Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω χρήματα online από την χρεωστικη μου κάρτα στην Πειραιώς, στης μητέρας μου που είναι prepaid της ίδιας τράπεζας. Απ'οσο γνωρίζω, οι προπληρωμενες κάρτες δεν χρειάζονται λογαριασμό και τα χρήματα μπαίνουν απευθείας στην κάρτα. Με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω τα χρήματα;

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, για να είμαστε τελείως σωστοί, τα χρήματα ουσιαστικά τα στέλνεις από τον τραπεζικό σου λογαριασμό (η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με αυτόν). Το ζήτημα που θέλεις να δεις και πιστεύω θα πάρεις εύκολα απάντηση στο 18 28 38  ή  210 3288000 είναι αν υπάρχει δυνατότητα φόρτωσης προπληρωμένης κάρτας τρίτου προσώπου, είτε μέσω ATM με τη χρεωστική σου, είτε μέσω e-banking (δεν έχω αυτή τη στιγμή e-banking Πειραιώς, αλλιώς θα σου έλεγα κι επιτόπου).

Δημοσ.

Απο e-banking, απο ατμ, με μετρητα στο ταμειο

Οι προπληρωμένες παντως ειναι άχρηστες για αγορες απο το εξωτερικό (σε περίπτωση που την θελεις για αυτο)

Δημοσ.

Απο e-banking, απο ατμ, με μετρητα στο ταμειο

Οι προπληρωμένες παντως ειναι άχρηστες για αγορες απο το εξωτερικό (σε περίπτωση που την θελεις για αυτο)

Me ebanking θέλω αλλά στο application δεν έχει την επιλογή αποστολής σε προπληρωμενη κάρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...