anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 A το χλιμπι χλιμπι ειναι το φικι φικι?? 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 I'm old too αλλα εχω συναναστροφές αναγκαστικές με μικρες ηλικιες! Με τελευταια προσθηκη, να μαρχαλευει ο ενας το κεχριμπαρι του αλλου. Μου φανηκε αστειο οταν το ακουσα. 2
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 και συ αθώα περιστερώνα σε νηπιακή-εφηβική ηλικία ήσουν ε; παρθένα στην αλητεία !!! καμάρι της μάνας;;; εύγε καλό μου ... να σε κλωνοποιήσουμε Να κλέψω ταβέρνα? ή να πω ψέμματα? πας καλα? αυτα ειναι ποινικά τουλαχιστον το πρώτο εγω αμα ημουν ταβερνιαρης θα καλουσα την αστυνομια και θα απαιτουσα εξηγησεις απο τον πατέρα του νεαρού (αν ηταν ανηλικος) και μη ξαναγράψεις για τη μάνα μου. Προσεχε γιατι το χοντραινεις. Εγω δεν επιασα τη μαμά σου στο πληκτρολογιο μου. Μαθε να σέβεσαι κάποια πράγματα. Μου κανει δυσαρεστη εντυπωση που και εσυ και η Ιρις υποστηριζετε τέτοιες ενεργειες και δεν δειχνετε την αποστροφη σας. Τελος το οφφ τοπικ απο μένα. Με τέτοιες αποψεις δεν γουσταρω συζητησεις. Κάποια πραγματα πιστευω πρεπει να ειναι κοινως καταδικαστεα.Ενα απο αυτα ειναι η κλοπη και το ψέμμα.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Συγγνώμη σε όλους παιδιά για το offtopic αλλά πρόκειται για ανώτερη κουλτούρα και προσωπική μου δημιουργία, δε μπόρεσα να μην εκφράσω τις δημιουργικές μου ανησυχίες. Αυτές είναι για να μοιράζονται. Σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο καλλιτέχνημα μιας καριέρας που ελπίζω να έχει συνέχεια... "Απευθείας σύνδεση με Κάιρο" 4
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ποια γουσταρει το κερατο καλε?? Ασε να το παιζουν προοδευτικες..Το κερατακι ποναει Για μερικους ο πονος ειναι ηδονη .Αλλοι θελουν να παιρνουν ματι την γυναικα τους
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Συγγνώμη σε όλους παιδιά για το offtopic αλλά πρόκειται για ανώτερη κουλτούρα και προσωπική μου δημιουργία, δε μπόρεσα να μην εκφράσω τις δημιουργικές μου ανησυχίες. Αυτές είναι για να μοιράζονται. Σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο καλλιτέχνημα μιας καριέρας που ελπίζω να έχει συνέχεια... "Απευθείας σύνδεση με Κάιρο" Αν πρόσεχες καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σου στην κοινωνία θα είχες καταλάβει ότι η κλοπή και το ψέμμα συγχωρούνται (μη πω και επιβραβεύονται). Αυτό που δε συγχωρείται από κανέναν είναι η μαλακία. Αυτο σου πάει γάντι φιλε. Άργησες αλλα το πέτυχες. Κατα τα αλλα η κλοπη ειναι ποινικά κολάσιμη πράξη συμφωνα με τον ΠΚ. Μηπως θες και εδω νομοθεσια? να επιχειρηματολογησουμε?
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Συγγνώμη σε όλους παιδιά για το offtopic αλλά πρόκειται για ανώτερη κουλτούρα και προσωπική μου δημιουργία, δε μπόρεσα να μην εκφράσω τις δημιουργικές μου ανησυχίες. Αυτές είναι για να μοιράζονται. Σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο καλλιτέχνημα μιας καριέρας που ελπίζω να έχει συνέχεια... "Απευθείας σύνδεση με Κάιρο" 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και που είσαι ακόμα. Το ξέρεις πως όταν ήμουν μικρός μερικές φορές πηγαίναμε μετά το σχολείο με τα άλλα παιδιά και κλέβαμε κοκακόλες από την αποθήκη της ταβέρνας; Α επίσης μια φορά στα ηλεκτρονικά έδωσα πεντακοσάρικο, πήρα ρέστα από χιλιάρικο και δεν είπα τίποτα. Συγχαρητηρια. Ειναι για να περηφανευεσαι κιολας.
ribo7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τι γνωμη εχετε για αυτες που γουσταρουν το κερατο ? Που επιβεβαιωνονται μεσω του.. βαρβατου ανδρα τους ? Δε ξέρω γι' αυτές που γουστάρουν το κέρατο, αλλά πιστεύω κάθε κοπέλα θέλει να έχει άντρα που όλες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του αλλά αυτός να είναι πιστός!! Για να νιώθουν ότι αυτές έχουν το κελεπούρι! Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες σε φάση "κοιτάξτε μλκς τι μ**νί πηδάω". 1
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 I'm old too αλλα εχω συναναστροφές αναγκαστικές με μικρες ηλικιες! Με τελευταια προσθηκη, να μαρχαλευει ο ενας το κεχριμπαρι του αλλου. Μου φανηκε αστειο οταν το ακουσα. Αυτο ειναι απιστια ή επειδη δε μπηκε το γουδοχερι στο γουδι,δεν πιανεται; Για μερικους ο πονος ειναι ηδονη .Αλλοι θελουν να παιρνουν ματι την γυναικα τους Αυτο λεγεται βιτσιο.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δε ξέρω γι' αυτές που γουστάρουν το κέρατο, αλλά πιστεύω κάθε κοπέλα θέλει να έχει άντρα που όλες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του αλλά αυτός να είναι πιστός!! Για να νιώθουν ότι αυτές έχουν το κελεπούρι! Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες σε φάση "κοιτάξτε μλκς τι μ**νί πηδάω". Ναι μεχρι τα 25 σου αυτο μπορει να ισχυει.. Μετα νομιζω ξεφευγεις απο το κελεπουρι ζητας πιο ουσιαστικα πραγματα.Ενταξει οχι ολοι... 3
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι, με σίγουρο το κερατάκι. Δε ξέρω γι' αυτές που γουστάρουν το κέρατο, αλλά πιστεύω κάθε κοπέλα θέλει να έχει άντρα που όλες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του αλλά αυτός να είναι πιστός!! Για να νιώθουν ότι αυτές έχουν το κελεπούρι!Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες σε φάση "κοιτάξτε μλκς τι μ**νί πηδάω". Ε απιστία ! Αυτο ειναι απιστια ή επειδη δε μπηκε το γουδοχερι στο γουδι,δεν πιανεται; Αυτο λεγεται βιτσιο.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για μερικους ο πονος ειναι ηδονη .Αλλοι θελουν να παιρνουν ματι την γυναικα τους Αυτο ειναι ανωμαλια..
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και όμως το σύνδρομο του θελω "bad boy" δεν φευγει ευκολα. Ναι μεχρι τα 25 σου αυτο μπορει να ισχυει.. Μετα νομιζω ξεφευγεις απο το κελεπουρι ζητας πιο ουσιαστικα πραγματα.Ενταξει οχι ολοι... Τσου, τοξικες σχέσεις λέγονται Αυτο ειναι ανωμαλια..
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και όμως το σύνδρομο του θελω "bad boy" δεν φευγει ευκολα. Τσου, τοξικες σχέσεις λέγονται Τοξικη σχεση ειναι οταν σε βασανιζει,δεν περνας καλα για χ ψ λογους και παραμενεις μεσα σε αυτην.. Αυτοι που κανουν παρτυ με ουζο πλωμαριου και αλλαξοκωλιες ψιλοανωμαλακια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις