10% στα 35.000κ ευρω)δηλαδη 3,500ευρω καθαρο ο επιχειρηματιας και ισως πυγαινε 4.000 κερδος με λιγο παραπανω λογο οτι σιγουρα θα εφευγε ντελιβερας,γιατι θα εμπενε ο πατερας στην θεση του,η ισως βαρεθηκε να δουλευει και δεν θα μπει,αλλα απο τι ειχαμε μιλησει μου ελεγε οτι επειδη δουλευει απο μικρος δεν μπορει να καθεται σε εναν καναπε και να κοιταει...τσπα ειναι περιεργως τυποσ οποτε ειναι 50-50 αν εφευγε αλος για να μπει ο μπαμπας...το ολλο θεμα ειναι οτι ο καφεςς πρεπει να ανοιξει σε  σωστο σημειο,αν εχει πελατες, 

πιστευετε οτι αξιζει?( και ναι εχουμε μια ιδεα περι ιδεας μας εβαλε και παρακολουθουγαμε σεμιναρια απο εκει που δουλευει τωρα για σωστη διαχιριση κτλπα) και γενικα ολοι ξερουνε να κανει καφεδες,εχω και την κοπελα με το golden barista :P  B)

Δημοσ.

Στο μπαμπά σου πες του να πάρει καλό κράνος να μην κάνει τσιγκουνιές ..

• Like 12
Δημοσ.

Με ένα γρήγορο υπολογισμό, το Coffee island αφήνει 6237.85 ευρώ ανά μήνα κέρδη.

αν  ειναι αληθες αυτο τοτε μιλαμε για κοντα 2.200ευρω κερδος δλδ αν πουμε ελαχιστη παραγγελεια 4ευρω μιλαμε για κοντα 550παραγγελειες την μερα απο 4ευρω κοντα ο κα8ενας ...η χερι,μ φενετε υπερβολη

Δημοσ.

το 8εμα ειναι ποσο της % περνεις κερδος εσυ σαν επιχειρηματιας(πατερας) ποσο κοστιζει το νικι στο μαγαζι,τι καθαρο κερδος θα εχει ο επιχειρηματιας ..

Για το κράτος.

Για την εφορία αφαίρεσε ένα 29% τον νέο φόρο που μπήκε απο το 1ο ευρώ.

Κανένα 150αρι τον μήνα οι εισφορές του ΟΑΕΕ.

Εισφορά αλληλεγγύης νομικών προσώπων 4%.

Προκαταβολή φόρου 70% για το επόμενο έτος (υποτίθεται οτι επιστρέφεται του χρόνου)

Τα καθαρά που μένουν από τα 6237 είναι 4000 ευρώ χωρίς την προκαταβολή του επόμενου έτους.

Πάγια έξοδα.

Κόστος ενοικίου, ΔΕΗ, άλλων ΔΕΚΟ, δημοτικά τέλη, συντήρηση εξοπλισμού κτλ. Αν έχετε υπαλλήλους θα πληρώνετε και ΙΚΑ, μειώνονται και άλλο τα έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Για το κράτος.

Για την εφορία αφαίρεσε ένα 29% τον νέο φόρο που μπήκε απο το 1ο ευρώ.

Κανένα 150αρι τον μήνα οι εισφορές του ΟΑΕΕ.

Εισφορά αλληλεγγύης νομικών προσώπων 4%.

Προκαταβολή φόρου 70% για το επόμενο έτος (υποτίθεται οτι επιστρέφεται του χρόνου)

Τα καθαρά που μένουν από τα 6237 είναι 4000 ευρώ χωρίς την προκαταβολή του επόμενου έτους.

Πάγια έξοδα.

Κόστος ενοικίου, ΔΕΗ, άλλων ΔΕΚΟ, δημοτικά τέλη, συντήρηση εξοπλισμού κτλ. Αν έχετε υπαλλήλους θα πληρώνετε και ΙΚΑ, μειώνονται και άλλο τα έξοδα.

οποτε δεν αξιζει με την καμια!

Δημοσ.

ναι η κοπελς μου με ειχε παρει σαν μαθητευομενο γτ ειναι Barwoman δουλεψα 2μηνες + με τα μου ειπε ο πατερς να παω εγω και ο αδερφος σε σχολη για να μαθω καφεδες,500ευρω των μηνα για 2μηνες,εγω και ο αδερφος...αλλα αξιζει πραγματικα το coffe?...

εκει κολαω...παντος αν υσχιει αυτο για 62κ κερδος καθε μηνα ειναι αναλογος περιοχη τι ποσοστο κραταει ..πχ οταν μιλησαμε με των λογιστη του μαγαζιου απο την Pizzafan μας ειχανε πει 8-10% στα 35.000κ ευρω)δηλαδη 3,500ευρω καθαρο ο επιχειρηματιας και ισως πυγαινε 4.000 κερδος με λιγο παραπανω λογο οτι σιγουρα θα εφευγε ντελιβερας,γιατι θα εμπενε ο πατερας στην θεση του,η ισως βαρεθηκε να δουλευει και δεν θα μπει,αλλα απο τι ειχαμε μιλησει μου ελεγε οτι επειδη δουλευει απο μικρος δεν μπορει να καθεται σε εναν καναπε και να κοιταει...τσπα ειναι περιεργως τυποσ οποτε ειναι 50-50 αν εφευγε αλος για να μπει ο μπαμπας...το ολλο θεμα ειναι οτι ο καφεςς πρεπει να ανοιξει σε  σωστο σημειο,αν εχει πελατες, 

πιστευετε οτι αξιζει?( και ναι εχουμε μια ιδεα περι ιδεας μας εβαλε και παρακολουθουγαμε σεμιναρια απο εκει που δουλευει τωρα για σωστη διαχιριση κτλπα) και γενικα ολοι ξερουνε να κανει καφεδες,εχω και την κοπελα με το golden barista :P  B)

Εντάξει οτι νομίζεις και οτι ποθείς. Δεν ψάχνω να στην πω, αλλά όταν πρόκειται περί χρημάτων και μάλιστα πολλών που θα δώσετε για να πάρετε το franchise, πρέπει να έχετε καταρτίσει και ένα σωστό σχέδιο για το τι θα κερδίσετε και το αν συμφέρει. Ένα από αυτά είναι και η εμπειρία που έχετε, μιλάμε για χρήματα τα οποία αν δεν τα κάνετε απόσβεση οχι μόνο δεν θα τα πάρετε πίσω αλλά θα βρεθείτε και καταχρεωμένοι στο κράτος, δεν λύνονται αυτά με ένα σιγά ρε αδερφέ έχω την κοπέλα μου τον πατέρα στο delivery αδερφό και φίλο και όλα κομπλέ κτλ. Υπάρχουν σύμβουλοι εταιρειών που απευθύνεσαι επ' αμοιβής και στα αναλύουν όλα, προσοχή στα φορολογικά νομικων προσώπων γιατί γίνεται μπάχαλο με νέες διατάξεις ή άλλες ψηφισμένες από παλαιότερα που εφαρμοζονται τώρα, θέλεις λογιστή να στα αναλύσει τι θα πληρώσετε.

Δημοσ.

Εντάξει οτι νομίζεις και οτι ποθείς. Δεν ψάχνω να στην πω, αλλά όταν πρόκειται περί χρημάτων και μάλιστα πολλών που θα δώσετε για να πάρετε το franchise, πρέπει να έχετε καταρτίσει και ένα σωστό σχέδιο για το τι θα κερδίσετε και το αν συμφέρει. Ένα από αυτά είναι και η εμπειρία που έχετε, μιλάμε για χρήματα τα οποία αν δεν τα κάνετε απόσβεση οχι μόνο δεν θα τα πάρετε πίσω αλλά θα βρεθείτε και καταχρεωμένοι στο κράτος, δεν λύνονται αυτά με ένα σιγά ρε αδερφέ έχω την κοπέλα μου τον πατέρα στο delivery αδερφό και φίλο και όλα κομπλέ κτλ. Υπάρχουν σύμβουλοι εταιρειών που απευθύνεσαι επ' αμοιβής και στα αναλύουν όλα, προσοχή στα φορολογικά νομικων προσώπων γιατί γίνεται μπάχαλο με νέες διατάξεις ή άλλες ψηφισμένες από παλαιότερα που εφαρμοζονται τώρα, θέλεις λογιστή να στα αναλύσει τι θα πληρώσετε.

ναι οχι απλα σου ειπα περι "τι γνωση εχω"

εχει ο πατερας τους λογιστες -οικονομικο του συμβουλο κτλπα...απλα ρωτησα αν συμφερει εμενα και των αδερφο οχι των πατερα γτ αυτος ξερει διαφορα.απλα επειδη δεν μου λεει πολα πραγματα περι δουλειας απλα μου πεταει ιδεεσ και οτι θελω να διαλεξω για αυτο εδω ροταω καπιους πχ που ξερουνε περρισοτερα απο εμενα για να παρω ιδεα τι γυνεται...απλα οτι εχω δουλεψει μεχρι τωρα δεν του αρεσε...παντα μου ελεγε φυγε απο την δουλεια...πλεον εμεινα χωρις δουλεια,χωρις χρηματα...και με βριζει κιολας!!εννο αυτος ελεγε "δεν θελω να βλεπω των γιο μου να φτιαχνει καφεδες,δν θελω των γιο μου πορτα μαγαζι,δν θελω των γιο μου λαντζα δεν θελω των γιο μου χαρτακια"

ακομα και οταν δουλευα παλι με χλευαζε αχριστο με ανεβαζε αχριστο με κατεβαζε...περιεργη φαση,αφοτου μιλισα με μητερα μου ειπε οτι των γιο του θελει να των εχει ψηλα..το θεμα ειναι πως αν με καλομαθει και μαθω στο ευκολο χρημα...τοτε ειναι κακο για εμενα...ακομα και τωρα που προσπαθω να βρω δουλεια..και σημερα του ειπα οτι βρεικα..μου πεταξε δεν θα πας αλιως δεν θα ανοιξω μαγαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...