Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλα αφου δεν σε εστησε στον τοιχο γιατι να μπεις στον κοπο να τις τα πεις μονος σου ?  :-D

Μου αρεσει που στο αλλο θεμα κανατε και τους τιμητες της ειλικρινειας και της εμπιστοσυνης στην σχεση .Τους προοδευτικους

χαχαχα ναι ο defacer που ηθελε να επιχειρηαμτολογησουμε κιολας περι ψεμματων!

Κατα τα αλλα ηταν που θεωρουμε εμεις τις γυναικες σαν τρυπες επειδη λεμε οτι κοιταξε να δεις απο τη στιγμη που δεν σε βλεπω ερωτικά δεν εχει και νοημα να βγαινουμε οι 2 μας.

Φυσικα υπάρχουν εξαιρεσεις αλλα δεν θα γινεται συνεχεια αυτο. Γιατι δεν εχει νοημα.

Γενικα τα εγραφε περιεργα χθες πολλες ελευθεριες αφηνε δεν τον πειραζε το ενα δεν τον πειραζε το αλλο εγω να σου πω την περιμενα τη δουλεια οτι θα την έχει κανει σε κάποια δικια του. Βεβαια και αυτη δεν του ξηγηθηκε καλα. Ακομα πιο απαραδεκτος ο φιλος στο μεταξυ

Αντικειμενικα καλά της έκανε .... και αμα έχωσε και μερικές κλωτσες στον "φιλο" κανεις δεν θα τον κατηγορησει για αυτο.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τυπε οι παντρεμενοι τελικα ειναι επαγγελματιες κερατάδες ενω οι σχεσάκηδες ερασιτέχνες :D

Τύπε εγώ πιστεύω ότι σε τελειωμένες σχέσεις ειδικά (και σε παντρεμμένα ζευγάρια) το κέρατο πέφτει και από τους δύο τις περισσότερες φορές και έτσι καταλήγουν να χωρίζουν χαρούμενοι στο τέλος.

Σε υγιείς σχέσεις αν ένας από τους δύο την κάνει είναι που γίνεται μπουρλότο... Υπάρχουν ***νάκια που ξέρουν να κρύβονται καλά. Γιατί μόνο αν θέλει η γυναίκα τα ανοίγει τα πόδια...

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο και πάλι και έχει να κάνει με τον άλλον.

Πρόδωσες την εμπιστοσύνη, έκανες την μαλακία πώς μπορεί μετά να εμπιστευτεί ο άλλος ότι όντως δεν θα το ξανακάνεις.

Υπάρχουν πολλές μαλακίες που συγχωρούνται. Η συγκεκριμένη μαλακία είναι μέγα κατηγορία από μόνη της. Και αν κάτσει κάποιος/α σε μια τέτοια σχέση θα είναι κυρίως σχέση εξάρτησης/τοξική.

Κοίτα αυτό είναι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για μένα το shotgun argument είναι αυτό που είπα πριν: θα ήθελα και θα περίμενα να συγχωρεθώ, άρα είμαι "αναγκασμένος" να συγχωρέσω και ο ίδιος. Αν είναι περίπτωση που αξίζει να μιλάμε για συγχώρεση βέβαια.

Αλλα αφου δεν σε εστησε στον τοιχο γιατι να μπεις στον κοπο να τις τα πεις μονος σου ?  :-D

Μου αρεσει που στο αλλο θεμα κανατε και τους τιμητες της ειλικρινειας και της εμπιστοσυνης στην σχεση .Τους προοδευτικους

Και που είσαι ακόμα. Το ξέρεις πως όταν ήμουν μικρός μερικές φορές πηγαίναμε μετά το σχολείο με τα άλλα παιδιά και κλέβαμε κοκακόλες από την αποθήκη της ταβέρνας;

Α επίσης μια φορά στα ηλεκτρονικά έδωσα πεντακοσάρικο, πήρα ρέστα από χιλιάρικο και δεν είπα τίποτα.

Δημοσ.

Και που είσαι ακόμα. Το ξέρεις πως όταν ήμουν μικρός μερικές φορές πηγαίναμε μετά το σχολείο με τα άλλα παιδιά και κλέβαμε κοκακόλες από την αποθήκη της ταβέρνας;

Και που εισαι.Αν η κοπελα σου πει οτι δεν θελει να ξερει...να το εκτιμησεις.Η αγνοια (της ) ειναι ευτυχια, σωστα ?  :-D

Δημοσ.

Και που εισαι.Αν η κοπελα σου πει οτι δεν θελει να ξερει...να το εκτιμησεις.Η αγνοια (της ) ειναι ευτυχια, σωστα ?  :-D

Έχει νόημα να κάτσω να εξηγήσω σε σένα και σε κάποιους άλλους τι μπορεί να σημαίνει το "αν κάνεις φρόντισε να μη το μάθω"; Αν μπορούσατε να το καταλάβετε δε θα χρειαζόταν εξήγηση. Αλλά για να μπορείς να το καταλάβεις πρέπει να έχεις περάσει από αντίστοιχου είδους σχέση, πράγμα που είναι λίγο δύσκολο όταν π.χ. αλλάζεις γκόμενα κάθε μήνα.

Δημοσ.

χαχαχα ναι ο defacer που ηθελε να επιχειρηαμτολογησουμε κιολας περι ψεμματων!

Κατα τα αλλα ηταν που θεωρουμε εμεις τις γυναικες σαν τρυπες επειδη λεμε οτι κοιταξε να δεις απο τη στιγμη που δεν σε βλεπω ερωτικά δεν εχει και νοημα να βγαινουμε οι 2 μας.

Τα σιγανα προοδευτικα ποταμακια να φοβασαι  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως θέλω να ξέρω τι γίνεται στη σχέση μου, δεν θέλω η ελευθερία να μπερδευτεί με την αυθάδεια. Θέτουμε άτυπους δεσμούς, γιαυτό ήμαστε σε μια σχέση.

Γιαυτό επιμένω να μιλάμε και του τύπου ατάκες "δεν ήθελα/θέλω να σου το πω γιατί θα σε στεναχωρήσει ή θα σε πειράξει" καταστρέφουν πολλές σχέσεις. Πες αυτό που σε ενοχλεί ή δεν κάνω να σου πω και εγώ για να μην καταλήξουμε να το ψάχνουμε αλλού ενώ θα μπορούσαμε να το λύσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό επιμένω να μιλάμε και του τύπου ατάκες "δεν ήθελα/θέλω να σου το πω γιατί θα σε στεναχωρήσει ή θα σε πειράξει" καταστρέφουν πολλές σχέσεις. Πες αυτό που σε ενοχλεί ή δεν κάνω να σου πω και εγώ για να μην καταλήξουμε να το ψάχνουμε αλλού ενώ θα μπορούσαμε να το λύσουμε.

Ναι συμφωνώ, αυτά είναι μαλακίες. Προφανώς η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να σου το πώ γιατί θα πειράξει εμένα. Νομίζω ό,τι πιο εγωιστικό υπάρχει.

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ, αυτά είναι μαλακίες. Προφανώς η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να σου το πώ γιατί θα πειράξει εμένα. Νομίζω ό,τι πιο εγωιστικό υπάρχει.

Και κάπου εδώ κολλάνε τα white lies που έλεγες σε άλλο thread. Αν οι άνθρωποι ήταν απόλυτα, απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ τους για το οτιδήποτε, δεν θα υπήρχαν (καλές) σχέσεις, είτε μεταξύ συγγενών, είτε του αντίθετου/ίδιου φύλου.

• Like 2
Δημοσ.

Να μην ειναι κοτες μερικοι/μερικες και να μην φοβουνται την μοναξια .Αν θελεις να απατησεις, ας χωρισεις πρωτα.Αν σου τυχει κατι '' απροοπτο'' συγκρατησε το λιλι σου και το λουλουδι σου.

Η τουλαχιστον , σταματα να δικαιοιλογεις τον αλλο η τον εαυτο σου με βαθυστοχαστα φιλοσοφημενα τσιτατα.Τουλαχιστον αυτο.

Αλλιως εχεις ανοικτη σχεση με τον αλλο.Οπου , συμφωνημενα, ο καθενας μπορει να βγαινει και με αλλους;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το λεώ,

Αν σου τυχει και εισαι σε φαση πριν πεσει το plug in, παρε τηλεφωνο επιτοπου πες χωριζουμε.

Το ιδιο θα πονεσει απλα τουλαχιστον εστω για τους τυπους δεν θα με πω και κερατα!

Να μην ειναι κοτες μερικοι/μερικες και να μην φοβουνται την μοναξια .Αν θελεις να απατησεις, ας χωρισεις πρωτα.Αν σου τυχει κατι '' απροοπτο'' συγκρατησε το λιλι σου και το λουλουδι σου.

Η τουλαχιστον , σταματα να δικαιοιλογεις τον αλλο η τον εαυτο σου με βαθυστοχαστα φιλοσοφημενα τσιτατα.Τουλαχιστον αυτο.

Αλλιως εχεις ανοικτη σχεση με τον αλλο.Οπου , συμφωνημενα, ο καθενας μπορει να βγαινει και με αλλους;

Δημοσ.

Και κάπου εδώ κολλάνε τα white lies που έλεγες σε άλλο thread. Αν οι άνθρωποι ήταν απόλυτα, απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ τους για το οτιδήποτε, δεν θα υπήρχαν (καλές) σχέσεις, είτε μεταξύ συγγενών, είτε του αντίθετου/ίδιου φύλου.

Εγω ξέρω αμα εισαι ψεύτης εισαι ψευτης... τι white lies και κολοκυθια. Καλυτερα να διορθώσει καποιος τη κακη συνηθεια να λέει ψέμματα απο το να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα μετά.

Κοίτα αυτό είναι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για μένα το shotgun argument είναι αυτό που είπα πριν: θα ήθελα και θα περίμενα να συγχωρεθώ, άρα είμαι "αναγκασμένος" να συγχωρέσω και ο ίδιος. Αν είναι περίπτωση που αξίζει να μιλάμε για συγχώρεση βέβαια.

Α επίσης μια φορά στα ηλεκτρονικά έδωσα πεντακοσάρικο, πήρα ρέστα από χιλιάρικο και δεν είπα τίποτα.

Καλα σοβαρα μιλάς τωρα? αυτο ειναι κλοπη. Πωπω

το ξέρεις φανταζομαι οτι αυτα ειναι ποινικά ολα ετσι? ελπιζω να τρολάρεις. Εκει αμα σε πιάσει ο ταβερνιαρης δεν ξερω κατα ποσο θα τον πεισει η επιχειρηματολογια περι white lies etc etc.

Τα σιγανα προοδευτικα ποταμακια να φοβασαι  :-D

Καλα ειναι απιστευτος ο τυπος τωρα λέει οτι ειχε κλεψει μικρος και γελάει και ειρωνευεται. 3 λαλουν και 2 χορευουν και η αλλη του κανει και λαικς και ειρωνευεται και αυτη. Πφφφφ

Δημοσ.

Ας αναλογιστούμε τι εστί είρωνας ... 

Είρωνας που δεν επιδέχεται κριτική ή που δεν έχει κάνει ποτέ του αυτοκριτική ή .... (συμπληρώστε το κενό)

Δημοσ.

Αλλο ειμαι ευγενικος επειδη δεν μ αρεσει να τσακωνομαι για ψιλου πηδημα και το φέρνω μέχρι τέλους και αλλο λέω ψέμματα στο κοσμο. Τυπικα εισαι ευγενικος αλλα ποτε δεν θα πεις κάτι που δεν ισχυει γιατι μετα ισως κληθεις να δωσεις εξηγησεις.

Μ αρεσει που χθες ο defacer ειπε σε μενα οτι εχω συναισθηματικη νοημοσυνη 15χρονου ενω αυτα που γραφει τωρα αυτος ειναι για 30χρονο? και με καλει να επιχειρηματολογησουμε κιολας? καλα κρασια. Ρε defacer μας δουλευεις ψιλο γαζι ρε μπαγασα :cry: :-D

Δημοσ.

Εγω ξέρω αμα εισαι ψεύτης εισαι ψευτης... τι white lies και κολοκυθια. Καλυτερα να διορθώσει καποιος τη κακη συνηθεια να λέει ψέμματα απο το να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα μετά.

Διάβασε πρώτα τι σημαίνουν και που χρησιμοποιούνται τα white lies, και μετά έλα ξαναπές μου τι και πως please.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...