Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αλλοι ακομα κ το οφθαλμολουτρο Παντού υπάρχει νόμος ~~ Στα μάτια όχι όμως .. 3
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παντού υπάρχει νόμος ~~ Στα μάτια όχι όμως .. Στα δικα τους ματια υπαρχει ομως.Για αυτο μερικες θεωρουν το πορνο σαν απιστια η στην καλυτερη προδοσια 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στα δικα τους ματια υπαρχει ομως.Για αυτο μερικες θεωρουν το πορνο σαν απιστια η στην καλυτερη προδοσια Το οφθαλμολουτρο δεν ειναι απιστια οκ αλλα ειναι μια ενδειξη οτι κάποιοι εχουν αρχισει να ψάχνονται.Η ενδειξη θα πρεπει να ληφθει υποψη για να προλάβεις τα χειροτερα. 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει το να πεσει το ματι σε ανττικειμενικα ομορφη παρουσια ειναι ένστικτο. Δεν ειναι και προδοσια. Δηλαδη αμα δεις μια μερσεντα amg τι ? σημαινει οτι θα την οδηγησεις κιολας? παλι τον κουβα σου θα οδηγησεις οτι και να ειδες !
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και τι να κάνεις δηλαδή; Η ενδειξη θα πρεπει να ληφθει υποψη για να προλάβεις τα χειροτερα.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δυσκολο θεμα... μεχρι στιγμης δεν εχω κερατωσει , με εχουν κερατωσει ομως . Την απιστια μπορει να την συγχωρεσω αλλα την σχεση δεν την συνεχιζω,χωρις εμπιστοσυνη δεν γινεται να προχωρησω. Θεωρω οτι υπαρχει υπαιτιοτητα του κερατα ή της κερατωμενης , καπου,κατι κανεις λαθος ή εισαι ανεπαρκης σε καποιον τομεα (πχ σεξ) και φτανει ο αλλος στο σημειο να σε απατησει , απο την αλλη ομως οταν αγαπας και γουσταρεις εναν ανθρωπο αυτα τα συζητας και τα λυνεις,οποτε καλο @ ειναι αυτος/αυτη που στην κανει! 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το σεξ ειναι επικοινωνια εκτος απο παθος. Αν ειναι μετριο το σεξ μπορει να γινει καλο αν υπαρχει επικοινωνια. Το κερατωμα εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του αλλου, εχω φιλους που ειναι της γνωμης "ο αντρας πρεπει να εχει την γυναικα που αγαπαει αλλα οπου τυχει να σπρωχνει γιατι ετσι ειναι ο αντρας". Πανε και τα βιωματα βεβαια οπου πολλοι, κυριως γυναικες, κανουν μεταβιβαση συναισθηματων και τις μαλακιες του προηγουμενου τα πληρωνει ο επομενος. Ε δεν την συγχωρεις οποτε, αν συγχωρεις συνεχιζεις. Αλλα δεν γινεται, αν σπασει η εμπιστοσυνη ειδικα σε ενα τετοιο θεμα χεστο. Επισης δεν υπαρχει 100% σχεση που θα σε καλυπτει, παντα καπου θα υστερει, επειδη θα υστερει καπου δεν δικαιολογειται οτι θα κανεις στον αλλον πο#$%στια επειδη δεν σε καλυπτει σε καποιον τομεα. Γενικα παντα κατι θα μας λειπει. Ειτε λυνεις κατα καποιο τροπο και συμβιβαζεσαι ή θα εισαι απο εδω και απο εκει ψαχνωντας το τελειο που ποτε δεν θα ερθει. Δυσκολο θεμα... μεχρι στιγμης δεν εχω κερατωσει , με εχουν κερατωσει ομως . Την απιστια μπορει να την συγχωρεσω αλλα την σχεση δεν την συνεχιζω,χωρις εμπιστοσυνη δεν γινεται να προχωρησω. Θεωρω οτι υπαρχει υπαιτιοτητα του κερατα ή της κερατωμενης , καπου,κατι κανεις λαθος ή εισαι ανεπαρκης σε καποιον τομεα (πχ σεξ) και φτανει ο αλλος στο σημειο να σε απατησει , απο την αλλη ομως οταν αγαπας και γουσταρεις εναν ανθρωπο αυτα τα συζητας και τα λυνεις,οποτε καλο @ ειναι αυτος/αυτη που στην κανει! 1
