Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαινεται πιο ειλικρινες απο ολα ειναι να γινει αυτη η συζητηση απο την αρχη!!! Ειναι και μερικές που μαρτυράνε χωρις ξυλο που λεμε! Ειδικα αμα την αντικρουσεις σε κάποια φαση και σφοδρα θα αποκαλυψει και άλλα πραγματακια!

Καμια φορά λενε κάποιοι "αμα φυλάγεσαι πολυ θα την παθεις..." ναι και η αντιπροταση σε αυτο ποια ειναι μπατε σκυλοι αλεστε?

μια συναδελφος μου απο τη δουλεια αφησε μια στριπτιτζου στο σπιτι μονη της να της καθαρισει και στο τέλος επειδη δεν ειχε κλειδωσει τα πράγματα αξιας που ειχε της τα έκλεψε.

Τελικα οποιος φυλαγεται αρκετα την πατάει στο τελος :-D

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καθε λιμανι και καημος το λοιπον.. δεν ξερω ρε stavi δεν θα το ανεχομουν οχι μονο ως κερατωμενη , δεν θα μπορουσα  και να λειτουργησω εγω ετσι. Ειναι ασεβεια πρωτα στον ιδιο σου τον εαυτο..Αμα θες τα one night stand σου ζησε μποεμικα!Στην τελικη πιο κατανοητο ειναι να σου τυχει να ερωτευτεις και αρχικα να το πας παραλληλα , παρα το απο'δω και απο'κει. Δεν ξερω αν με πιανεις..

γιατί ποιος μίλησε να το κάνει ο άλλος συνέχεια;

αλήθεια δεν καταλαβαίνετε ή κανετε πως δεν καταλαβαίνετε;

αν ο άλλος το κάνει συνεχεια εννοείται πως τον γράφεις εκει που δεν πιανει μελάνι

Δημοσ.

γιατί ποιος μίλησε να το κάνει ο άλλος συνέχεια;

αλήθεια δεν καταλαβαίνετε ή κανετε πως δεν καταλαβαίνετε;

αν ο άλλος το κάνει συνεχεια εννοείται πως τον γράφεις εκει που δεν πιανει μελάνι

Αμα σου φερνει λογαριασμο οκ :P

Δημοσ.

μια συναδελφος μου απο τη δουλεια αφησε μια στριπτιτζου στο σπιτι μονη της να της καθαρισει 

Αν το εκανε ο συζυγος ομως θα ειχε πεσει να τον φαει.Αυτο δεν ειναι σεξιστικο ?  :(

Δημοσ.

Και που να μεγαλωνεις το παιδι ενος αλλου.. :-D

Τι να εκανα αγαπη μου ? (20 χρονια μετα ,τυχαια αποκαλυψη ). Βαριομουνα...  :-D

δηλαδή οχι μόνο τον απάτησε αλλά θα έμενε και εγκυος δε θα το ελεγε στον άλλον και θα τον άφηνε να μεγαλώσει και ξένο παιδί;

μου θυμισατε πάλι κατι...

μπα σε καλο σας

να βλέπουμε ταινια με τον άλλον... η πρωταγωνίστρια να απατα τον άντρα της και ο άλλος, ο δικός μου δηλαδή, να είνα όλο νεύρα και να μου τη λέει....

άντε βγάλε άκρη τώρα εσυ με δαύτον

Δημοσ.

Αν το εκανε ο συζυγος ομως θα ειχε πεσει να τον φαει.Αυτο δεν ειναι σεξιστικο ?  :(

Η συγκεκριμενη ειναι γαμω τα παιδια και λυπαμαι πολυ που το επαθε αυτο δεν της άξιζε και της το ειπα οτι έκανε μλκια που τα αφησε αφυλαχτα.

Δημοσ.

Αμα σου φερνει λογαριασμο οκ :P

ωραία να στο  πω αλλιώς..

αν καταλάβεις οτι το κανει συνέχεια τον διαγράφεις

αν δεν το καταλάβεις. τι το συζητάμε

Δημοσ.

Μια χαρά σας τα λέει η σταβι , η απιστία (ειδικά ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια) είναι κάτι το πολύ σύνηθες  ..

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας...

Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει. :-)

• Like 2
Δημοσ.

ωραία να στο  πω αλλιώς..

αν καταλάβεις οτι το κανει συνέχεια τον διαγράφεις

αν δεν το καταλάβεις. τι το συζητάμε

Αμα σου ελεγε οτι θα την φέρει για τριο θα το δεχοσουν?

Μια χαρά σας τα λέει η σταβι , η απιστία (ειδικά ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια) είναι κάτι το πολύ σύνηθες  ..

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας...

Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει. :-)

Και μενα μου την ειχε πεσει μια παντρεμενη περυσι ηρθε και μου πιασε κουβεντα εκει που καθομουν !!! Αλλα εντάξει παντρεμενη και με ένα παιδακι 2 χρονων? οχι εγω τουλαχιστον δεν θα το εκανα ποτέ.

Δεν μπορεις να κάνεις τέτοια πουστια καλυτερα πληρωσε μια πτανα. Πιο εντιμος νιώθεις.

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδή οχι μόνο τον απάτησε αλλά θα έμενε και εγκυος δε θα το ελεγε στον άλλον και θα τον άφηνε να μεγαλώσει και ξένο παιδί;

Η μπορει να νοικιαζε και γκαρσονιερα 

Η μπορει απλα να ανανεωνε τον γαμο της (πως σου φανηκε αυτη η απαντηση ? )  :-D

Δημοσ.

Σοβαρα έχει τυχει κάτι τετοιο?

Δημοσ.

Quiz για όλο το κοινό: μετά από αυτό, αν έρθει κάποιος και πει το προφανές "γιατί λοιπόν να μιλάμε για απιστίες και βάσανα αντί να είμαστε ανοιχτοί όσον αφορά το τι κάνει ο καθένας και ποιά ακριβώς είναι η κατάσταση μεταξύ μας;", πώς θα το χαρακτηρίσουμε;

Ρητορική η ερώτηση ως συνήθως.

Δημοσ.

Γιατι να παντρευτεις ομως ρε φιλε/η αν ειναι να ξενογαμας?

Λογικο ειναι να βαριεσαι καποια στιγμη αν ειστε και οι δυο τελειως αδρανεις,πρεπει να ειστε συνεχεια σε κινηση σε μια σχεση,να μην μενει στασιμη... μονο ετσι κραταει πιστευω

• Like 4
Δημοσ.

τι να πω, οτι λεει ολος ο κοσμος

παλιοτσουλα

Δημοσ.

παλιοτσουλα

Μπορει να ηταν και παραμελημενη η κοπελα.Εκανε σθεναρες προσπαθειες να αναπτερωσει το ενδιαφερον στην σχεση της η κατευθειαν ετρεξε σταγονιδια του γεροδεμενου νεαρου επιβητορα της  ?  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...