Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

if you don't like τα κουβαδακια σου και σε αλλη beach  :lol:

Τι ετσι χωρις επιχειρημα? believe it or not θελω να το αιτιολογησεις εστω και on the fly. :)

• Like 2
  • Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Google it, αν και καλύτερα είναι να διαβάσεις την αναφορά του βιβλίου Sex at Dawn στην εν λόγω φυλή. 

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εννοείται ότι κάνεις ό,τι θέλεις εφόσον δεν ενοχλείς κανέναν. Σε ενοχλώ όταν εισπνέεις τον καπνό του τσιγάρου μου, όταν ακούς το φυλακισμένο σκυλί μου να γαβγίζει, όταν ακούς τη δυνατή μουσική μου. Πως γίνεται να σε ενοχλεί όμως η οποιαδήποτε συναναστροφή μου με άλλους ανθρώπους που μόνο κέφι και απόλαυση δίνει στους συμμετέχοντες; Προς τι όλος αυτός ο έλεγχος, το δράμα, η ζήλια, η κτητικότητα και οι συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά του στυλ «που ήσουν;» και «που πας;» Να μου λείπουν αυτές οι περιοριστικές σχέσεις, η ελευθερία μου είναι αδιαπραγμάτευτη.

Μα πως γίνεται να είσαι σύντροφός μου εφόσον σε ενοχλεί η συμπεριφορά μου; Είτε σου κάνω και με επιλέγεις είτε δεν σου κάνω και με απορρίπτεις. Take it or leave it. Το ότι με επέλεξες σημαίνει ότι αποδέχεσαι τη συμπεριφορά μου. Again, oxymoron.

Οκ κατάλαβα. Νομίζω δεν μιλάς για σχέσεις καν, οπότε δεν υπάρχει και απιστία.

Δημοσ.

if you don't like τα κουβαδακια σου και σε αλλη beach  :lol:

Ετσι μπραβο.Να ξεκινησει επιτελους η γυναικεια επανασταση.Να επιστρεψουν οι παλιες καλες εποχες , να μαζευουμε οι ανδρες κανα κυνηγι,αντε κανα καρπο ,χαλαρα ,μας εχει φαει το αγχος για τον ρολο μας   :(

Δημοσ.

Ετσι μπραβο.Να ξεκινησει επιτελους η γυναικεια επανασταση.Να επιστρεψουν οι παλιες καλες εποχες , να μαζευουμε οι ανδρες κανα κυνηγι,αντε κανα καρπο ,χαλαρα ,μας εχει φαει το αγχος για τον ρολο μας   :(

Σου βγηκε ολος αυτος ο οιστρος με την πλακα που εκανα στον devil? what's wrong with you ?  :ph34r:

(να δειτε που θα το υιοθετησω το αγγλοελληνικο)

• Like 1
Δημοσ.

Σου βγηκε ολος αυτος ο οιστρος με την πλακα που εκανα στον devil? what's wrong with you ?  :ph34r:

Ρε επιστροφη στις ριζες λεμε.Μποεμικα την βγαζαμε τοτε.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καινουριο σκηνικο που μου ειπε ενας συναδελφος σημερα,εχει σχεση 1 χρονο με μια κοπελα και δηλωνει φουλ ερωτευμενος αλλα παιζει με ολες τις εποχιακες πωλητριες που ερχονται κατα καιρο και συγκεκριμενα το καλοκαιρι που μας περασε πασπαλισε μια 18χρονη που ηταν και μπαζο στη τελικη.

Μου λεει μετα οτι το μετανοιωσε με το που το εκανε και αλλα τετοια τραγικα... του λεω χωρισε την και κανε οτι θες ρε ψηλε και μου απανταει δεν θελω να την χωρισω την αγαπαω πολυ... πραξεις αγαπης... σκεψου δηλαδη αν δεν την αγαπαγε ο τυπος.

Δημοσ.

Το χειρότερο απ' όλο αυτό που είπες δεν είναι ότι την αγαπάει (μπορεί και να την αγαπάει αν και βέβαια δε θα το συμπεράνουμε αυτό από τις δηλώσεις του) αλλά το ότι παίζει με όλες και τον ακουμπάει σε όποια του κάτσει.

Φίλε με τέτοιες ορέξεις δεν πρέπει να είσαι καν σε σχέση αλλά τι να κάνουμε, θέλεις την καβατζούλα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο απ' όλο αυτό που είπες δεν είναι ότι την αγαπάει (μπορεί και να την αγαπάει αν και βέβαια δε θα το συμπεράνουμε αυτό από τις δηλώσεις του) αλλά το ότι παίζει με όλες και τον ακουμπάει σε όποια του κάτσει.

Φίλε με τέτοιες ορέξεις δεν πρέπει να είσαι καν σε σχέση αλλά τι να κάνουμε, θέλεις την καβατζούλα σου.

Φουλ ερωτευμένος κιόλας!!

Δημοσ.

Αυτά όλα σε έναν πλανήτη όπου ξέρω τα πάντα για τη συμπεριφορά σου πριν τα φτιάξουμε.

Meanwhile on planet Earth.

Δηλαδή εσύ χρειάζεσαι ντετέκτιβ για να διαπιστώσεις ότι δεν είσαι η ζωή μου όλη και ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα, άνθρωποι, δραστηριότητες στη ζωή μου πέρα από σένα; Το ότι δεν ψάχνω για αδελφή ψυχή κάνει μπαμ, εκτός και αν σε έχει τυφλώσει η γοητεία μου (τύφλα να' χει ο Σπαλιάρας). 

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ χρειάζεσαι ντετέκτιβ για να διαπιστώσεις ότι δεν είσαι η ζωή μου όλη και ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα, άνθρωποι, δραστηριότητες στη ζωή μου πέρα από σένα; Το ότι δεν ψάχνω για αδελφή ψυχή κάνει μπαμ, εκτός και αν σε έχει τυφλώσει η γοητεία μου (τύφλα να' χει ο Σπαλιάρας).

Κοίτα, αν πρόκειται να συνεχίσεις να κάνεις το χαζό δεν έχει και πολύ νόημα η κουβέντα. Όταν κάνεις κίνηση να τα φτιάξεις με κάποιον, σήμερα, στην Ελλάδα, υποτίθεται ότι η σχέση είναι by default μονογαμική. Αν έχεις άλλες προτιμήσεις θα πρέπει να το πεις και ο άλλος να συμφωνήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ κατάλαβα. Νομίζω δεν μιλάς για σχέσεις καν, οπότε δεν υπάρχει και απιστία.

Δηλαδή για σένα σχέση είναι μόνο η συμβατική μονογαμική σχέση με δικαιώματα ιδιοκτησίας που οδηγεί στην πυρηνική οικογένεια; Last time I checked τα ποσοστά «απιστίας», νέου γάμου και διαζυγίων είναι υψηλά. Μήπως επιτέλους να αναθεωρήσουμε την ορθότητα αυτής της πρακτικής;

Κοίτα, αν πρόκειται να συνεχίσεις να κάνεις το χαζό δεν έχει και πολύ νόημα η κουβέντα. Όταν κάνεις κίνηση να τα φτιάξεις με κάποιον, σήμερα, στην Ελλάδα, υποτίθεται ότι η σχέση είναι by default μονογαμική. Αν έχεις άλλες προτιμήσεις θα πρέπει να το πεις και ο άλλος να συμφωνήσει.

Μάλλον εσύ κάνεις το χαζό και δεν σκέφτεσαι αυτά που γράφω. Προφανώς, εφόσον ζω σύμφωνα με αυτά που γράφω, διαφέρω αρκετά από το μέσο άνθρωπο και άρα δεν δημιουργείται η προσδοκία για μια συμβατική μονογαμική σχέση. Έχω κάνει και μια μεγαλούτσικη δημοσίευση στο θέμα για το πρώτο ραντεβού. Δεν θέλει και πολύ παρατηρητικότητα και σκέψη για να αντιληφθείς ότι κάποιος λειτουργεί διαφορετικά από την κοινωνική νόρμα. 

Δημοσ.

Δηλαδή για σένα σχέση είναι μόνο η συμβατική μονογαμική σχέση με δικαιώματα ιδιοκτησίας που οδηγεί στην πυρηνική οικογένεια; Last time I checked τα ποσοστά «απιστίας», νέου γάμου και διαζυγίων είναι υψηλά. Μήπως επιτέλους να αναθεωρήσουμε την ορθότητα αυτής της πρακτικής;

Μάλλον εσύ κάνεις το χαζό και δεν σκέφτεσαι αυτά που γράφω. Προφανώς, εφόσον ζω σύμφωνα με αυτά που γράφω, διαφέρω αρκετά από το μέσο άνθρωπο και άρα δεν δημιουργείται η προσδοκία για μια συμβατική μονογαμική σχέση. Έχω κάνει και μια μεγαλούτσικη δημοσίευση στο θέμα για το πρώτο ραντεβού. Δεν θέλει και πολύ παρατηρητικότητα και σκέψη για να αντιληφθείς ότι κάποιος λειτουργεί διαφορετικά από την κοινωνική νόρμα. 

Ολ`αυτά,απ`τους Mosuo τα `χεις λάβει;

Προσγειώσου φίλε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως φίλε συμφωνώ με τον τρόπο που προσεγγίσεις το όλο θέμα, μαζί σου είμαι, στην θεωρία όμως και όχι τόσο στην πράξη και θα σου εξηγήσω γιατί..

Μέχρι τώρα καλά ήταν, την έχω ψάξει πολύ στο να βρω κατάλληλα ταίρια, όμως επειδή είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο και επειδή είμαι πλέον σε ηλικία που σκέφτομαι και με απασχολεί σοβαρά η οικογένεια (το παιδί κυρίως θα έλεγα) γι αυτό τον λόγο είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω στην λύση της απιστίας!! Δεν το θέλω να απατήσω, εάν συμβεί όμως θα είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος, όσοι το κάνουμε ας μην κρυβόμαστε πίσω μου από τα δάκτυλο μας, όπως πολύ σωστά είπε η νενυα είναι καθαρά δική μας επιλογή δεν μας φταίει ούτε η γυναίκα μας που μας έφυγε το ερωτικό μαζί της, ούτε το τσουλί που μας την έπεσε, ούτε τίποτε άλλο..

Υγ

Ρε μην το πάτε πολύ επί προσωπικού θα κλειδωθεί και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Σχέση κανονική ναι. Τα άλλα θέλουν διευκρίνιση τύπου ελεύθερη σχέση κλπ

Δημοσ.

Καινουριο σκηνικο που μου ειπε ενας συναδελφος σημερα,εχει σχεση 1 χρονο με μια κοπελα και δηλωνει φουλ ερωτευμενος αλλα παιζει με ολες τις εποχιακες πωλητριες που ερχονται κατα καιρο και συγκεκριμενα το καλοκαιρι που μας περασε πασπαλισε μια 18χρονη που ηταν και μπαζο στη τελικη.

Μου λεει μετα οτι το μετανοιωσε με το που το εκανε και αλλα τετοια τραγικα... του λεω χωρισε την και κανε οτι θες ρε ψηλε και μου απανταει δεν θελω να την χωρισω την αγαπαω πολυ... πραξεις αγαπης... σκεψου δηλαδη αν δεν την αγαπαγε ο τυπος.

Φιλε ζουμε στην εποχη που ο καθενας δηλωνει οτι θέλει. Οτι δηλωνεις εισαι δεν λενε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...