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Από όσο ξέρω κέρατο δεν έχω φάει, συγχωροχάρτια πάντως δε δίνω Κέρατο με φίλο δεν υπάρχει περίπτωση Το έχω παίξει διπλό ταμπλό μια φορά για κάποιο διάστημα αφού η άλλη δεν καταλάβαινε ότι το πράγμα έχει τελειώσει
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και τι να κάνεις δηλαδή; Δεν θα κανω και τιποτατο τρομερο αλλα θα το εχω στο μυαλο μου οτι κοιταει γενικοτερα μπορει να μη σημαινει και τπτ βεβαια και να ειμαι υπερβολικος. Θα το κοιταξω.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το λοιπόν, "απιστία". Παίρνω σα δεδομένο ότι μιλάμε για σχέση που υποτίθεται ότι είναι μονογαμική, καταστάσεις που είναι χαλαρές ή που μπορεί να μη ξέρεις καν ακριβώς τι συμβαίνει με άλλους γκόμενους πέραν του ότι υπάρχουν είναι άλλη φάση. Επίσης ότι μιλάμε για σεξ all the way γιατί αλλιώς μπαίνουμε στην κουβέντα αν είναι απιστία το να σου πιάσω τον κώλο, το χέρι, τα μαλλιά, να σου μιλήσω με νόημα, να σε κοιτάξω με νόημα, κλπ κλπ. Την περίοδο κάπου στα 20-23 είχα την (σωστή για μένα) άποψη πως κάποια στιγμή θα το κάνεις, κανόνισε να μην είναι στιγμή που θα προκαλέσει παράπλευρες απώλειες, οπότε ήταν αναπόφευκτο να γίνει το κακό. Πολλές φορές πέρασε το πιάτο από μπροστά μου και δεν άπλωσα χέρι, κάποια στιγμή μου έκαναν μια "πρόταση που δε μπορούσα να αρνηθώ". Είπα στον εαυτό μου αν όχι εδώ τότε τι ακριβώς περιμένεις, ήπια μισό μπουκάλι τζιν για να μη σκεφτώ τίποτα άλλο μετά, το έκανα. Περίεργη φάση, μετά σκεφτόμουν το κλασικό πλέον πώς θα γίνει τώρα να εξαφανιστεί να κοιμηθώ μόνος μου. Εκείνη την ίδια περίοδο meanwhile στην Αθήνα η ξεπεταγμένη πλέον και καλά μόνιμη σχέση μου έκανε τα δικά της. Δε με πείραξε όταν το έμαθα, και γω τα ίδια έκανα και δεν ήταν ούτε καν έκπληξη. Αυτό που με πείραξε όμως ήταν ότι κάποια στιγμή μου τα ξέρασε όλα χαρτί και καλαμάρι, και μέσα στο όλα ήταν ότι είχαν γίνει έκτροπα και μ' έναν κολλητό μου bro. Όχι επειδή ήταν απιστία, όπως είπα ήδη είχα αποφασίσει ότι στάνταρ το κάνει ή θα το κάνει, αλλά επειδή ο άλλος πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου. Μιλάμε για παιδί που ήταν πολύ ξεχωριστό αλλά και πολύ ανώριμο. Ανώριμο σε φάση εγώ ο ίδιος που ήμουν ανώριμος του έδινα συμβουλές γιατί ήταν πολύ χειρότερος απο μένα. Όταν κάποτε συζητούσαμε τα δικά του και μου είπε ότι είπε στη μια κοπέλα της παρέας (την κολλητή της δικιάς μου) ότι του αρέσει και αυτή και η δικιά μου, προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν το χειρίστηκε σωστά και δεν έπρεπε να το πει έτσι. Το για τη δικιά μου δεν το σχολίασα καν, ήταν φανερό πως το παιδί θα γούσταρε όποια κοπέλα ήταν κοντά του κοινωνικά, την πέρασα και γω τη φάση στα 15 και ήξερα. Ήταν bro, προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του, end of story. Όταν αργότερα ήταν να κατεβεί Αθήνα για κάποιο λόγο τον έστειλα με δική μου πρωτοβουλία συστημένο να τον φιλοξενήσει. Αυτό που δεν του συγχώρησα ήταν ότι όσο γινόταν όλα αυτά, εκείνος είχε περάσει στη φάση την έχω κάνει στο μυαλό μου βασίλισσα και είχε αρχίσει να δίνει πλήρη αναφορά γι' αυτά που μάθαινε απο μένα και σιγά σιγά να περνάει στο μυαλό του στη φάση αυτός σου φέρεται έτσι ενώ εσύ είσαι μόνο για τα καλύτερα. Εκεί θα έπρεπε να μου είχε πει κάτι αντί να είναι πλέον ο ρουφιάνος. Κάποια στιγμή λοιπόν αφού τα έμαθα όλα τον έβγαλα βόλτα να συζητήσουμε, χωρίς να είμαι σίγουρος τι θα κάνω ακριβώς. Ε πάνω στη συζήτηση που έφερνα κάποια πράγματα γύρω γύρω μου είπε ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, οπότε κάτι έκανε κλικ μέσα μου και τον έστειλα στις πρώτες βοήθειες. Γιατί τα έγραψα όλα αυτά; Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα γελάσουμε πολύ με κάποια σχόλια. Αν βέβαια δε μπλοκάρει κανένας εγκέφαλος με το ότι είναι δυνατόν να κάνει κάποιος αυτά που λέω παραπάνω και μείνει εκεί να το επεξεργάζεται για πάντα. Γενικά για μένα δεν τίθεται θέμα να "συγχωρέσεις την απιστία". Το θέμα είναι αν μπορείς και θέλεις να διαχειριστείς την προδοσία της εμπιστοσύνης. Το αν η προδοσία έγινε βάζοντας το χέρι στο πορτοφόλι μου ή στο βρακί του γείτονα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αν βέβαια υπήρξε προδοσία εμπιστοσύνης. Π.χ. όταν ανέβηκα Αγγλία ένα χρόνο την ίδια περίοδο με τους κολλητούς, οι δικές τους (για τις οποίες δεν έχω να πω ιδιαίτερα καλά λόγια) τους έλεγαν τις γνωστές βλακείες "αν κάνεις κάτι θέλω να το ξέρω" -- όχι, δε θέλεις να το ξέρεις, θέλεις να μην κάνει και αν παρόλα αυτά κάνει θέλεις να του κάνεις τη ζωή κόλαση για εκδίκηση. Η δικιά μου μου είπε "δεν ξέρω τι θα κάνεις ένα χρόνο εκεί, αλλά αν κάνεις τίποτα φρόντισε να μην το μάθω ποτέ". Το εκτίμησα πολύ και τελικά δεν έκανα τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτή έκανε τίποτα. Δεν της το συζήτησα καν. ΥΓ οφθαλμόλουτρο: δε θα κρατούσα ποτέ σοβαρή σχέση με κάποια η οποία για δικούς της λόγους δε μπορεί να κάτσει μαζί μου να σχολιάσει τα κωλαράκια στην παραλία ή οπουδήποτε αλλού. Ιδανικά περιμένω να μου τα επισημάνει κιόλας αν δεν τα προσέξω μόνος μου. Εννοείται ότι κάνω το ίδιο. 2
nikos-thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με βάση το παρακάτω βίντεο οπού ο τύπος έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με τον φίλο του και της είπε ' συγνώμη για την ενόχληση , have a Nice day ' https://youtu.be/XV_I8nZr3k8 Ας πούμε την γνώμη μας για το μεγάλο αυτό κοινωνικό θέμα που είτε σαν θύτες είτε σαν θύματα μας αφορά όλους ! σας έχει συμβεί λοιπόν ? είστε πιστός η όχι ? έχετε απατήσει ποτέ την γυναίκα η την σύντροφο σας ? σας έχουν απατήσει εσας πότε ? αν σας συνέβαινε πως θα αντιδρούσατε , θα συχωρούσατε το άτακτο ταίρι σας? περνάτε κάτω από καλώδια της ΔΕΗ η φοβάστε μην πάθετε ηλεκτροπληξία ?? Aς μοιραστούμε γνώμες , ιστορίες και εμπειρίες .. υγ1 το να αρχίσουμε όλοι και να λέμε ''αα εγώ ποτέ δεν θα έκανα αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν'' κτλ και να κατακρίνουμε όσους θαρραλέα βγουν και πουν το αντίθετο δεν έχει κανένα νόημα νομίζω !'' ας είμαστε ειλικρινείς , εγώ πχ δεν ήμουν και ο πιο φρόνιμος άντρας στις σχέσεις μου.. αν με έχουν απατήσει δεν το ξέρω , δεν το έχω μάθει ποτέ , νομίζω πως όχι , αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι ... υγ2 αφορμή για το νήμα δεν ηταν μόνο το βίντεο στο νετ -που το εχω δει εδω και πολλές μερες εξάλλου- αλλά και μια καραμπινάτη περίπτωση απιστίας παντρεμένης 45αρας σούπερ καλοδιατηρημένης milfαρας με τελειωμένο αλλοδαπό , και που ήμουν αυτήκοος μάρτυς ! Ναι ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Τώρα κέρατο δεν νομίζω να έχω φάει (ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι 100% για τπτ στη ζωη). Κέρατο/απιστία και για μένα είναι όταν υπάρχει σεξουαλική επαφή (οποιαδήποτε ερωτική πράξη). Πολύ δύσκολα θα μπορούσα να τη συγχωρέσω και να συνεχίσω. Είναι αναγκαστικός χωρισμός κατ εμέ. Τη συναισθηματική έλξη δεν θα την έλεγα απιστία αν δεν προχωρήσει. Ίσως και να μπορώ να τη συγχωρέσω αν φτάσει ποτέ στα αυτιά μου. Οφθαλμόλουτρο/κοιτάγματα πάντως δεν τα λες απιστία. Πιστεύω σε αυτή την περίπτωση μπαίνει η ζήλεια από το έτερον ήμισυ και βαπτίζεται απιστία. 2
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το κέρατο δεν συγχωρείται. Ακόμα και αν συμβιβαστείς και συνεχίσεις την σχέση από αγάπη, θα σε τρώει για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για το πόσο πιστή θα παραμείνει. Για δυνατούς λύτες μόνο, υπάρχει και το σενάριο όπου δεν το κάνεις από συμβιβασμό ή από "αγάπη", αλλά επειδή αναγνωρίζεις πως όλοι κάνουμε λάθη όσο χοντρά κι αν είναι καμιά φορά. Έχω σκεφτεί πολλάκις ότι υπήρξαν περιπτώσεις που ήμουν άπιστος και που αν με έστηνε η κοπέλα στον τοίχο θα της έλεγα κοίτα, έκανα μαλακία, έμαθα από αυτή, δε θα την ξαναέκανα (γιατί π.χ. η σχέση που έχουμε τώρα αξίζει για μένα παραπάνω από οποιαδήποτε καβλίτσα), και θα το εννοούσα πραγματικά. Και επειδή θα το εννοούσα πραγματικά θα ήθελα να με συγχωρήσουν. Και αφού θα ήθελα να με συγχωρήσουν θα έπρεπε και γω σε παρόμοια φάση να κάνω το ίδιο. Οπότε είμαι προσκοπικά έτοιμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κάνω το ίδιο αν θεωρήσω ότι είναι τέτοια περίπτωση. Δεν έχει χρειαστεί πάντως. 