groot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 -6 δεν το λες χειμώνα... φθινόπωρο είναι. Προσωπικά δεν θεωρώ παράξενο αυτό γιατί είναι θέμα συνήθειας. Αυτό που είναι παράξενο είναι η διαφορετική αντιμετώπιση του socializing σε σχέση με το αλκοόλ που έχουν οι βόρειοι λαοί. Οι νότιοι βγαίνουν, κοινωνικοποιούνται και ως side effect μεθούν. Οι βόρειοι βγαίνουν, μεθούν και ως side effect κοινωνικοποιούνται. Εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση.
Laurelien Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι νότιοι βγαίνουν, κοινωνικοποιούνται και ως side effect μεθούν. Οι βόρειοι πίνουν απ'το σπίτι, βγαίνουν, μεθούν και ως side effect κοινωνικοποιούνται. Εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση. Fixed. Ναι και απ'ό,τι βλέπω περνάνε καλά μόνο αν πιουν.
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι ξένοι λαοί τρώνε πολύ νωρίς!
groot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 7 το απόγευμα dinner 10:30 lunch (true story).
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 10:30 lunch (true story). Wait what? Πρωϊνό στις 5 να φανταστώ? Και dinner? Στις 3?
LongTom Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε για τις ώρες φαγητού, αλλά όταν τρως πρωινό στις 6:30, μέχρι τις 11:30 τρως τα πόδια σου εάν δεν έχεις τίποτα για δεκατιανό. Προσωπικά πάντα στις 11+ το μεσημεριανό(11-12 το lunch brake, που λεν και στα χωριά). Κατά τις 19:00-20:00 το όποιο δείπνο(συνήθως κάτι ελαφρύ). Εδώ τρία πράματα έχουν φετίχ, το ένα είναι οι σημαίες(το Dannebrog υπάρχει παντού και για κάθε περίπτωση,μέχρι και γουρούνι φτιάσανε να μοιάζει με την σημαία), το γουρν'-χοιρινό(σε κάθε νοητή μορφή) και η μπύρα(η οποία είναι κατώτερη από Βέλγικη-Τσέχικη πάντως).
groot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Wait what? Πρωϊνό στις 5 να φανταστώ? Και dinner? Στις 3? Αυτό που λέει το προηγούμενο post. Υπολόγισε... Πότε θα ξυπνήσεις για να μπορέσεις να πας τρέξιμο, να κάνεις μπάνιο, να ετοιμαστείς και να πας στη δουλειά για να φύγεις στις 16:00 - 17:00 που θέλεις; Dinner (εάν πας για lunch στις 10:30) στις 16:00 - 17:00. Νταξ.. ασύλληπτες ώρες για κάθε μέρα. Για κανένα πρωινό που γουργουρίζει το στομάχι (από αυτά που ξυπνάς πεινασμένος και θέλεις να φας) το lunch στις 10:30 τα σπάει. 1
kfoynt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σκωτία: το απαίσιο φαγητό, τα κακής ποιότητας σούπερ μάρκετ. Όταν είχα πάει μου έκανε πολύ εντύπωση το ότι έπρεπε να λέω thanks και please συνέχεια. Ιδιαίτερα το thanks στον οδηγό του λεωφορείου κατα την αποβίβαση!!! Μου πήρε λίγο να το συνηθίσω. Έκλαψα λίγο όμως έκατσα . Berkeley: Οι άπειροι άστεγοι! Το υπερβολικά casual ντύσιμο παρά τα χρήματα που διαθέτουν αρκετοί. Το ότι κλείνουν νωρίς τα πάντα και δεν υπάρχει πολύ ζωή μετά τις 6-7. Το πως έχουν καταφέρει οι άσπροι και κρατούν σε χαμηλό βιωτικό επίπεδο την πλειοψηφία των μαύρων. 1
Laurelien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σκωτία: το απαίσιο φαγητό, τα κακής ποιότητας σούπερ μάρκετ. Ρε συ ναι μέχρι και τα διεθνή προϊόντα είναι μάπα. Εννοώ ακόμα και τα Cheerios δεν έχουν καλή γεύση. Δεν ξέρω γιατί είναι έτσι.
kfoynt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ ναι μέχρι και τα διεθνή προϊόντα είναι μάπα. Εννοώ ακόμα και τα Cheerios δεν έχουν καλή γεύση. Δεν ξέρω γιατί είναι έτσι. Δεν έχω δοκιμάσει Cheerios ποτε Αλλά με την αξιοπρεπή οικονομική κατάσταση που έχουν κάπως πρέπει να φτιάξουν την ποιότητα του φαγητού. Αυτά τα άνωστα sandwich στα σουπερ μάρκετ τα σκέφτομαι καμιά φορά και μιζεριάζω μόνο στην ιδέα.
Laurelien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω δοκιμάσει Cheerios ποτε Αλλά με την αξιοπρεπή οικονομική κατάσταση που έχουν κάπως πρέπει να φτιάξουν την ποιότητα του φαγητού. Αυτά τα άνωστα sandwich στα σουπερ μάρκετ τα σκέφτομαι καμιά φορά και μιζεριάζω μόνο στην ιδέα. Αα εγώ τρώω θεσπέσια κατεψυγμένα γεύματα. Δεν ξέρω ποια έπαιρνες αλλά αυτά τα sandwich είναι καλά πάντως https://www.ocado.com/productImages/258/258345011_0_640x640.jpg?identifier=c4f5ff76743177d029a47bf4fc164e7d Μια φορά έφαγα ένα wrap που ήταν τόσο απαίσιο που έκανα εμετό. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Επίσης, πλέον με τους φίλους έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε νόστιμη την πίτσα από τα Tesco's. Κατάντια.
kfoynt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αα εγώ τρώω θεσπέσια κατεψυγμένα γεύματα. Δεν ξέρω ποια έπαιρνες αλλά αυτά τα sandwich είναι καλά πάντως https://www.ocado.com/productImages/258/258345011_0_640x640.jpg?identifier=c4f5ff76743177d029a47bf4fc164e7d Μια φορά έφαγα ένα wrap που ήταν τόσο απαίσιο που έκανα εμετό. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Επίσης, πλέον με τους φίλους έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε νόστιμη την πίτσα από τα Tesco's. Κατάντια. Ναι έπαιρνα και από αυτό Καλό ήταν, αλλά μόνο γιατί όλα τα υπόλοιπα ήταν χάλια Τεσπά, τι να λέμε τώρα.
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν πηγαίνετε σε fresh markets με ντόπια προιόντα once in a while?
epp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για το lunch που λετε εγω πηγαινω 12 ή 12:30 συνολικη διαρκεια 45 λεπτα με 1 ωρα. Εκτος απο θεμα πείνας (αν πιανεις δουλεια πχ στις 8 ) ειναι και θεμα συνηθειας . Το νωριτερο που εχω δει να πηγαινουν οι αλλοι ειναι κατα τις 11.30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα