Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Quiz για όλο το κοινό: μετά από αυτό, αν έρθει κάποιος και πει το προφανές "γιατί λοιπόν να μιλάμε για απιστίες και βάσανα αντί να είμαστε ανοιχτοί όσον αφορά το τι κάνει ο καθένας και ποιά ακριβώς είναι η κατάσταση μεταξύ μας;", πώς θα το χαρακτηρίσουμε;

Ρητορική η ερώτηση ως συνήθως.

Είμαι πολύ ανοιχτός και ξεκάθαρος στο τι κάνει ο καθένας, θέλω τόσο πολύ την ελευθεριά μου ακόμη κ μέσα στην σχέση που παρεξηγιέμαι πολυ εύκολα , όμως εγώ  δεν ειμαι και ο κατάλληλος για να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς γιατί

1.δεν ειμαι καθόλου κτητικός

2.δεν ζηλεύω σχεδόν καθόλου και

3.ερωτεύομαι απίστευτα δύσκολα  , ζήτημα να μου έχει συμβεί αυτό δυο φορές  στα 40χρ που ζω!

Αυτο το συναίσθημα του σατανά τα ομορφαίνει   αλλά και τα χαλάει όλα , κόλαση και παράδεισος μαζί ..

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλα και εγω δεν παρεξηγω καπου την stavi η ενσταση μου ειναι γιατι να ζεις με τετοιες συμβασεις. Δεν πουλαω παρθενοπιπισμο.

Δημοσ.

Παιδιά και γω έλεγα πολλά, και στη προηγούμενη σχέση ήμουν πιστός μέχρι που έπηξα στη μαλακία γιατί δεν γ... πια, και που χωρίσαμε καλό μας έκανε.Μετά βρήκα ένα πιπίνι και παιρνούσα φίνα μέχρι πριν λίγο,αλλά έγινε μαλακία τις προάλλες. Απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε μια κοπέλα ΑΛΛΗΣ ΚΛΑΣΕΙΣ. Μου αρέσει η κοπέλα που είμαστα μαζί τους τελευταίς μήνες, είναι η λατρεία μου, τη γουστάρω πάρα πολύ.Αλλά βρέθηκα κάπου αλλού με κάποια άλλη, και ο μαγνητισμός που έκπεμπε ήταν υπεράνω των δυνατοτήτων μου. Πηδηχτήκαμε 3 φορές εκείνο το βράδι (εκείνη μεγαλύτερη, στα 32, μόλις χωρισμένη) και ξαναβρεθήκαμε λίγες μέρες μετά για δεύτερο. Από τότε με το πιπίνη την κοπέλα μου γίναμε κώλος γιατί το θέμα διέρευσε. Τώρα΄με χωρίζει. Γαμιέται ο δίας λέμε. Η άλλη δεν ξέρω αν είναι για σχέση αλλά χαλαρά της το ξαναδίνω γιατί έχω πάθει κατάθλιψη που με αφήνει η μικρή.

Γιαυτό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.

Δημοσ.

Παιδιά και γω έλεγα πολλά, και στη προηγούμενη σχέση ήμουν πιστός μέχρι που έπηξα στη μαλακία γιατί δεν γ... πια, και που χωρίσαμε καλό μας έκανε.Μετά βρήκα ένα πιπίνι και παιρνούσα φίνα μέχρι πριν λίγο,αλλά έγινε μαλακία τις προάλλες. Απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε μια κοπέλα ΑΛΛΗΣ ΚΛΑΣΕΙΣ. Μου αρέσει η κοπέλα που είμαστα μαζί τους τελευταίς μήνες, είναι η λατρεία μου, τη γουστάρω πάρα πολύ.Αλλά βρέθηκα κάπου αλλού με κάποια άλλη, και ο μαγνητισμός που έκπεμπε ήταν υπεράνω των δυνατοτήτων μου. Πηδηχτήκαμε 3 φορές εκείνο το βράδι (εκείνη μεγαλύτερη, στα 32, μόλις χωρισμένη) και ξαναβρεθήκαμε λίγες μέρες μετά για δεύτερο. Από τότε με το πιπίνη την κοπέλα μου γίναμε κώλος γιατί το θέμα διέρευσε. Τώρα΄με χωρίζει. Γαμιέται ο δίας λέμε. Η άλλη δεν ξέρω αν είναι για σχέση αλλά χαλαρά της το ξαναδίνω γιατί έχω πάθει κατάθλιψη που με αφήνει η μικρή.

Γιαυτό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.

Τι σε βρηκε και εσενα...Απο πιπινι σε πιπινι εισαι..κανε και λιγο πιπι σου  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Oιχ δεν κατάλαβες, από 19άρα σε άνω των τριάντα. Η αναβάθμιση ήταν τιτάνια.

Δημοσ.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι και γιατι να μην κάνεις κάτι παραπανω οταν θα την δεις οτι ξενοκοιταξε σε στυλ φλερτ κτλπ?

του στυλ με πληγωσες δεν θελω να με ξαναπαρεις τηλ θελω να σκεφτω κάποια πραγματα και να ξαφανιστεις.

Να της σπάσεις τον τσαμπουκα απο την αρχή να δεις μετα το σκέφτεται? ξανά? αμα ενιωσε ηδη στην αρχη πως ειναι να σε χάσει.

Οποιος τα κανει συχνα αυτα μπορει να κινδυνευει και λιγοτερο διοτι ετσι μπορει να μην σε βαρεθει και να μην σε θεωρησει δεδομενο ποτέ.

Δημοσ.

Να της σπάσεις τον τσαμπουκα απο την αρχή να δεις μετα το σκέφτεται? ξανά? αμα ενιωσε ηδη στην αρχη πως ειναι να σε χάσει.

Οποιος τα κανει συχνα αυτα μπορει να κινδυνευει και λιγοτερο διοτι ετσι μπορει να μην σε βαρεθει και να μην σε θεωρησει δεδομενο ποτέ.

Aνιχνευτης ψευδους διπλα στην τοστιερα και τελειωνει η ιστορια.Τρωνε την φρυγανια τους (παιρνουν και μια πιεση αν ειναι σε ηλικια ) , κανουν το τεστακι τους και πανε στην δουλεια.Δεν ειναι 100 % αξιοπιστος αλλα πρεπει να εισαι τρομερα εκπαιδευμενος για να τον ξεγελασεις  :-D

Δημοσ.

Το κέρατο είναι πρώτα από όλα απιστία στον ίδιο τον εαυτό αυτού που το κάνει.

Και εξηγούμαι....

Έχοντας ως δεδομένα ότι:

α) Μιλάμε για μονογαμικές σχέσεις (με κοινή συμφωνία για την μονογαμία)

β) Σχέσεις πάνω από εύλογο χρονικό διάστημα

Τότε το κέρατο δείχνει ότι αυτός που το έκανε και για κάποιο λόγο δεν είναι συνεπής ως προς τον εαυτό του μέσα στη σχέση. Είτε επειδή δεν ξέρει, είτε επειδή δεν μπορεί (π.χ. δεν ξέρει καν ποιος είναι ο εαυτός του), είτε επειδή δεν θέλει (π.χ. ικανοποιεί διάφορα τραύματα μέσω της σεξουαλικής επιβεβαίωσης από αγνώστους, γιατί από την σχέση του μπορεί να την πάρει). 

Οι διάφορες δικαιολογίες όπως "βαρέθηκα" δείχνουν ότι είτε ο "άπιστος" λάθος νομίζει ότι η σχέση του τον καλύπτει (άρα, λάθος σταθμίζει τον εαυτό του μέσα στην σχέση και καταπιέζεται) είτε ότι δεν τον νοιάζει η σχέση του αλλιώς θα επικοινωνούσε τον προβληματισμό του (και επειδή δεν τον νοιάζει, πάλι αποδεικνύεται μη συνεπής μέσα στην σχέση του). 

tl;dr

Κέρατο ρίχνει αυτός που δεν μπορεί να κάτσει μόνος του και ψάχνει μία σχέση για να αντέξει τον εαυτό του. Επειδή μέσα στην σχέση έρχεται πάλι αντιμέτωπος με τον εαυτό του, προσπαθεί να ξεφύγει κερατώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό. 

Σε όντως επιλεγμένες σχέσεις (δηλαδή, συνειδητές σχέσεις) το κέρατο δεν υπάρχει επειδή δεν υπάρχει σαν επιλογή... 

• Like 2
Δημοσ.

tl;dr

Κέρατο ρίχνει αυτός που δεν μπορεί να κάτσει μόνος του και ψάχνει μία σχέση για να αντέξει τον εαυτό του. Επειδή μέσα στην σχέση έρχεται πάλι αντιμέτωπος με τον εαυτό του, προσπαθεί να ξεφύγει κερατώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό. 

Το τερμάτισες.

Από αυτό που έζησα (πρωτη φορά 'κερατωνω' ενώ έχω σχέση) σου λέω ότι υπάρχουν συνθήκες που δεν τις έχεις προβλέψει και απλά ακολουθεις το ένστικτο. Πχ να σου τη πέσει χοντρά η άλλη που δε φανταζόσουν ποτέ ότι θα σου κάτσει. Ενώ έχεις βγει απλα για ένα ποτό, έχεις γκόμενα και δε ψάχνεσαι.

Δεν ειναι το ίδιο για όλους.

(Στο γάμο σίγουρα δε ξέρω, ας μιλήσουν οι πατνρεμένοι.)

Δημοσ.

Το τερμάτισες.

Από αυτό που έζησα (πρωτη φορά 'κερατωνω' ενώ έχω σχέση) σου λέω ότι υπάρχουν συνθήκες που δεν τις έχεις προβλέψει και απλά ακολουθεις το ένστικτο. Πχ να σου τη πέσει χοντρά η άλλη που δε φανταζόσουν ποτέ ότι θα σου κάτσει. Ενώ έχεις βγει απλα για ένα ποτό, έχεις γκόμενα και δε ψάχνεσαι.

Εάν αδερφέ εσύ είσαι με μία μόνο και μόνο επειδή αυτή σου έκατσε και ποτέ αυτή που ήθελες (αυτή που ούτε φανταζόσουνα ότι θα σου κάτσει) δεν σου φταίει το κέρατο αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. 

Δημοσ.

Μια χαρά ήταν κι αυτήπου ήμουν αλλά μετά είδα ότι υπάρχουν και καλύτερα. Για να το θεσω ρεαλιστικά.... Η 30άρα είναι όσο τρία πιπίνια.

Δημοσ.

Μια χαρά ήταν κι αυτήπου ήμουν αλλά μετά είδα ότι υπάρχουν και καλύτερα. Για να το θεσω ρεαλιστικά.... Η 30άρα είναι όσο τρία πιπίνια.

Εάν αδερφέ εσύ είσαι με μία μόνο και μόνο επειδή αυτή σου έκατσε και ποτέ αυτή που ήθελες (αυτή που ούτε φανταζόσουνα ότι θα σου κάτσει) δεν σου φταίει το κέρατο αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. 

Q.E.D.

Δημοσ.

Το τερμάτισες.

Καλα στα γραφει ο groot καζανοβα σοβαρεψου χζαζεψες απο τα πολλα πιπινια.

Δημοσ.

Αχχχαχαχαχαχα τόσα ξέρεις τόσα λες

Δημοσ.

Αχχχαχαχαχαχα τόσα ξέρεις τόσα λες

φιλε μπορει να κανω και λαθος αλλα  μου φερνεις κατι σε τυπο που δινει επιβεβαιωση σε κατι γκομενιτσες σαν αυτες που παιζουνε στο μπρουσκο. Ελπιζω να κανω λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...