DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ειναι σημαντικο κάποια να σου προτεινει να σε γνωριζει στο περιγυρο της στην αρχη (οχι γονεις) κτλπ ετσι σημαινει οτι δεν προκειται να σου κρυψει πραγματα τουλαχιστον αυτο δειχνει η κινηση της. 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Nope, εδω λαθος ! τουλαχιστον απο εμπειρια ! Ειναι σημαντικο κάποια να σου προτεινει να σε γνωριζει στο περιγυρο της στην αρχη (οχι γονεις) κτλπ ετσι σημαινει οτι δεν προκειται να σου κρυψει πραγματα τουλαχιστον αυτο δειχνει η κινηση της.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Να συμβιβαστεις ομως με την ιδεα του κερατου πάει πολυ φιλε :S Το κανεις με τροπο εννοειται. Πχ εγω βρηκα το προβλημα σε αυτη που ειχα γνωρισει το καλοκαιρι οταν της ειπα οτι δεν μπορω μια μέρα να πάμε εκδρομη και δεν το δέχτηκε. Οπως καταλαβαινεις ειναι παραλογο να περιμένει κάποια να δεχομαι πράγματα εγω αλλα οχι αυτη. Δεν θα συνενοηθουμε ετσι. Επισης ενα αλλο σημαντικο προβλημα δεν με γνωρισε στις φιλες της. Πραγμα που σημαινει οτι δεν ήθελε να μάθω πράγματα ή επειδη δεν το εβλεπε σοβαρα απο την αρχη δεν ηθελε να με γνωρισει σε αυτες. Η συνεννοηση ειναι μεγαλο θεμα αλλα και αυτη ερχεται στην πορεια , με την ολη τριβη αρκει να γουσταρεστε. Τωρα ο καθενας/καθεμια ποτε εμφανιζει την νεα γνωριμια στο ευρυτερο περιβαλλον της/του ειναι υποκειμενικο..εντος οριων παντα!Αν μιλαμε πχ για 2 εβδομαδες..ισως ειναι καπως νωρις.
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Nope, εδω λαθος ! τουλαχιστον απο εμπειρια ! Δηλαδη??? που εχω λαθος? μπορει να σου κρυψει πραγματα ακομα και αν έχεις απο κοντα τη φιλη της την καλυτερη????
Anastazio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Να συμβιβαστεις ομως με την ιδεα του κερατου πάει πολυ φιλε :S Εγω δεν ειπα αυτο,να συμφιλιωθεις με το ενδεχόμενο οτι μπορει να τυχει,ειτε να το ριξεις ειτε να το φας!Γενικα το να εισαι απολυτος δε βοηθαει εσενα να εισαι ηρεμος,αλίμονο αν ειχα αυτον τον καημο σε καθε σχεση που κανω,οταν ημουν πιτσιρικας τα εβλεπα αλλιως,οσο μεγαλωνεις και συλλέγεις τις εμπειρίες σου και φτιαχνεις αντισωματα 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη??? που εχω λαθος? μπορει να σου κρυψει πραγματα ακομα και αν έχεις απο κοντα τη φιλη της την καλυτερη???? Δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει να κρύψει. Απλά μπορεί να την έχει πατήσει παλιότερα ας πούμε και να ενθουσιάστηκε με κάποιον που δεν άξιζε. Οπότε δίνει λίγο χρόνο και σε γνωρίζει μετά
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει να κρύψει. Απλά μπορεί να την έχει πατήσει παλιότερα ας πούμε και να ενθουσιάστηκε με κάποιον που δεν άξιζε. Οπότε δίνει λίγο χρόνο και σε γνωρίζει μετά Ενταξει δεν θα της την πεις για αυτο το λογο απλα θα το εχεις κατα νου οτι ακομα εισαι υπο δοκιμή
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει δεν θα της την πεις για αυτο το λογο απλα θα το εχεις κατα νου οτι ακομα εισαι υπο δοκιμή Ναι σίγουρα. Απλά δεν χρειάζεται να βλέπουμε τα πάντα καχύποπτα πιστεύω. Πχ δεν με γνώρισε στις φίλες της, άρα κάτι έχει να κρύψει.
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν ειπα αυτο,να συμφιλιωθεις με το ενδεχόμενο οτι μπορει να τυχει,ειτε να το ριξεις ειτε να το φας!Γενικα το να εισαι απολυτος δε βοηθαει εσενα να εισαι ηρεμος,αλίμονο αν ειχα αυτον τον καημο σε καθε σχεση που κανω,οταν ημουν πιτσιρικας τα εβλεπα αλλιως,οσο μεγαλωνεις και συλλέγεις τις εμπειρίες σου και φτιαχνεις αντισωματα Με καποια πραγματα δεν θα συμφιλιωθεις ποτε στη ζωη σου φιλε... ειναι σαν τους εχθρους με κάποιους αντιλαμβανεσαι οτι δεν θα συμφιλιωθειτε ποτέ οποτε παιρνεις και τα μέτρα σου! Προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.Μπορει να φαινομαι λιγο ψυχρος βεβαια αλλα καμια φορά ετσι ειναι δυστυχως. Ναι σίγουρα. Απλά δεν χρειάζεται να βλέπουμε τα πάντα καχύποπτα πιστεύω. Πχ δεν με γνώρισε στις φίλες της, άρα κάτι έχει να κρύψει. Και ομως μετα το διμηνο εγω ετσι θα το εβλεπα. Λεω την αληθεια. Δεν συμφιλιωνεσαι βασικα , απλα παιρνεις τα μετρα σου και λες στη τελικη εγω εκανα αυτο και αυτο εφοσον έτυχε οκ χωριζω και τελος δεν μπορω να κανω κατι αλλο στη τελικη μπορει να μην ειναι καν δικη μου ευθυνη.
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με καποια πραγματα δεν θα συμφιλιωθεις ποτε στη ζωη σου φιλε... ειναι σαν τους εχθρους με κάποιους αντιλαμβανεσαι οτι δεν θα συμφιλιωθειτε ποτέ οποτε παιρνεις και τα μέτρα σου! Προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.Μπορει να φαινομαι λιγο ψυχρος βεβαια αλλα καμια φορά ετσι ειναι δυστυχως. Και ομως μετα το διμηνο εγω ετσι θα το εβλεπα. Λεω την αληθεια. Αν μιλάς για δίμηνο είναι κάπως πολύ είναι αλήθεια...νόμιζα ότι μιλούσαμε για τις πρώτες μέρες! 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν μιλάς για δίμηνο είναι κάπως πολύ είναι αλήθεια...νόμιζα ότι μιλούσαμε για τις πρώτες μέρες! Αφηνω τοσα περιθωρια οσα ωστε μετα να ξέρω οτι δεν ημουν εγω λάθος οποτε να κάνω τις κινησεις μου σταθερά. Απο τη στιγμη που ξερεις οτι εδωσες δυνατοτητες και ησουν σωστος μετα αν πάει να βγει απο πάνω σημαινει οτι σε δουλευει. Οποτε δεν το δέχεσαι 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αφηνω τοσα περιθωρια οσα ωστε μετα να ξέρω οτι δεν ημουν εγω λάθος οποτε να κάνω τις κινησεις μου σταθερά. Απο τη στιγμη που ξερεις οτι εδωσες δυνατοτητες και ησουν σωστος μετα αν πάει να βγει απο πάνω σημαινει οτι σε δουλευει. Οποτε δεν το δέχεσαι To 'χεις ψάξει πολύ!
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη??? που εχω λαθος? μπορει να σου κρυψει πραγματα ακομα και αν έχεις απο κοντα τη φιλη της την καλυτερη???? Προφανως και κρυβει πραγματα.Και γιατι κυρια μου δεν με αφηνεις να ξεμοναχιασω την καλυτερη και σεξυ σου φιλη ? Φοβασαι οτι θα αποσπασω την αληθεια ? 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Προφανως και κρυβει πραγματα.Και γιατι κυρια μου δεν με αφηνεις να ξεμοναχιασω την καλυτερη και σεξυ σου φιλη ? Φοβασαι οτι θα αποσπασω την αληθεια ? χαχα οχι νταξει αμα ειναι ξηγημενη ειναι ασχημο να της φερθεις σκάρτα. Θα έχει κακη αναμνηση μετά.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εισαι και λιγο κλαψας devil ομως ε? Δεν ειν'καλο αυτο κουραζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις