Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση το παρακάτω βίντεο οπού ο τύπος έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με τον φίλο του και της είπε
                                 ' συγνώμη για την ενόχληση , have a Nice day '

https://youtu.be/XV_I8nZr3k8

Ας πούμε την γνώμη μας για το μεγάλο αυτό κοινωνικό θέμα που είτε σαν θύτες είτε σαν θύματα μας αφορά όλους !

σας έχει συμβεί λοιπόν ? είστε πιστός η όχι ? έχετε απατήσει ποτέ την γυναίκα η την σύντροφο σας ?
σας έχουν απατήσει εσας πότε ?  αν σας συνέβαινε πως θα αντιδρούσατε , θα συχωρούσατε το άτακτο ταίρι σας?

περνάτε κάτω από καλώδια της ΔΕΗ η φοβάστε μην πάθετε ηλεκτροπληξία ?? :)

Aς μοιραστούμε γνώμες , ιστορίες και εμπειρίες ..

υγ1
το να αρχίσουμε όλοι και να λέμε ''αα εγώ ποτέ δεν θα έκανα αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν'' κτλ και να κατακρίνουμε όσους θαρραλέα βγουν και πουν το αντίθετο δεν έχει κανένα νόημα νομίζω !''
ας είμαστε ειλικρινείς , εγώ πχ δεν ήμουν και ο πιο φρόνιμος άντρας στις σχέσεις μου..

αν με έχουν απατήσει δεν το ξέρω , δεν το έχω μάθει ποτέ , νομίζω πως όχι , αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι ...

υγ2

αφορμή για το νήμα δεν ηταν μόνο το βίντεο στο νετ -που το εχω δει εδω και πολλές μερες εξάλλου-  αλλά και μια καραμπινάτη περίπτωση απιστίας παντρεμένης 45αρας σούπερ καλοδιατηρημένης milfαρας με τελειωμένο  αλλοδαπό , και που ήμουν αυτήκοος μάρτυς ! 

• Like 1
  • Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απαραδεχτες καταστασεις...Εγω γενικα οταν ειμαι σε σχεση δεν κανω μλκιες, εχει τυχει να με πρηζει καποια ενω ηξερε οτι ειχα σχεση αλλα εφαγε φολα (και ηταν πολυ δυνατο). Μερικες φορες λεω επρεπε να της τον ειχα δωσει, ειδικα οταν χωρισα με την δικια μου...Αλλα πιστευω εκανα την σωστη επιλογη. Εγω νομιζω δν με εχει κερατωσει καποια, τουλαχιστον δεν εχω μαθει κατι...

Παντως αν επιανα την γκομενα μου καβαλα με φιλο μου και ειδικα με κολλητο μου τοτε μπορει να του σπαγα τα μουτρα, απο τα νευρα μου, επειδη θα ενιωθα οτι προδωσε την φιλια μας...Για την γκομενα χεστηκα...

• Like 6
Δημοσ.

Οι ερωτικες σχεσεις συναπτονται με τον αυτονοητο (ετσι θελω να πιστευω) ορο οτι ειναι αποκλειστικες...

Και υποθετω οτι μιλαμε για ερωτικες σχεσεις μεταξυ ενηλικων.

Αν λοιπον μιλαμε με αυτα τα δεδομενα , τοτε η πραξη της απιστιας ειναι απλα προδοσια του ετερου ημισυ.

Τα "παρασυρθηκα" "ηταν η κακια στιγμη" "το εκανα για να αναζωογονησω την σχεση μας" "Επεσε το πουλι μου καταλαθος πανω της" "Με βιασε , εγω δεν ηθελα"..τα ακουω βερεσε.

Οπως ειπα ειμαστε ενηλικες..μιλαμε για "αποκλειστικη" ερωτικη σχεση..και απλα εγραψε ο/η απιστος/η τον αλλον στα παπαρια του για τους χ,ψ λογους και ολα τα παραπανω ειναι απλα δικαιολογιες.

Δεν μου εχει τυχει ποτε (ουτε το εχω πραξει) αλλα δεν νομιζω να αντιδρουσα βιαιως , απλα πουλο και παμε για αλλα..χανεται η εμπιστοσυνη με μια τετοια πραξη και δεν ξερω κατα ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξαναβρισκεται.

Δεν ηταν ανηλικος που δεν ηξερε τι εκανε , μιλαμε ξαναλεω για ενηλικα που ξερει τι κανει.Αρα το κανει ηθελημενα...

Μην ακουσω περι μεθυσιου και τετοια που συμβαινουν πολλες φορες..και γω εχω μεθυσει στην ζωη μου και σε μεγαλο βαθμο..τετοια πραγματα δεν εκανα :)

Πολλοι αντιδρανε στην απιστια ποικιλοτροπως...οι βιαιες αντιδρασεις δειχνουν χαμηλο επιπεδο και ανασφαλεια..στην ουσια θελουν να κατηγορησουν τον εαυτο τους γιατι κατα βαθος πιστευουν οτι ηταν ανεπαρκεις στην σχεση αρα αυτοι οδηγησαν τον αλλον/αλλη στην απιστια αλλα ο εγωισμος τους τους υπαγορευει να ξεσπασουν...στον απιστο/η.

Αλλοι (κυριως οι γυναικες) ..τον συγχωρουνε...δεν το κανουν κυριως για αυτον...ουτε τον συγχωρεσανε πραγματικα.

Απλα εχουν ψυχολογικα..φοβουνται να μεινουν μονες λες και δεν υπαρχουν αλλοι γκομενοι εξω...ισως κατα βαθος να ειναι μαζοχιστριες και να πιστευουν οτι τους αξιζει μια τετοια "τιμωρια".

Αλλες απλα ειναι ...γεννημενες θυματα..

• Like 2
Δημοσ.

ο ΄τυπος το ήξερε καιρό και απλά τους έπιασε στα πράσσα για το δικαστήριο. 

και την κόρη του θα πάρει όσο θέλει και από λεφτά η γυναίκα θα πάρει το 3ο το μακρύτερο. ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΟΣ ο μάγκας και το παιξε πολύ καλά για αυτόνα. Χαρά στο κουράγιο του. 

• Like 10
Δημοσ.

Συμφωνώ για τον κερατά στο βίντεο μελετημένη και σωστή κίνηση έκανε , μην επικεντρωθούμε σε αυτόν όμως ας πούμε την γνώμη μας  γενικότερα επί του θέματος .. εσυ πχ θα έκανες το ιδιο ?  προσωπικές σκέψεις,  εμπειρίες , απόψεις κτλ ..

Δημοσ.

Οι ερωτικες σχεσεις συναπτονται με τον αυτονοητο (ετσι θελω να πιστευω) ορο οτι ειναι αποκλειστικες...

Και υποθετω οτι μιλαμε για ερωτικες σχεσεις μεταξυ ενηλικων.

Αν λοιπον μιλαμε με αυτα τα δεδομενα , τοτε η πραξη της απιστιας ειναι απλα προδοσια του ετερου ημισυ.

Τα "παρασυρθηκα" "ηταν η κακια στιγμη" "το εκανα για να αναζωογονησω την σχεση μας" "Επεσε το πουλι μου καταλαθος πανω της" "Με βιασε , εγω δεν ηθελα"..τα ακουω βερεσε.

Οπως ειπα ειμαστε ενηλικες..μιλαμε για "αποκλειστικη" ερωτικη σχεση..και απλα εγραψε ο/η απιστος/η τον αλλον στα παπαρια του για τους χ,ψ λογους και ολα τα παραπανω ειναι απλα δικαιολογιες.

Δεν μου εχει τυχει ποτε (ουτε το εχω πραξει) αλλα δεν νομιζω να αντιδρουσα βιαιως , απλα πουλο και παμε για αλλα..χανεται η εμπιστοσυνη με μια τετοια πραξη και δεν ξερω κατα ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξαναβρισκεται.

Δεν ηταν ανηλικος που δεν ηξερε τι εκανε , μιλαμε ξαναλεω για ενηλικα που ξερει τι κανει.Αρα το κανει ηθελημενα...

Μην ακουσω περι μεθυσιου και τετοια που συμβαινουν πολλες φορες..και γω εχω μεθυσει στην ζωη μου και σε μεγαλο βαθμο..τετοια πραγματα δεν εκανα :)

Πολλοι αντιδρανε στην απιστια ποικιλοτροπως...οι βιαιες αντιδρασεις δειχνουν χαμηλο επιπεδο και ανασφαλεια..στην ουσια θελουν να κατηγορησουν τον εαυτο τους γιατι κατα βαθος πιστευουν οτι ηταν ανεπαρκεις στην σχεση αρα αυτοι οδηγησαν τον αλλον/αλλη στην απιστια αλλα ο εγωισμος τους τους υπαγορευει να ξεσπασουν...στον απιστο/η.

Αλλοι (κυριως οι γυναικες) ..τον συγχωρουνε...δεν το κανουν κυριως για αυτον...ουτε τον συγχωρεσανε πραγματικα.

Απλα εχουν ψυχολογικα..φοβουνται να μεινουν μονες λες και δεν υπαρχουν αλλοι γκομενοι εξω...ισως κατα βαθος να ειναι μαζοχιστριες και να πιστευουν οτι τους αξιζει μια τετοια "τιμωρια".

Αλλες απλα ειναι ...γεννημενες θυματα..

Ναι ενώ π.χ αν δεν είσαι 17 ετών και είσαι 18-19 (ενήλικος) ξέρεις τι κάνεις......  Τα περι ενηλικίωσης και "ξέρω τι κάνω" ισχύουν για τους άνω των 25 μην πω 30.

• Like 1
Δημοσ.

και εχω κερατωσει και με εχουν

-εμεινα πιστος για 9μηνες αφου εφαγα κερατο την συνχωρεσα αλλα με τα αρχισα να την κερατονω εγω δειχως να εχω τυψεις διχως να σκευτομαι την κοπελα μου(συγνωμη για τα ορθογραφικα)

ειναι αναλογος κιολας πιστευω οι ανασφαλης αν8ρςποι κερατονουν...δεν ειμαι ανασφαλης αλλα και ναι εχω κερατωσει και η αλλη εμεινε πιστη*Ετσι πιστευω δλδ...αλλα εχω φαει και κερατο πρωτος...

αν βρισκομουνα στην κατασταση του τυπου...επειδη ειμαι οξιθυμος δεν ξερω τι θα εκανα,το αφεινω στο(αν μου συμβει ποτε)

Ειμαι 22..πιστευω ακομα ψαχνω εμπειριες οποτε το "δεινω"απο εδω και απο εκει..μεχρι να βρω των πραγματικο ερωτα χαχα

εχω κανει και διπλη σχεση μονο και μονο απο ανασφαλεια οταν εφαγα το πρωτο κερατο..γενικα τα εχω κανει μπο***λο ..αλλα στην ηλικια μου δεν νομιζω να υπαρχει"σωστος" "σωστη"αφου κοιταμε 360μοιρες σε εναν ωραια ποπο μεχρι να φυγει απο το οπτικο μας πεδιο...

σιγουρα υπαρχουνε σωστα ατομα αλλα για σωστους αν8ρςπους οποτε πιστευω θα τροω και θα ρειχνω κερατο μεχρι να οριμασω κιαλο σε αυτον τν τομεα εστο

εμεινα πιστος και εφαγα κερατο εννο δεν ειχα κερατωσει ποτε...οποτε..

πως το εμαθα οτι κερατωνε?μου ειχε πει το ε-μαιλ τηλ,εστειλα μνμα οτι μου χακαρανε το ε-μαιλ πειρα των κωδικο,της εκλεψα το φασεμπουκ και εμαθα τα παντα...

εκανα την διπλη σχεση(κριμας για την αλλην κοπελα δν εφτεγε σε τιποτα αλλα δεν με ενοιαζε δν ειχα ιχνος τυψεις...ισως ειμαι κακος αν8ρωπος τελικα..)ισως ηθελα να νιο8ω γαματος στους φιλους μου...παιζουνε πολλα..το θεμα ειναι οτι εκανα μαλκια και ευτυχως βρεικα το κουραγιο και το ειπα και στις 2...αλλα ποτε δν ειπα στην πρωτι οτι ηξερα οτι με κερατωσε..

επαιζε τοσο θεατρο(σκορπινες...το χειροτερο ζωδιο)
σαν ηθοπιος που με αγαπουσε εκανε χαχαχαχ δν το περιμενα απο εσενα,εισαι οτι χειροτερο εχω γνωρισει,χαραμισα τα χρονια μου μαζι σου...τα λογια της με εκαναν να γελαω οτν μου μιλαγε τσπα

εχω και αλλη ιστορια απο στρατο με των"μεγαλο ερωτα" γυναικες μια λεξη πολλες εννοιες

• Like 1
Δημοσ.

καλά , αφού είσαι οξύθυμος όταν το έμαθες πως  και δεν την πλάκωσες στις μπατσες ?

(εγω είμαι ενάντια, δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα στην ζωή μου, ούτε θα το κάνω)

επίσης για την ιστορία πως το έμαθες?   τι την έκανε κ σε κεράτωσε πιστεύεις ?

• Like 1
Δημοσ.

καλά , αφού είσαι οξύθυμος όταν το έμαθες πως  και δεν την πλάκωσες στις μπατσες ?

(εγω είμαι ενάντια, δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα στην ζωή μου, ούτε θα το κάνω)

επίσης για την ιστορία πως το έμαθες?   τι την έκανε κ σε κεράτωσε πιστεύεις ?

τιποτα οταν διαβαζα την συνομιλια δεν ειδα τιποτα το περιεργο...

ειμαι οξυθυμος αλα σε γυναικα δεν σικονω ποτε χερι(βασι οικογενεις μου μαθανε τροπους(οχι ορθογραφια χαχα)

σε γυναικα ποτε χερι...

μονο μια φορα σηκωσα χερι σε γυναικα και ακομα το μετανιονω...(μου ειπε χεστηκα τι εχεις κανειε συ για εμενα...αυτο με πονεσε,γτ ηξερε οτι ειχα κανει πολλα...)

μετα ζητησε συγνωμη...πρεπει να αλλαξεις το θεμα και να προσθεσεις(τι ειναι αγαπη?) ...ωραια θεματακι παντως θα βγαλω των πονο μου εδω

αα και των κωδικο ειχε βαλει ερωτηση ασφαλειας μονο αυτο μου ζητησε το yahoo ητανε ευκολο αφου παντα για το μερος που γεννηθηκε μου μιλαγε.και η ερωτηση ητανε αυτι...ευτηχως δεν ειχε ιδεα απο yahoo-mails κτλπα.ευκολο κλεψιμο

μετα μου ειπε οτι της χακαρανε το φασεμπουκ,οποτε την βοηθησα να το ανακτηση χαχαχ...

πριν καιρο της το ξαναεκλεψα και εκανα ολικη διαγραφη λογαριαζμου+οτι εμαθα οτι τα εχει με εναν γνωστο...

αλλα αυτι ειναι μικρη ιστορια..εδω εχω να πω των μεγαλο ερωτα που με αφυσε στον στρατο...αλλα ενα πεταχτω εδωσε μονο οποτε δεν αξιζει να το πω...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Haris αποδείχτηκε -εκ των υστέρων βέβαια αλλά μικρή σημασία έχει-  οτι έκανες μαλακία , μιας και όπως ο ίδιος λες ...

επρεπε να της τον ειχα δωσει,

Δημοσ.

πως το εμαθα οτι κερατωνε?μου ειχε πει το ε-μαιλ τηλ,εστειλα μνμα οτι μου χακαρανε το ε-μαιλ πειρα των κωδικο,της εκλεψα το φασεμπουκ και εμαθα τα παντα...

Εδώ θέλω ανάλυση, τι τηλέφωνο πήρες και της έκλεψες τον κωδικό ρε man? Εκτός αν εννοείς οτι στον είπε στο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εδώ θέλω ανάλυση, τι τηλέφωνο πήρες και της έκλεψες τον κωδικό ρε man? Εκτός αν εννοείς οτι στον είπε στο τηλέφωνο.

στην αρχη της σχεσης μου ειχε δωσει το φασεμπουκ της ναμπω ναδω οτι δεν τρεχει τιποτα(7μερες σχεσης ητανε τοτε...),τοτε ειχα απο8ικευση το ε-μαιλ της

εστειλα μνμα στο Yahoo οτι χακαρανε το yahoo εννο ητανε της κοπελιας το yahoo

και οταν απλα μου ζητησανε το τηλ επειδη ο λογαριαζμος δεν ειχε μπει ποτε εδω και πανω απο 2χρονια απλα τους ειπα οτι μεσα σε αυτο το διατημα ειχα αλλαξει κινητο

θα τα πω με βηματα γτ εχω δυσλεξια και ισως σας μπερδεψω

1)μου ειχε δωσει στην αρχη της σχεσης των κωδικο της

2)των αλλαξε μετα απο 1μηνα

3)θυμομουνα το ε-μαιλ 

4)παταω επαναφορα κωδικου στο Yahoo(ειναι αχριστη απο yahoo δεν ξερει τιποτα..μονο φασεμπουκν σκαμπαζε)

5)μου στελνουν ε-μαιλ ερωτηση ασφαλειας,κινητο(γραφω το κινητο-και ηξερα την ερωτηση ασφαλειας να το πω καλυτερα το μαντεψα και το βρηκα αλαλ ητανε ευκολο)

6)αλλαζω κωδικο απο φασεμπυοκ

7)διαγραψα και τελειος το yahoo της και τελοσ

εχει πιο αναλυτικα βηματα κανονικα αλλα βαριεμαι να τα γραψω χεχε 

αν θες να χακαρις κοπελα σου φασεμπουκ ειναι ευκολοαν ξερεις το Yahoo 

Δημοσ.

Τεσπα, μάλλον έτυχες σε άσχετη κοπέλα, δεν θα είναι το ίδιο όμως με όλες. Άκου εκεί να σου δώσει κωδικό να δεις αν παίζει τίποτα..... οτι να ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Τεσπα, μάλλον έτυχες σε άσχετη κοπέλα, δεν θα είναι το ίδιο όμως με όλες. Άκου εκεί να σου δώσει κωδικό να δεις αν παίζει τίποτα..... οτι να ναι.

ε και στην αλλην απλα μπεικε απο το πσ μου,βρεικα ττων κωδικο μεσο του chrome  και δεν μιλαγε με κανεναν,ναι γενικα ολλες οι κοπελες 15-23-24 ειναι σχεδονα σχετες με θεματα εκτος απο φασεμπουκ

Δημοσ.

ε και στην αλλην απλα μπεικε απο το πσ μου,βρεικα ττων κωδικο μεσο του chrome  και δεν μιλαγε με κανεναν,ναι γενικα ολλες οι κοπελες 15-23-24 ειναι σχεδονα σχετες με θεματα εκτος απο φασεμπουκ

Πως βρισκεις κωδικο μεσω του chrome?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...