Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ένα πράγμα εμένα με ενδιαφέρει να μάθω...

ισχύει αυτό που λένε ότι σου συμβαίνει όταν κάνεις σεξ στη θάλασσα;

γιατί έχω μια τρελή φαντασίωση που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πραγματικοτητα : P

Δημοσ.

Τα πραγματικο παλουκι ειναι η απιστια στον γαμο,οταν υπαρχουν παιδια, οικονομικη εξαρτηση του ενος απο τον αλλο κλπ

Προσέχεις ποια παντρεύεσαι φιλε μου. Και πριν παντρευτεις έχει περάσει η σχέση απο 500 κύματα. Την έχεις τεστάρει σε έχει τεσταρει κτλπ έχετε κάνει και 1-2 τσακωμούς οταν έχει άδικο ή και οταν έχει δικιο να κοψεις αντίδραση. Πχ υποχωρει οταν έχει άδικο ή συνεχιζει και θελει να βγει απο πάνω αν παιζει αυτο μη κανεις το βήμα καν.

Επισης οταν έχει δικιο υποχωρει? αν ναι τοτε ειναι κακο δειχνει θύμα. Επισης καλο ειναι να υποχωρεις και εσυ οταν έχεις άδικο και να το αναγνωριζεις.Πιστευω με τέτοιες ισοροπιες μπορει να κρατηθει μια σχέση ή ενας γάμος.Ειδαλλως κοροιδευομαστε. Και εντάξει εσυ παει στο διαολο να κοροιδευεσαι και να εισαι ανευθυνος το παιδακι που θα γεννηθει? το ρωτησε κανεις αμα θελει να βλεπει χωρισμενους γονιους?

Δημοσ.

γιατί έχω μια τρελή φαντασίωση που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πραγματικοτητα : P

Τι να σου πω... Έχε στο νου σου μετά για καμιά κολπίτιδα με τόσα βακτήρια που θα μπουν. 

Δημοσ.

Εγω παντως οσες φορες το`χω κανει,δεν αντιμετωπισα κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα κολλησετε και πως θα ξεστομισεις το "δεν ειναι αυτο που νομιζεις" ?

Δημοσ.

Χίλιους δυο μύκητες, βακτηρια ετοιμάσου μετά Φλουκοναζόλη, Κετοκοναζόλη και ότι άλλο θες.

Παραλία άφοβα !

Δημοσ.

σταβι μυθος  , μαλακίες λένε , αν δεν το πιστεύεις το καλοκαίρι πάμε να σου δείξω να δεις

χαχααχα πλάκα κάνω εεε !!! :-)

ρε συς μην το πάτε επί προσωπικού , πείτε καμιά εμπειρία απο κέρατο που ριξατε η σας έριξαν !

εγώ εχω πολυ πικάντικες ιστοριες  , εχω γλυτώσει στο τσακ το ξύλο πολλες φορές !

πάντως δεν το έμαθε ποτέ καμία , δεν μ αρέσει να στεναχωρώ την άλλη,  κρίμα είναι  ..

Δημοσ.

Εγω παντως οσες φορες το`χω κανει,δεν αντιμετωπισα κατι.

Πλατσουριζε και κοσμος παραδιπλα ? Εκαναν τα τρυφερα ποδια ,αμεριμνα ,μπουρμπουληθρες με το στομα ?  :-D

Δημοσ.

σταβι μυθος  , μαλακίες ει ναι , αν δεν το πιστεύεις το καλοκαίρι πάμε να σου δείξω ναδεις

χαχααχα πλάκα εεε !!! :-)

ρε συς μην το πάτε επι προσωπικού , πείτε καμια εμπειρία απο κέρατο που ριξατε η σας έριξαν !

εγω εχω πολυ πικάντικες ιστοριες  , εχω γλυτώσει στο τσακ το ξύλο πολλες φορές !

παντως δεν το έμαθε ποτε καμία , δεν μ αρέσει να στεναχωρώ την άλλη,  κρίμα είναι  ..

Μετα μπορει να μας πουν οτι το κάνουμε καφενειο και πάει να βγει εκτος τοπικ ρε φιλε. :-D

Δημοσ.

παντως δεν το έμαθε ποτε καμία , δεν μ αρέσει να στεναχωρώ την άλλη,  κρίμα είναι  ..

ε  ναι τωρα το να το μάθει ο άλλος δεν ξερω κατά ποσο είναι καλό

Δημοσ.

σταβι μυθος  , μαλακίες ει ναι , αν δεν το πιστεύεις το καλοκαίρι πάμε να σου δείξω ναδεις

χαχααχα πλάκα εεε !!! :-)

ρε συς μην το πάτε επι προσωπικού , πείτε καμια εμπειρία απο κέρατο που ριξατε η σας έριξαν !

εγω εχω πολυ πικάντικες ιστοριες  , εχω γλυτώσει στο τσακ το ξύλο πολλες φορές !

Νομίζω υπερβάλεις! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

γενικά επειδή ολα αυτά ειναι κουραστικά, αν ειναι να το παντρευτείς τον αλλον ιδιως, καλά είναι να μην τον απατήσεις γιατί θα έχεις να το αντιμετωπίζεις όλα τα χρόνια

αν ειναι κάτι ασόβαρο, ποιος χέστηκε;

Δημοσ.

Οχι ρε συ,μονοι και σε πολυ λιγοστες απο κοσμο παραλιες.

Οχι και εντελως ερημικες.Ο κινδυνος να σε καταλαβουν σε εξιταρει... :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...