JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι πιστος και δεν με εχουν κερατωσει. Ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα, αν θελω σχεση θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι προκειται για αποκλειστικη σχεση και αν θελω μονο να περναω την ωρα μου παλι θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Αν την επιανα με αλλον παιζει ρολο ποσο καιρο ειμαστε μαζι και αν υπαρχει αγαπη,αν ειμαστε 5 μηνες σε μια μετρια σχεση νταξει απλα θα παιξουμε μαπες αλλα αν ειμαστε 5 χρονια και ειμαι σε φαση αυτη τη γυναικα θελω να παντρευτω νταξει εκει θα παιχτει πολυ ασχημο σκηνικο. Εντωμεταξυ σημερα στη δουλεια,στην ωρα του διαλλειματος ερχεται μια συναδελφος και μου πιανει τη κουβεντα και μου λεει πολυ ανετα οτι ειχε σχεση 4 χρονια με ενα παιδι και πηγαιναν για αρραβωνες το καλοκαιρι αλλα ερωτευτηκε τρελα εναν αλλον και τον κερατωνε για κανα μηνα μεχρι που των χωρισε με τον ψευτικο λογο οτι ειναι πολυ μακρια και δεν αντεχει αλλο την αποσταση. Λουτρακι εμενε ο κερατας και η συναδελφος αθηνα,δεν το λες και τραγικη αποσταση και αφου θα αρραβωνιαζοντουσαν θα μεναν και μαζι απο οτι μου ειχε πει πιο παλια... αλλα τοσο μαλακας και αυτος και το χαψε. Μου επρηζε τα παπαρια συνεχεια ο ταδε μου και ο ταδε μου που θα ζουμε μαζι επιτελους και θα κανουμε ωραια παιδακια και θελω 2 αγορια και 1 κοριτσι μπλα μπλα μπλα και μετα των χωριζει χωρις δευτερη σκεψη... Οσο μου τα λεγε η τυπισσα φαινοταν στο προσωπο της ποσο καυλωμενη ειναι με το καινουριο και ποσο στα αρχιδια της και ευκολα ξεπερασε μια σχεση 5 χρονων που πηγαινε για γαμο... νταξει απλα καποιες γυναικες ειναι κακες ρε φιλε,δεν νιωθουν μια.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν θέλει να μείνει με τον αλλον ακόμα κι αν έχει μάθει οτι έχει φάει κέρατο καλύτερα να μη το μάθει ποτέ.. από την άλλη παλι θα την/τον απελευθερώσει για να βγάλει κι αυτός τα αποθωμενα του. Κι εγώ αν μάθω οτι με κεράτωσε ο άλλος το ιδιο θα κάνω κι εγώ. Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν σταματούσαμε να αποφασίζουμε για λογαριασμό άλλων τι είναι καλύτερο για τους ίδιους. Με την εκδίκηση δε συμφωνώ (τουλάχιστον σε τέτοια χαζά θέματα) αλλά αυτό είναι προσωπικό. Η απιστια χρειαζεται και ανανεωνει την ψυχολογια μας. Γενικα συμφωνω με αποψεις spect kai defacer διοτι αργα ή γρηγορα ενα ζευγαρι βαριεται ο ενας τον αλλο στο κρεβατι και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι μια ζωη την εχουμε και αν δεν γινουμε πιο δεκτικοι/μαλακοι σε καποια πραγματα δεν προκειται να χορτασουμε απο εμπειριες. Δεν είναι απαραίτητο αυτό (δηλαδή ότι θα νιώθει το ίδιο ο σύντροφός σου ή ότι αν νιώθει το ίδιο θα σκεφτεί πως μπορεί να αντιμετωπιστεί μ' αυτό τον τρόπο) αλλά εφόσον ισχύει και για τους 2 τότε εννοείται. Αυτο που με χαλαει ειναι πως ειμαι και καλο παιδι ρε γαμωτο και σεβομαι τις γυναικες αλλα επισης γνωριζω οτι καποιος με μεγαλυτερο μαδερι/πορτοφολι ή ωραιοτερη μουρη μπορει να μου τις "φαει" και για αυτο συμπεριφερομαι ετσι, δεν αντεχω αλλο φορτο στην ζωη μου και φοβαμαι μην πληγωθω. Δεν ξέρω πώς το εννοείς αλλά γενικά σεβόμαστε όχι τις γυναίκες, ούτε τους άντρες, αλλά τα συγκεκριμένα άτομα που αξίζουν το σεβασμό μας (πέρα από το σεβασμό βέβαια υπάρχει και η στοιχειωδώς ευγενική συμπεριφορά που την αξίζουν όλοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου). Οπότε αν μια γκόμενα σου πουλάει έρωτα και