stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πάντως θα μου άρεζε να μπορω να απατω να μπορώ να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη και επίσης να ξε΄ρω οτι ο άλλος δε θα το μάθει πότε επειδή όμως ούτε τη συνειδησή μου μπορώ να έχω ήσυχη όπως επισης θέλω να είμαι τίμια, μάλλον λιγο δύσκολο να μπορω να το κάνω. Για να το καταλάβει πάντως δεν υπάρχει περίπτωση, αφού ούτως ή άλλως εγώ για όλους υποτίθεται οτι ήμουν απιστη... οπότε δε θα άλλαζε και πολλα
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σαν τους ψαραδες και τους κυνηγους Όχι εγώ τον πιστεύω, το ότι θα έτρωγε ξύλο δεν πολυπιστεύω...ο άλλος ο κακόμοιρος θα ήταν αυτό που λέμε και κερατάς και δαρμένος μάλλον! 1
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Προσέχεις ποια παντρεύεσαι φιλε μου. Και πριν παντρευτεις έχει περάσει η σχέση απο 500 κύματα. Την έχεις τεστάρει σε έχει τεσταρει κτλπ έχετε κάνει και 1-2 τσακωμούς οταν έχει άδικο ή και οταν έχει δικιο να κοψεις αντίδραση. Πχ υποχωρει οταν έχει άδικο ή συνεχιζει και θελει να βγει απο πάνω αν παιζει αυτο μη κανεις το βήμα καν. Γιατι ολοι ξερουν τι θελουν απο μια σχεση η ενα γαμο ? Για φαντασου τους λιγο σαν ψηφοφορους
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω κερταώσει ποτε για την ακριβεια πέρα απο μια σχέση που ειχα 1.5 χρονο και ημουν αρκετα καψουρης για να κοιτάξω άλλη οι επομενες ειναι αρκετές αλλα για 1-2 μήνες. Ειμαι και εγω απαιτητικος αμα η άλλη ερθει και μου πει ξέρεις θα κάνουμε σχέση αμα μου πει να ειμαστε χαλαρά δεν εχω θεμα θεωρω οτι μου το ξεκαθάρισε αρα φέρθηκε έντιμα. Επισης πιστευω πως δεν έχει νοημα να κάνεις σχέση που θα κερατώνεις και θα λες οτι την έχεις κανα δυο χρονια πιο πολυ καβατζά ακουγεται και βολεμα. Κάποιος ωριμάζει οταν πλεον δεν έχει μάτια για άλλες αλλα μονο για τη δικια του και επειδη ακομα δεν ειμαι ώριμος δεν θέλω να κοροιδεψω και να μπλέξω σε σχέση και δεσμευση.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω υπερβάλεις! οχι φιλε καθολου , σε μια φάση πιο μικρός που εκανα του κοσμου τις μαλακίες , ημουν με τρεις για πολυ καιρό μαζι (εγω έκανα σεξ μαζι τους , εκείνες νόμιζαν οτι είχαμε σχέση) και ενα σαββατοβραδo σκασαν και οι τρεις στο μαγαζι που δουλευα και κατσαν στο μπαρ διπλα δίπλα και οι τρεις !~ ε ρε και να έπιαναν καμιά συζήτηση μεταξύ τους για το παιδί στην πόρτα, ξύλο που είχα να φαω 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 γενικά επειδή ολα αυτά ειναι κουραστικά, αν ειναι να το παντρευτείς τον αλλον ιδιως, καλά είναι να μην τον απατήσεις γιατί θα έχεις να το αντιμετωπίζεις όλα τα χρόνια αν ειναι κάτι ασόβαρο, ποιος χέστηκε; Βασικα καλο θα ειναι γιατι μετα βγαινει εις βαρος της το δικαστηριο και τσιμπάω και τα παιδια για ολα υπάρχουν λυσεις αρκει να υπάρχει σοβαρη δικαιοσυνη τι νομιζεις ο καθενας θα λεει ψεμματα και θα εξαπαταει και θα μενει ατιμωρητος? δεν ειμαστε ολοι τοσο open-white minded και άλλα τέτοια μοδάτα
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ένα πράγμα πάντως κατάλαβα.... όταν ο άλλος σε κατηγορεί χωρίς να έχεις κάνει κάτι, σκέφτεσαι, μωρε δεν το κάνω κι όλας; αφου δεν αλλάζει κάτι, αφού τις κατηγορίες ούτως ή άλλως τις τρώω στη μάπα. 2
LongTom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τι να πει κάποιος για το κέρατο το οποίο δεν έχει ειπωθεί; Προσωπικά λέω μόνον απλά εάν γίνει να έχετε τα @@ να πάρετε, τις όποιες, ευθύνες προς τον άλλον και μην τον/την αφήνετε στο ψέμα.* Υποχρέωση και δικαίωμα του καθενός στην αλήθεια(δεν μιλάμε για λευκό ψέμα εδώ). Τα άλλα όλα οδοντόκρεμες. *Εφόσον είναι η σχέση τέτοια που το κέρατο δεν επιτρέπεται από αμφότερους,για σχέσεις άρπα κόλλα δεν ισχύει τίποτα φυσικά.
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μια σχέση περνάει από 5 στάδια 1)Ρομαντικό στάδιο/ενθουσιασμού 2)Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και το πολυ γουτσου γουτσου αρχιζεις και βλεπεις τα αρνητικά του άλλου και πέφτουν τσακωμοι και εδώ είτε χωρίζεις ή προχωράς (κρισιμο σημειο) 3)Σταθερότητας, οταν μαθεις και αποδεκτεις την διαφορετικοτητα του αλλου και καταλαβεις τον λογo των τσακωμών και να το αποδεκτεις 4)Στάδιο της δεσμευσης (επισημα) 5)Αναπαραγωγή ! 1
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ένα πράγμα πάντως κατάλαβα.... όταν ο άλλος σε κατηγορεί χωρίς να έχεις κάνει κάτι, σκέφτεσαι, μωρε δεν το κάνω κι όλας; αφου δεν αλλάζει κάτι, αφού τις κατηγορίες ούτως ή άλλως τις τρώω στη μάπα. Σωστη επισημανση.Ο φαυλος κυκλος της παθολογικης ζηλιας
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=cSvX6HIMmZc οχι φιλε καθολου , σε μια φάση πιο μικρός που εκανα του κοσμου τις μαλακίες , ημουν με τρεις για πολυ καιρό μαζι (εγω έκανα σεξ μαζι τους , εκείνες νόμιζαν οτι είχαμε σχέση) και ενα σαββατοβραδo σκασαν και οι τρεις στο μαγαζι που δουλευα και κατσαν στο μπαρ διπλα δίπλα και οι τρεις !~ ε ρε και να έπιαναν καμιά συζήτηση μεταξύ τους για το παιδί στην πόρτα, ξύλο που είχα να φαω
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 και είναι τόσο μα τόσο σπαστικό!!!! θέε μου, όταν ο άλλος αρχίζει ο άλλος να λέει τις μαλακίες του, νιώθεις με τέτοια σιχαμάρα... τέτοια αηδία... που σου ρχετε πραγματικά να πας με άλλον επι τόπου 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 οχι φιλε καθολου , σε μια φάση πιο μικρός που εκανα του κοσμου τις μαλακίες , ημουν με τρεις για πολυ καιρό μαζι (εγω έκανα σεξ μαζι τους , εκείνες νόμιζαν οτι είχαμε σχέση) και ενα σαββατοβραδo σκασαν και οι τρεις στο μαγαζι που δουλευα και κατσαν στο μπαρ διπλα δίπλα και οι τρεις !~ ε ρε και να έπιαναν καμιά συζήτηση μεταξύ τους για το παιδί στην πόρτα, ξύλο που είχα να φαω Οκ από γυναίκες μπορεί να έτρωγες καμία, αφού πιστεύω ότι δεν θα ανταπέδιδες! 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μια σχέση περνάει από 5 στάδια 1)Ρομαντικό στάδιο/ενθουσιασμού 2)Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και το πολυ γουτσου γουτσου αρχιζεις και βλεπεις τα αρνητικά του άλλου και πέφτουν τσακωμοι και εδώ είτε χωρίζεις ή προχωράς (κρισιμο σημειο) 3)Σταθερότητας, οταν μαθεις και αποδεκτεις την διαφορετικοτητα του αλλου και καταλαβεις τον λογo των τσακωμών και να το αποδεκτεις 4)Στάδιο της δεσμευσης (επισημα) 5)Αναπαραγωγή ! Το 4ο και 5ο δεν είνα απαραίτητα.
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Είναι η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Δεν ειναι απαραιτητα αλλα καποια στιγμη θα σου ειναι, αυτος ειναι ο κυκλος του ανθρωπου. Θα τα θες με εκεινον που θα σου κανει το κλικ Το 4ο και 5ο δεν είνα απαραίτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις