Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε κανει ρε μαν να φυλαγεσαι!Στην πρωτη "γριπη" θα την ακουσεις ακουσεις στερεοφωνικα,αντε καλο βραδυ,over and out να ουμ! :)

Επισης φιλε. Απο τα 21 μου εχω να την πάθω αυτη τη γριπη που λες. Οποτε δουλευει καλα το συστημα. B)

Ικανοποιημενος ειμαι απο την μεχρι τωρα πορεια μου δεν εχω παραπονο. Εχω καταφερει να περάσω καλα σεξουαλικά χωρις να το πληρώσω μετα ακριβα.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

υποτιθεται οτι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και θέλετε να μείνετε μαζι.

αν ωστόσο μάθεις οτι σε απάτησε, και σου τυχει κι εσένα μια φορά βγάζεις το άχτι σου και πατσίζεις

και απο κει και πέρα συνεχιζετε

Αυτο νομιζω ειναι πιο hardcore mentaλλy και απο το swinging,καμια ελπιδα!

Δημοσ.

Δεν θελω να ειμαι ισοπεδωτικη...αλλα η φιλη σου θα το ξανακανει..Εγω ρε παιδι μου θα ενιωθα απιστευτες τυψεις. Οταν το θεωρεις κατι ελαφρυ αυτο,μια μαλακια..θα το ξανακανεις!Διοτι τι ειναι μωρε μια μαλακια ακομα?

δεν ειναι το ιδιο ρε συ να έχεις σχέση και να είσαι παντρεμένος ήδη 10 χρόνια με παιδιά

όταν έχεις σχέση και είσαι με τον άλλον μόνο κανά δυο χρόνια και είσαι και πιο μικρός μπορεί να γίνει, αλλά δεν πιστεύω οτι θα το κάνεις απαραίτητα και όταν πλέον με τον άλλον έχετε γίνει ενα κι έχετε οικογένεια

Αυτο νομιζω ειναι πιο hardcore mentaλλy και απο το swinging,καμια ελπιδα!

εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν εισαστε παντρεμένοι

και δεν τρώτε το ίδιο φαγητό 15 χρόνια

δεν υποστηρίζω οτι πρέπει να απατάμε, ίσα ίσα, αλλά πιστεύω ότι όλοι το θέλουν και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι

Δημοσ.

δεν ειναι το ιδιο ρε συ να έχεις σχέση και να είσαι παντρεμένος ήδη 10 χρόνια με παιδιά

όταν έχεις σχέση και είσαι με τον άλλον μόνο κανά δυο χρόνια και είσαι και πιο μικρός μπορεί να γίνει, αλλά δεν πιστεύω οτι θα το κάνεις απαραίτητα και όταν πλέον με τον άλλον έχετε γίνει ενα κι έχετε οικογένεια

Δεν διαφωνω μπορει να συμβει ναι..αλλα αμα αυτο συμβαινει στα μελια του ενος χρονου ή των δυο στα δεκα χρονια της οικογενειας και της φυσιολογικης φθορας θα σε κανει αρχιταρανδο του Αγιου Βασιλη!

Δημοσ.

Αν θες σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τι έγραψες.

Δεν γίνεται, θα το καταλάβεις κάποια στιγμή αν όχι με την πρώτη.

δε βλέπω κάτι, πέρα απο κάποιους ρομαντικούς που φέρνουν αντιρρήσεις... δε λέω συγκινούμε...

όπως ένα παληκάρι που γύρισε και μου είπε, "γιατι να απατήσεις τον άλλον; με το ζορι εισαστε μαζί;

τον κοιταξα και χαμογέλασα χωρις να πω τιποτα

ήθελα να του χαΪδέψω το πρόσωπο και να του πω "αθωο αγορι!"

Δημοσ.

υπάρχει και η μέση λύση που προσωπικά προτιμώ , ελεύθερη σχέση ή ακόμα καλύτερα fuck buddies , χωρίς πουτανίσματα και μισαρχιδισμούς.
Γουστάρω το σεξ μαζί σου αλλα δεν θα σε πάρω κ στο σπίτι μου για προίκα, νέοι είμαστε , έχουμε χρόνια μπροστά μας να ζήσουμε ότι μας την καυλώσει
άρα δεν με νοιάζει αν πηγαίνεις με άλλους , δεν σου πέφτει λόγος αν πηγαίνω με άλλες και όποτε γουστάρουμε κ οι δύο τη βρίσκουμε κ γουστάρουμε 

όχι γκρίνια 
όχι υποχρεώσεις
ελεύθερος χρόνος
profit  

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι και λιγο κλαψας devil ομως ε? Δεν ειν'καλο αυτο κουραζει!

Κλάψας με μαστιγιο. Για αυτο να προσέχουν ορισμένες ο Devil δεν αστιευεται ουτε ειναι open-minded οταν θα του τη φέρουν!

υπάρχει και η μέση λύση που προσωπικά προτιμώ , ελεύθερη σχέση ή ακόμα καλύτερα fuck buddies , χωρίς πουτανίσματα και μισαρχιδισμούς.

Γουστάρω το σεξ μαζί σου αλλα δεν θα σε πάρω κ στο σπίτι μου για προίκα, νέοι είμαστε , έχουμε χρόνια μπροστά μας να ζήσουμε ότι μας την καυλώσει

άρα δεν με νοιάζει αν πηγαίνεις με άλλους , δεν σου πέφτει λόγος αν πηγαίνω με άλλες και όποτε γουστάρουμε κ οι δύο τη βρίσκουμε κ γουστάρουμε 

όχι γκρίνια 

όχι υποχρεώσεις

ελεύθερος χρόνος

profit  

Ετσι ακριβως. Μη μου ζητας σχεσεις γιατι προκαλεις την τυχη σου πες της. Εχω και μαστιγιο μαζι.

• Like 1
Δημοσ.

βαριέσαι ρε παιδιά βαριέσαι!

Εσυ δεν μας ελεγες οτι πέφτεις σε μλκες? :cry:   θα μου πεις εσυ τα ελεγες ποιος σε πιστευε ειναι το θεμα :-D  no offense of course.

Δημοσ.

Καθως συνεχιζεται η κουβεντα ... πέφτουν και οι μάσκες. :cry:

αν εννοεις εμένα, δε βλέπω για ποιο λόγο το λες

όσον αφορά το περιστατικό που σκέφτηκα τον αλλον σαν αθώο αγόρι, δεν το έκανα γιατι τον είχα απατήσει αλλά γιατί είχαμε ακριβώς την ίδια συζήτηση με τώρα και οποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο μου φαίνεται το ίδιο ρομαντικός και αθώος

Δημοσ.

Εσυ δεν μας ελεγες οτι πέφτεις σε μλκες? :cry:   θα μου πεις εσυ τα ελεγες ποιος σε πιστευε ειναι το θεμα :-D  no offense of course.

ποτέ δεν ειπα οτι έπεφτα σε μαλάκες, συγκεκριμένα περιστατικά σας είπα

επίσης το μαλάκας δε σημαίνει απαραιτητα οτι ο άλλος με απάτησε

Δημοσ.

βαριέσαι ρε παιδιά βαριέσαι!

Τουλαχιστον ξερετε να κρυβεστε ?   :-D

Η θα πεσετε στην λουμπα του να αλλαξετε συμπεριφορα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...