μετά φύγει για μεγαλύτερο πορτοφόλι, για μένα όχι δεν έχεις καμία υποχρέωση να τη σέβεσαι. Και βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για γκόμενα. Όσο για το ότι μπορεί κάποιος να σου τη φάει... αυτό γενικά ισχύει για όλους. Το θέμα είναι τι πιστεύεις για το συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν δε σου αρέσει αυτό που πιστεύεις, είσαι στη λάθος σχέση. Επισης οι αντρες μπορει να εχουν την ομορφοτερη, καλυτερη κοπελα διπλα τους αλλα μολις χορτασουν σεξ να πανε με μια "μετρια" απλα και μονο για να ξεδωσουν. Οι γυναίκες πιστεύω ότι σ' αυτό το θέμα γενικά έχουν πολύ σωστότερη αντιμετώπιση από τους άντρες, πιθανολογώ για κοινωνικούς λόγους (και δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτό στο μέλλον). Αν ο σύντροφός σου σε καλύπτει σεξουαλικά, συναισθηματικά και εγκεφαλικά δε βλέπω κανένα λόγο να γυρνάς και αλλού. Το έχω κάνει και το απορρίπτω: μόλις τελειώσει το σεξ αρχίζεις να σκέφτεσαι για ποιό λόγο είπαμε το έκανα τώρα αυτό; Ο λόγος βέβαια είναι απλά ότι είδα μπούτι και μου έτρεξαν τα σάλια, οπότε μετά ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προβληματιστεί σχετικά με το αν είναι ΟΚ να ξέρει πως ο,τι κι αν λέει, στην ουσία σέρνεται πίσω απ' το καράβι. νταξει απλα καποιες γυναικες ειναι κακες ρε φιλε,δεν νιωθουν μια. Γιατί συγκεκριμένα γυναίκες; Πολύ πιο εύκολα μπορώ να φανταστώ ντεμεκ πιστούς άντρες (ή τουλάχιστον άντρες που πουλάνε πιστή μούρη) με το που θα σκάσει μια με το μισό βυζί έξω και θα αρχίσει να τρίβεται game over.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 - Θα σε απατήσω σε όργιο - Κι εγώ - Οκ πάμε μαζί! Εγραψες!! 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι πιστος και δεν με εχουν κερατωσει. Ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα, αν θελω σχεση θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι προκειται για αποκλειστικη σχεση και αν θελω μονο να περναω την ωρα μου παλι θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Αν την επιανα με αλλον παιζει ρολο ποσο καιρο ειμαστε μαζι και αν υπαρχει αγαπη,αν ειμαστε 5 μηνες σε μια μετρια σχεση νταξει απλα θα παιξουμε μαπες αλλα αν ειμαστε 5 χρονια και ειμαι σε φαση αυτη τη γυναικα θελω να παντρευτω νταξει εκει θα παιχτει πολυ ασχημο σκηνικο. Εντωμεταξυ σημερα στη δουλεια,στην ωρα του διαλλειματος ερχεται μια συναδελφος και μου πιανει τη κουβεντα και μου λεει πολυ ανετα οτι ειχε σχεση 4 χρονια με ενα παιδι και πηγαιναν για αρραβωνες το καλοκαιρι αλλα ερωτευτηκε τρελα εναν αλλον και τον κερατωνε για κανα μηνα μεχρι που των χωρισε με τον ψευτικο λογο οτι ειναι πολυ μακρια και δεν αντεχει αλλο την αποσταση. Λουτρακι εμενε ο κερατας και η συναδελφος αθηνα,δεν το λες και τραγικη αποσταση και αφου θα αρραβωνιαζοντουσαν θα μεναν και μαζι απο οτι μου ειχε πει πιο παλια... αλλα τοσο μαλακας και αυτος και το χαψε. Μου επρηζε τα παπαρια συνεχεια ο ταδε μου και ο ταδε μου που θα ζουμε μαζι επιτελους και θα κανουμε ωραια παιδακια και θελω 2 αγορια και 1 κοριτσι μπλα μπλα μπλα και μετα των χωριζει χωρις δευτερη σκεψη... giphy.gif Οσο μου τα λεγε η τυπισσα φαινοταν στο προσωπο της ποσο καυλωμενη ειναι με το καινουριο και ποσο στα αρχιδια της και ευκολα ξεπερασε μια σχεση 5 χρονων που πηγαινε για γαμο... νταξει απλα καποιες γυναικες ειναι κακες ρε φιλε,δεν νιωθουν μια. Φαντασου τι γινεται στις σχέσεις φιλε τι βρωμια κυκλοφορει και τι σκουπιδαριο.
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φαντασου τι γινεται στις σχέσεις φιλε τι βρωμια κυκλοφορει και τι σκουπιδαριο. Τις έχεις πάρει λίγο από φόβο τις σχέσεις ε;
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν σταματούσαμε να αποφασίζουμε για λογαριασμό άλλων τι είναι καλύτερο για τους ίδιους. Με την εκδίκηση δε συμφωνώ (τουλάχιστον σε τέτοια χαζά θέματα) αλλά αυτό είναι προσωπικό. δεν αποφάσισα για τους άλλους τη γνώμη μου ειπα δεν ειναι εκδίκηση.. για ποιο λόγο να μενεις πιστος όταν ο άλλος σε έχει απατήσει;
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για ποιο λογο να μενεις με καποιον που σε εχει απατησει? Την κολοκυθια θα παιζετε,για εκδικηση θα αλληλοπηδιεστε?
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ξενοπηδιοσαντο θες να πεις ! ....σωστος! 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τις έχεις πάρει λίγο από φόβο τις σχέσεις ε; Οχι τυπε απλα εγω αντι για 5 χρονια τις έπερνα γραμμη πάνω στο μήνα. Οποτε φυλλο πορειας και γειά σας. Βασικα να μη πουλάω και μουρη κάποιες φορές ηταν και αμοιβαιο αλλα γενικα φαινοταν απο την αρχη οτι κάποια θα δυσκολευοταν αρκετα να με κοροιδεψει περνω τα μετρα μου εξαρχης επειδη δε γουσταρω τη κοροιδια.Το καταλαβαινουν. 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 The force is strong in this one! Εχω το καταλαβα μετα απο δυο χρονια την φολα σε μια περιπτωση ! (οχι κερατο απλα σκαρτη) Οχι τυπε απλα εγω αντι για 5 χρονια τις έπερνα γραμμη πάνω στο μήνα. Οποτε φυλλο πορειας και γειά σας.
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 The force is strong in this one! Εχω το καταλαβα μετα απο δυο χρονια την φολα σε μια περιπτωση ! (οχι κερατο απλα σκαρτη) Πιστευω θα σου ειχε δειξει απο την αρχη δειγματα αλλα ειπες δεν βαριέσαι. Δεν σε κρινω απλα εγω δεν θα το ελεγα. Ειμαι άμεσος δεν εχει δεν βαριέσαι εχει γιατι συνεβη αυτο.
fotaras13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι πιστος και δεν με εχουν κερατωσει. Ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα, αν θελω σχεση θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι προκειται για αποκλειστικη σχεση και αν θελω μονο να περναω την ωρα μου παλι θα το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Αν την επιανα με αλλον παιζει ρολο ποσο καιρο ειμαστε μαζι και αν υπαρχει αγαπη,αν ειμαστε 5 μηνες σε μια μετρια σχεση νταξει απλα θα παιξουμε μαπες αλλα αν ειμαστε 5 χρονια και ειμαι σε φαση αυτη τη γυναικα θελω να παντρευτω νταξει εκει θα παιχτει πολυ ασχημο σκηνικο. Εντωμεταξυ σημερα στη δουλεια,στην ωρα του διαλλειματος ερχεται μια συναδελφος και μου πιανει τη κουβεντα και μου λεει πολυ ανετα οτι ειχε σχεση 4 χρονια με ενα παιδι και πηγαιναν για αρραβωνες το καλοκαιρι αλλα ερωτευτηκε τρελα εναν αλλον και τον κερατωνε για κανα μηνα μεχρι που των χωρισε με τον ψευτικο λογο οτι ειναι πολυ μακρια και δεν αντεχει αλλο την αποσταση. Λουτρακι εμενε ο κερατας και η συναδελφος αθηνα,δεν το λες και τραγικη αποσταση και αφου θα αρραβωνιαζοντουσαν θα μεναν και μαζι απο οτι μου ειχε πει πιο παλια... αλλα τοσο μαλακας και αυτος και το χαψε. Μου επρηζε τα παπαρια συνεχεια ο ταδε μου και ο ταδε μου που θα ζουμε μαζι επιτελους και θα κανουμε ωραια παιδακια και θελω 2 αγορια και 1 κοριτσι μπλα μπλα μπλα και μετα των χωριζει χωρις δευτερη σκεψη... giphy.gif Οσο μου τα λεγε η τυπισσα φαινοταν στο προσωπο της ποσο καυλωμενη ειναι με το καινουριο και ποσο στα αρχιδια της και ευκολα ξεπερασε μια σχεση 5 χρονων που πηγαινε για γαμο... νταξει απλα καποιες γυναικες ειναι κακες ρε φιλε,δεν νιωθουν μια. Κάποιες γυναίκες ειναι εγκληματικό να τις εμπιστεύεσαι. Θυμάμαι μια περίπτωση παντρεμένης που γνώρισα στη παλιά δουλειά μου (πανε καμποσα χρονια) γενικα σοβαρη και καλό παιδί. Αρχικά ερχόταν κ μου έλεγε τα προσωπικά της για τον άντρα της πόσο καλός είναι και τι ωραία που περνάνε μαζί με τα δυο τους παιδια, συνέχεια μιλαγε μαζι του στο κινητο, μελια κλπ... Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό, αποκτήσαμε άλλη οικοιότητα όμως μεταξύ μας και πλακίτσες ταυτόχρονα και ένα ωραίο βραδάκι το προχωρήσαμε λιγο γιατι ειχα παρει λιγο φορα, την εβλεπα πλεον ερωτικά και χωθηκα... Όταν τέλειωσε ότι έγινε μεταξύ μας έκατσα και αναρωτήθηκα που πήγε η τόση αγάπη για τον δικό της που μου έλεγε όταν την είχα γνωρίσει... Τεσπα τελικα ψιλοξεκοψαμε μετα, τελειωσε και η συμβαση μου και πλεον μονο κανα γεια σου τι κανεις στελνουμε μεταξυ μας αλλά μέχρι εκεί. Για την ιστορια η τύπισσα ειναι ακόμα παντρεμμένη με τον ίδιο και έχουν κ τρίτο παιδί έμαθα. Κοβω το κεφαλι μου οτι περναει καλα με τον αντρα της ακομα. Ποτε δεν μ ειχε αναφερει κατι ασχημο για τη σχεση της, κάθε άλλο. Θα μου πεις μπορεί να είχε κ@βλες της στιγμης ή μπορεί να είχε και άσχημες φάσεις στην οικογένεια της και να τις έκρυβε... Τελικά διαπίστωσα ότι αν θέλει η γυναίκα να στα φορέσει στα φοράει πολύ άνετα χωρίς πολλά πολλά. Αυτό όσο και αν μου άρεσε ταυτόχρονα μου προκάλεσε και φόβο δεν κρύβω...
Anastazio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σε πολλη υποληψη την εχετε την εννοια της σχεσης μερικοι,η πραγματικοτητα ειναι συνηθως τοσο "σκληρη" για τους "ρομαντικους" που τηνει στο απειρο,αν δεν φατε κερατο θα φατε μιζερια,αδιαφορια κοκ,απλα καθημερινα πραγματα οταν στανιαρει ενας απο τους δυο απο τα μελια.
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ολοι τρωμε βαπτισμα πυρος καποια στιγμη ! ειτε κερατο ειτε οτιδηποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις