Irenefron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα ! θα σταματήσω απο τη δουλεια μου και θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορω να γραφτώ στο ταμείο ανεργίας. Θα ζητήσω να μου υπογράψουν απόλυση.. Σε αυτη τη δουλεια εργαζόμουν απο το Μάιο του 2015 μεχρι τέλος Ιανουαρίου 2016. Πριν απο αυτη τη δουλεια εργαζόμουν ως πωλήτρια απο το Δκεμβριο του 2014 μεχρι τον Μάρτιο του 2015 και απο τον Νοέμβριο του 2013 μεχρι τον Ιούνιο του 2014..Μπορω να γραφτώ στο ταμείο ανεργίας ;;;; Θα παρω το επίδομα ;;
thant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Απ' ότι ξέρω αν είσαι σε μια δουλειά νόμιμα, δηλαδή ασφαλισμένη για 6 μήνες, πας με την καταγγελία σύμβασης στον ΟΑΕΔ και μπαίνεις στο ταμείο ανεργίας...
Irenefron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή δεν ισχύει οτι πρεπει να κλείσεις χρόνο;
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=688:2012-03-09-17-10-3&catid=71:2012-02-02-08-25-33&Itemid=748&lang=el
Irenefron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το οτι στην πρώτη μου δουλεια εργαζόμουν part-time εχει σχεςη ;; Το αξιολογούν διαφορετικά ;
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ανετα παιρνεις ανεργια..Θα στο επιβεβαιωσει και ο ΟΑΕΔ ομως , ρωτα εκει πρωτα.
Irenefron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στον ΟΑΕΔ απ οσο ξερω δε δίνουν πληροφορίες. ..Λένε κατάθεσε τα χαρτιά σου κ ανάλογα αν πλήρεις τις προϋποθέσεις ..
thant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή δεν ισχύει οτι πρεπει να κλείσεις χρόνο; Δεν βάζω το χερι μου στη φωτιά καθως τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς... Ρώτησε και στον ΟΑΕΔ για να μην λέμε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στον ΟΑΕΔ απ οσο ξερω δε δίνουν πληροφορίες. ..Λένε κατάθεσε τα χαρτιά σου κ ανάλογα αν πλήρεις τις προϋποθέσεις .. Ισχύει Επίσης παίρνει κάνα μήνα μέχρι να μάθεις
Irenefron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ !! Σας ευχαριστω όλους!!!!
Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν ειναι η πρωτη σου φορα που παιρνεις ταμειο γενικα θες 160 ενσημα 80 το 2014 και 80 2015 αν δεν παιρνεις πρωτη φορα θες απλα 125 τους τελευταιους 14 μηνες χωρις να μετρανε οι 2 τελευταιοι 1
eidikos33 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=655&Itemid=767&lang=el αυτο το βοηθημα ανεργιας ισχυει? ποσα λεφτα ειναι? εγω ειχα ενσημα μεχρι νοεμβρη του 2015 και εβγαλα καρτα 15 δεκεμβρη του 15 θα μπορω να το παρω?
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για να δικαιούται κάποιος επίδομα ανεργίας θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει απόλυση? Πχ δουλεύεις σε κάποιον εργοδότη νόμιμα με ένσημα για κάποια χρόνια,οπότε έχεις συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα.Αν θες να φύγεις απο την δουλειά για να πάρεις την αποζημίωση και ταμείο ανεργίας αλλά ο εργοδότης δεν σου δίνει χαρτί απόλυσης,σου λέει παραιτήσου,τί μπορείς να κάνεις?
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για να δικαιούται κάποιος επίδομα ανεργίας θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει απόλυση? Πχ δουλεύεις σε κάποιον εργοδότη νόμιμα με ένσημα για κάποια χρόνια,οπότε έχεις συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα.Αν θες να φύγεις απο την δουλειά για να πάρεις την αποζημίωση και ταμείο ανεργίας αλλά ο εργοδότης δεν σου δίνει χαρτί απόλυσης,σου λέει παραιτήσου,τί μπορείς να κάνεις? Πρέπει να υπάρχει απόλυση ή λήξη σύμβασης απ'ό,τι ξέρω.
Lanike71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για να δικαιούται κάποιος επίδομα ανεργίας θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει απόλυση? Πχ δουλεύεις σε κάποιον εργοδότη νόμιμα με ένσημα για κάποια χρόνια,οπότε έχεις συμπληρώσει τα απαιτούμενα ένσημα.Αν θες να φύγεις απο την δουλειά για να πάρεις την αποζημίωση και ταμείο ανεργίας αλλά ο εργοδότης δεν σου δίνει χαρτί απόλυσης,σου λέει παραιτήσου,τί μπορείς να κάνεις? Δυστυχώς αυτό ισχύει στη χώρα μας. Αν το πάρει στραβά, δε σου δίνει χαρτί.Αν είναι λογικός, σε απολύει επί τόπου (σοβαρές εταιρίες δεν κρατάνε κανένα που δε θέλει να μείνει.Υπάρχει κίνδυνος να ζημιώσουν εσκεμμένα την εταιρία αν παραμείνουν ή γενικά να κολοβαράνε την ώρα της δουλειάς). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα