Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έριξα άκυρο στην BFS για συνέντευξη. Μυρίστηκε τηλεφωνική πλασιεδούρα.. Καλά έκανα; Και γενικά έχω ψηλοφιλτράρει ποιές αγγελίες είναι απάτες, και εντάξει η επιλογές έχουν μειωθεί αισθητά. Δηλαδή για φυσιολογικές δουλειές έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις, η κλασσική καραμέλα της προϋπηρεσίας μεταπτυχιακά, μεταμεταπτυχιακά και δεν συμμαζευεται. Τι διαολο;; Πυρηνικούς αντιδραστήρες φτιάχνουν; απ'ό,τι καταλαβαίνω με ένα πτυχίο πανεπιστημίου και δίχως βίσμα  η φυγή από το ελλάντα γίνεται μονόδρομος... δεν ξέρω αν έχετε καμιά συμβουλή, μοιραστείτε :mellow:

Δημοσ.

ποτέ δε στέλνουμε cv στη τύχη, με τη λογική μπας και μας τύχη τίποτα. πάντα πάμε στοχευμένα

Καλά δεν χάνεις και τίποτα, δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

• Like 1
Δημοσ.

ποτέ δε στέλνουμε cv στη τύχη, με τη λογική μπας και μας τύχη τίποτα. πάντα πάμε στοχευμένα

Έχεις δίκιο ...απλά εντάξει είναι και αυτοί πονηρούληδες, για να μην πολυκαρφώνονται βάζουν στις απαιτήσεις "Πτυχιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ", γενικά και αόριστα.... και κάπως έτσι παρασύρθηκα...

Δημοσ.

Διαφωνω. Cv στελνεις οπουδηποτε, δεν κλεινεις καμια πορτα. Οταν και αν εχεις απαντησεις, αξιολογεις

Δημοσ.

Βασικά τι να πάει να πει οπουδήποτε; Διαβάζεις την αγγελία και αν σαρέσει στέλνεις βιογραφικό. Δεν υπάρχει κουμπί 
"Send CV everywhere" 

εγώ ήξερα άτομο που έβαλε μέσο για να πάει σερβιτόρος.. δηλαδή σε λίγο το ρουσφέτι θα ναι για να καθαρίζεις τζάμια.. και δεν το λέω υποτιμητικά για κανένα επάγγελμα, απλά θέλω να δείξω την κατάσταση που επικρατεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...