Προς το περιεχόμενο

paypal account is limited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα στειλει χρηματα για μια συναλλη που βασει των ορων του paypal απαγορευοταν 

και τωρα μου εχει μπλοκαριστει το  account μου. Επικοινωνησα μαζι τους μηπως μπορει να διαγραφει αυτος ο περιορισμος και μου ειπα οτι δεν γινεται (αυτο  ειναι τελεσίδικο μου ειπαν κιολας). 

Οποτε τωρα τι πρεπει να κανω για να ξαναεχω paypal ? Να ανοιξω καινουργιο τραπεζικο λογαριασμο και να ξαναφτιαξω αλλον λογαριασμο ?

Δημοσ.

Αλλο λογαριασμό στο ιδιο όνομα ειναι απο δύσκολο εως αδύνατον

Χωρίς να έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω σε αυτό που λες ( επειδή γενικά έχω λίγα πάρε δώσε με Paypal ) εγώ πάντως στο net είδα πολλούς οδηγούς να λένε ότι φτιάχνεις 2 account το οποίο έχει άλλο email αλλά ίδια στοιχεία! ξέρεις για να βάλεις στο paypal balance λεφτά ( προσοχή! αυτό που έγραψα δεν ξέρω βέβαια πρακτικά αν ισχύει ) απλά θα ήθελα να εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί δεν μπορεί να γίνει.   

Δημοσ.

Χωρίς να έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω σε αυτό που λες ( επειδή γενικά έχω λίγα πάρε δώσε με Paypal ) εγώ πάντως στο net είδα πολλούς οδηγούς να λένε ότι φτιάχνεις 2 account το οποίο έχει άλλο email αλλά ίδια στοιχεία! ξέρεις για να βάλεις στο paypal balance λεφτά ( προσοχή! αυτό που έγραψα δεν ξέρω βέβαια πρακτικά αν ισχύει ) απλά θα ήθελα να εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί δεν μπορεί να γίνει.   

Αυτα ειναι με αλλο εμαιλ και μουφα ονοματεπώνυμα και τα περισσότερα ειναι κλειδωμένα, για να μην πω ολα (μερικά κλείδωσαν και με χρήματα μέσα)

ε τοτε ειναι σαν να με υποχρεωνει το paypal να μην το ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ, τι να πω...

Αυτος ειναι ο σκοπος του

Δημοσ.

Αυτα ειναι με αλλο εμαιλ και μουφα ονοματεπώνυμα και τα περισσότερα ειναι κλειδωμένα, για να μην πω ολα (μερικά κλείδωσαν και με χρήματα μέσα)

Εγώ δεν είπα για άλλο ονοματεπώνυμο αλλά για το ίδιο ( μόνο mail διαφορετικό έλεγε και αυτό τα έχω διαβάσει παλιότερα δεν έχω δοκιμάσει αν ισχύουν στην πράξη αυτό.

οπότε αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να μεταφέρεις χρήματα σε paypal balance είτε στον πρώτο είτε σε κάποιον άλλο λογαριασμό εκτός από Revolut ? ( για περιορισμένες αγορές η χρήση Revolut δεν νομίζω ότι είναι τόσο χρήσιμη ) αν ξέρεις μου απαντάς.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα για άλλο ονοματεπώνυμο αλλά για το ίδιο ( μόνο mail διαφορετικό έλεγε και αυτό τα έχω διαβάσει παλιότερα δεν έχω δοκιμάσει αν ισχύουν στην πράξη αυτό.

οπότε αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να μεταφέρεις χρήματα σε paypal balance είτε στον πρώτο είτε σε κάποιον άλλο λογαριασμό εκτός από Revolut ? ( για περιορισμένες αγορές η χρήση Revolut δεν νομίζω ότι είναι τόσο χρήσιμη ) αν ξέρεις μου απαντάς.

Δεν καταλαβα τι ρωτας, η ρεβολυτ ειναι μια προπληρωμένη καρτα και παιζει οπου δέχονται μαστερκαρτ, τι σχεση εχει με το θεμα. μια λυση ειναι να ανοιξεις εναν αλλο λογαριασμό ππ στο ονομα καποιου κολλητού σου ή πχ του πατέρα σου αδερφού σου κλπ, το ππ θελει μεγαλη προσοχη γιατι δεν εχει εναλλακτικές ειναι μονοπώλιο

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι ρωτας, η ρεβολυτ ειναι μια προπληρωμένη καρτα και παιζει οπου δέχονται μαστερκαρτ, τι σχεση εχει με το θεμα. μια λυση ειναι να ανοιξεις εναν αλλο λογαριασμό ππ στο ονομα καποιου κολλητού σου ή πχ του πατέρα σου αδερφού σου κλπ, το ππ θελει μεγαλη προσοχη γιατι δεν εχει εναλλακτικές ειναι μονοπώλιο

Το λέω ξανά και όσο ξεκάθαρα γίνεται ( επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το Paypal και με αγορές εκτός Ε.Ε. , δεν χρειάζομαι κάτι για αυτό) ...έγραψες κάτι πάνω και τώρα λες βέβαια κάτι άλλο...οπότεσυμπέρασμα είναι ότι ισχύει κανονικά και μπορείς να φτιάξεις άλλον λογαριασμό και να κάνεις την μεταφορά από τον έναν στον άλλον ( έστω και αν ανοίξεις στον πατέρα σου ) αυτό τώρα δεν μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμο για τον Τ.S.?

Το ρεβολυτ μπορείς και αυτό να το βάλεις σε Paypal ( βέβαια δεν έχει σχέση με τον ts) για άλλο λόγο ρώτησα γιατί αν δεν ίσχυε το πρώτο με το βαλανσ , πώς μπορεί κάποιος από εδώ να αγοράσει κάτι χαμηλής αξίας με το λιγότερο δυνατό χάσιμο...αυτή είναι γενική ερώτηση δικιά μου αλλά άστο θα το ψάξω και θα το βρω όταν χρειαστεί.και αν

και επειδή δεν ήταν τόσο χρήσιμα τα είχα βάλει και σε spoiler 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...