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Τώρα κέρατο δεν νομίζω να έχω φάει (ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι 100% για τπτ στη ζωη). Κέρατο/απιστία και για μένα είναι όταν υπάρχει σεξουαλική επαφή (οποιαδήποτε ερωτική πράξη). Πολύ δύσκολα θα μπορούσα να τη συγχωρέσω και να συνεχίσω. Είναι αναγκαστικός χωρισμός κατ εμέ. Τη συναισθηματική έλξη δεν θα την έλεγα απιστία αν δεν προχωρήσει. Ίσως και να μπορώ να τη συγχωρέσω αν φτάσει ποτέ στα αυτιά μου. Οφθαλμόλουτρο/κοιτάγματα πάντως δεν τα λες απιστία. Πιστεύω σε αυτή την περίπτωση μπαίνει η ζήλεια από το έτερον ήμισυ και βαπτίζεται απιστία. Τυπε οι παντρεμενοι τελικα ειναι επαγγελματιες κερατάδες ενω οι σχεσάκηδες ερασιτέχνες
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δύσκολο και πάλι και έχει να κάνει με τον άλλον. Πρόδωσες την εμπιστοσύνη, έκανες την μαλακία πώς μπορεί μετά να εμπιστευτεί ο άλλος ότι όντως δεν θα το ξανακάνεις. Υπάρχουν πολλές μαλακίες που συγχωρούνται. Η συγκεκριμένη μαλακία είναι μέγα κατηγορία από μόνη της. Και αν κάτσει κάποιος/α σε μια τέτοια σχέση θα είναι κυρίως σχέση εξάρτησης/τοξική. Για δυνατούς λύτες μόνο, υπάρχει και το σενάριο όπου δεν το κάνεις από συμβιβασμό ή από "αγάπη", αλλά επειδή αναγνωρίζεις πως όλοι κάνουμε λάθη όσο χοντρά κι αν είναι καμιά φορά. Έχω σκεφτεί πολλάκις ότι υπήρξαν περιπτώσεις που ήμουν άπιστος και που αν με έστηνε η κοπέλα στον τοίχο θα της έλεγα κοίτα, έκανα μαλακία, έμαθα από αυτή, δε θα την ξαναέκανα (γιατί π.χ. η σχέση που έχουμε τώρα αξίζει για μένα παραπάνω από οποιαδήποτε καβλίτσα), και θα το εννοούσα πραγματικά. Και επειδή θα το εννοούσα πραγματικά θα ήθελα να με συγχωρήσουν. Και αφού θα ήθελα να με συγχωρήσουν θα έπρεπε και γω σε παρόμοια φάση να κάνω το ίδιο. Οπότε είμαι προσκοπικά έτοιμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κάνω το ίδιο αν θεωρήσω ότι είναι τέτοια περίπτωση. Δεν έχει χρειαστεί πάντως.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω σκεφτεί πολλάκις ότι υπήρξαν περιπτώσεις που ήμουν άπιστος και που αν με έστηνε η κοπέλα στον τοίχο θα της έλεγα κοίτα, έκανα μαλακία, έμαθα από αυτή, δε θα την ξαναέκανα (γιατί π.χ. η σχέση που έχουμε τώρα αξίζει για μένα παραπάνω από οποιαδήποτε καβλίτσα), και θα το εννοούσα πραγματικά. Και επειδή θα το εννοούσα πραγματικά θα ήθελα να με συγχωρήσουν. Και αφού θα ήθελα να με συγχωρήσουν θα έπρεπε και γω σε παρόμοια φάση να κάνω το ίδιο. Οπότε είμαι προσκοπικά έτοιμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κάνω το ίδιο αν θεωρήσω ότι είναι τέτοια περίπτωση. Δεν έχει χρειαστεί πάντως. Αλλα αφου δεν σε εστησε στον τοιχο γιατι να μπεις στον κοπο να τις τα πεις μονος σου ? Μου αρεσει που στο αλλο θεμα κανατε και τους τιμητες της ειλικρινειας και της εμπιστοσυνης στην σχεση .Τους προοδευτικους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις