dancer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα θελω να ρωτησω για τον τροπο με τον οποιο μπορει να ξεκλειδωθει η συσκευη ωστε να δουλευει και με αλλους παροχους. Εχω ψαξει και εχω βρει διαφορα site που υποσχονται οτι κανουν αυτη τη δουλεια αλλα δε γνωριζω αν ειναι αξιοπιστα. Προκαταβολικα δεν γνωριζω σε ποιον παροχο ειναι γιατι αγοραστηκε απο αυστρια αλλα ειναι δευτερο χερι γιατι μπορει να εχει αγοραστει και απο σλοβενια, υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε?
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για το που ειναι κλειδωμενο, εδω Μολις δεις αυτο, ψαχνουμε unlock
dancer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για το που ειναι κλειδωμενο, εδω Μολις δεις αυτο, ψαχνουμε unlock austria orange ειναι πληρωσα για να το μαθω δε φαινεται καπου αλλου
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ο χρήστης Kostasspil είπε: Για το που ειναι κλειδωμενο, εδω Μολις δεις αυτο, ψαχνουμε unlockaustria orange ειναι πληρωσα για να το μαθω δε φαινεται καπου αλλου http://iphoneimei.info Καλησπερα και χρονια πολλα (σορρυ που απευθυνομαι σε λαθος forum αλλα δεν βρηκα κατι) Αγορασα ενα iphone 6 πριν απο 15 ημερες απο μελος του insomnia. Το iphone που πηρα δεν ειχε αποδειξη...πως μπορω να κανω επανεκτυπωση της αποδειξης του κινητου αφου δεν ειναι στο ονομα μου το iphone Εάν γνωρίζεις από που αγοράστηκε μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να ζητήσεις επανεκτύπωση αλλά και να μην την έχεις η εγγύηση είναι βάσει imei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα