Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

αν και λιγο ασχετη η ερωτηση θελω τα φωτα σας οσοι γνωριζετε!

Αν καποιος καταδικαστηκε απο το μονομελες πλημμελειοδικειο σε 4 μηνες με αναστολη και εχει κανει εφεση και του ερθει χαρτι να παρουσιαστει για να υποστηριξει την εφεση του

1. μπορει να παει μονος του χωρις δικηγορο;

2. το τριμελες στην εφεση μπορει να του επιβαλλει μεγαλυτερη ποινη απο οτι το πρωτοβαθμιο;

3. θα εξεταστουν ολοι απο την αρχη ακομα και αν βρισκοντουσαν στην πρωτη δικη;

4. εχουν δικαιωμα να μιλησουν οι διαδικοι κατα την ακροαση;

5. μπορει να αρει την αναστολη το τριμελες (εφεση);

σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Νομικος  δεν ειμαι , να ρωτήσω εισαγγελέα ομως μου πηρε ενα λεπτό !

έχουμε κ λέμε

1. εννοείται πως μπορεί 

2. αν έχει ασκήσει αυτος την έφεση όχι ! η μόνη περίπτωση να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή στο τριμελές είναι να έχει ασκήσει την έφεση ο εισαγγελέας της έδρας του μονομελές !

3. κανονικότατα τα πάντα όλα , δίκη από την αρχή !

4. ίδια απάντηση με την προηγούμενη !

5. κοίτα την απάντηση 2 !

τέλος , αν δεν πας (σε περίπτωση που εχεις ασκήσει εσυ την έφεση)  η δεν στείλεις δικηγόρο να πάρει αναβολή κτλ η έφεση ακυρώνεται ως μη υποστηρίξιμη ! 

Αυτά , τσάμπα νομικές υπηρεσίες by ινσομνια ..

• Like 1
Δημοσ.

Η παρουσία σου βέβαια χωρις δικηγόρο ακυρώνει οπως καταλαβαίνει καθε δικιο που μπορει να εχεις. κατά συνεπεία τζάμπα και ο κοπος και τα τρεχάματα της έφεσης

Δημοσ.

Νομικος  δεν ειμαι , να ρωτήσω εισαγγελέα ομως μου πηρε ενα λεπτό !

έχουμε κ λέμε

1. εννοείται πως μπορεί 

2. αν έχει ασκήσει αυτος την έφεση όχι ! η μόνη περίπτωση να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή στο τριμελές είναι να έχει ασκήσει την έφεση ο εισαγγελέας της έδρας του μονομελές !

3. κανονικότατα τα πάντα όλα , δίκη από την αρχή !

4. ίδια απάντηση με την προηγούμενη !

5. κοίτα την απάντηση 2 !

τέλος , αν δεν πας (σε περίπτωση που εχεις ασκήσει εσυ την έφεση)  η δεν στείλεις δικηγόρο να πάρει αναβολή κτλ η έφεση ακυρώνεται ως μη υποστηρίξιμη ! 

Αυτά , τσάμπα νομικές υπηρεσίες by ινσομνια .. 

Ο κατηγορουμενος εκανε την εφεση! Απο αυτα που μου λες καταλαβαινω οτι δεν χρειαζετε να παραστει και δικηγορος μαζι του!

Η παρουσία σου βέβαια χωρις δικηγόρο ακυρώνει οπως καταλαβαίνει καθε δικιο που μπορει να εχεις. κατά συνεπεία τζάμπα και ο κοπος και τα τρεχάματα της έφεσης

Με μπερδεψες τωρα! χαχα

Δημοσ.

Ο κατηγορουμενος εκανε την εφεση! Απο αυτα που μου λες καταλαβαινω οτι δεν χρειαζετε να παραστει και δικηγορος μαζι του!

Με μπερδεψες τωρα! χαχα

Καλύτερη απόφαση με χειρότερη υπεράσπιση(χωρίς δικηγόρο) λίγο δύσκολο να πετύχει

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη τον Νοεμβρη που μας περασε ειχα δικαστηριο..εφεση του αντιδικου στην πρωτοβαθμια αποφαση...εχω να σημειωσω τα εξης :)

(Νομιζω ηταν τριμελες..προεδρος και 2 μελη..κατι τετοιο)

1.Δεν μπορεις να πας χωρις δικηγορο.

Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ηταν ενας αλλος εκει για αλλη υποθεση αλλα ο δικηγορος του ηταν σε αλλη υποθεση..και του ειπε ο προεδρος οτι δεν μπορει να εκδικαστει η εφεση χωρις παρουσια δικηγορου.

Για ποιον λογο δεν γνωριζω...

2.Δεν γνωριζω σιγουρα..αλλα νομιζω οτι ειχα ακουσει οτι η ποινη μπορει να ειναι οποιαδηποτε..εννοω και μεγαλυτερη και μικροτερη και μηδενικη.

3.Στην δικη μου υποθεση , ανακοινωθηκαν οι μαρτυρες και εξεταστηκαν αυτοι στην εφεση..καμμια σχεση με τους μαρτυρες που υπηρχαν στην πρωτη δικη.

4.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις εδω...ξανα..στην περιπτωση την δικη μου..οι 2 δικηγοροι "εξετασαν" τους μαρτυρες..και τελος.Τιποτα παραπανω.

5.Οταν λες να αρει την αναστολη?Να αρει την πρωτη αποφαση?Οπως ειπα και στο 2..η αποφαση μπορει να ειναι οτιδηποτε..απο μεγαλυτερη εως και μηδενικη...και προφανως υπερισχυει της 1ης.

Αυτα τα ολιγα :)

Δημοσ.

Με μπερδεψες τωρα! χαχα

Ρώτησες αν μπορείς να παραστείς χωρίς δικηγόρο όχι εάν είναι καλύτερα! Σε πλημμέλημα λοιπόν που λες ότι είναι η υπόθεση σου ναι μπορείς, το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο διάβασε το ευλαβικά ..
Δημοσ.

Από ένα μήνυμα που παραδίδει μαθήματα, έπιασε το ένα ορθογραφικό ο άλλος ο Μπαμπινιώτης όντως ήμαρτον με τους περίεργους εδώ μέσα, έλεος!

~~~~

Όσο για τον από πάνω , ρε φίλε τι του λες του ανθρώπου?? Ειλικρινά δηλαδή..

Του λες δεν μπορεί να πάει χωρίς δικηγόρο ενώ μπορεί!

Του λες μπορεί να φάει μεγαλύτερη ποινή ενώ δεν μπορεί, εφόσον έχει ασκήσει αυτός την έφεση.

Τι να πω.. Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Όσο για τον από πάνω , ρε φίλε τι του λες του ανθρώπου?? Ειλικρινά δηλαδή..

Οσο διαβαζα τοσο ασπριζα χαχαχχα!

• Like 1
Δημοσ.

Οσο διαβαζα τοσο ασπριζα χαχαχχα!

Εντάξει Οκ φόρουμ σου λέει ο άλλος! Φίλε διάβασε το μήνυμα μου είναι 100/100 έγκυρο!

~~~~~

Εσύ από πάνω όσο και να παρακαλάς για λίγη προσοχή δεν στην δίνω!!

Μέχρι τα 9 ban δίνω ευκαιρίες, από τα 10και πάνω τους κόβω, δεν υπάρχουν.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα προτείνω στους άλλους mods να κλειδώνουμε ΟΛΑ τα νέα topics του Mpla Mpla μετά από 24 ώρες από τη δημοσίευσή τους, ανεξαιρέτως περιεχομένου. Μιας και και δεν είστε ικανοί να συζητάτε φυσιολογικά...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...