Laurelien Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν πηγαίνετε σε fresh markets με ντόπια προιόντα once in a while? 1 φορά το μήνα γίνεται εδώ που είμαι εγώ για λίγες ώρες οπότε κυριολεκτικά μόνο once in awhile μπορεί να γίνει
the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δε καταλαβαίνω δηλαδή κρέατα, λαχανικά, τυριά κλπ πόσο άσχημα μπορεί να είναι; 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δε καταλαβαίνω δηλαδή κρέατα, λαχανικά, τυριά κλπ πόσο άσχημα μπορεί να είναι; Από μια μικρή εμπειρία που έχω από Γερμανία μια χαρά είναι όλα!
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δε καταλαβαίνω δηλαδή κρέατα, λαχανικά, τυριά κλπ πόσο άσχημα μπορεί να είναι; Τα φρέσκα είναι πανάκριβα συνήθως. Ενδεικτικά, 4 συσκευασμένα πορτοκάλια 4-5£ σε σουπερμάρκετ. Σε fresh market πάνε πιο πάνω. Τα πιο ακριβά εδώ είναι φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Τα κρέατα είναι συσκευασμένα ή έτοιμα, και μέσα σε σουπερμαρκετ δεν έχει κρεοπωλείο ή με αλλαντικά κτλ. Αν πας βέβαια σε fresh market βρίσκεις ντόπια κρέατα πιο φθηνά. Θέλει πολύ ψάξιμο γενικότερα. 1
the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πω κατάλαβα.. και μετά παραπονιόμουν που η guiness εδώ έχει 2μισι ευρώ. κρίμα rip english life dream :S
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πω κατάλαβα.. και μετά παραπονιόμουν που η guiness εδώ έχει 2μισι ευρώ. κρίμα rip english life dream :S Εν συντομία ναι Μπύρες, αναψυκτικά, γλυκά είναι πάμφθηνα. Οτιδήποτε άλλο απλά σου πιάνει μεγαλοπρεπώς τον arse. Εξαρτάται και σε ποια πόλη βρίσκεσαι βέβαια..
bilya Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλα λογικο είναι φρουτα κ λαχανικα να είναι ακριβά αλλα Σκωτία τουλάχιστον ακομα κ το κρεας απο τα λιντλ ειναι ντόπιο απο τα highlands .... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από bilya 1
bedazzled Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τα φρέσκα είναι πανάκριβα συνήθως. Ενδεικτικά, 4 συσκευασμένα πορτοκάλια 4-5£ σε σουπερμάρκετ. Σε fresh market πάνε πιο πάνω. Τα πιο ακριβά εδώ είναι φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Τα κρέατα είναι συσκευασμένα ή έτοιμα, και μέσα σε σουπερμαρκετ δεν έχει κρεοπωλείο ή με αλλαντικά κτλ. Αν πας βέβαια σε fresh market βρίσκεις ντόπια κρέατα πιο φθηνά. Θέλει πολύ ψάξιμο γενικότερα. Είναι τόσο ακριβά επειδή είναι εισαγόμενα ή γενικώς όλα έτσι είναι ασχέτως προέλευσης; Εδώ πέρα πάντως τα ντόπια πορτοκάλια τα βρίσκεις μισό ευρώ το κιλό στο supermarket... από τα λίγα καλά που έχουν απομείνει στην Ελλάδα.
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είναι τόσο ακριβά επειδή είναι εισαγόμενα ή γενικώς όλα έτσι είναι ασχέτως προέλευσης; Εδώ πέρα πάντως τα ντόπια πορτοκάλια τα βρίσκεις μισό ευρώ το κιλό στο supermarket... από τα λίγα καλά που έχουν απομείνει στην Ελλάδα. Φρούτα τα περισσότερα είναι εισαγόμενα (περισσότερο από Ισπανία απ ότι βλέπω), τίποτα από Ελλάδα (δεν περίμενα κάτι διαφορετικό), λαχανικά έχει και από εδώ ντόπια σε σχετικά νορμάλ τιμές. Παίζει ρόλο και η πόλη (Οξφόρδη, που παίζει σε τιμές Λονδίνου και βάλε). Πάντως μη το γελάς, πιο φθηνά μας έρχεται στο να μας στέλνουν πορτοκάλια κτλ από το χωριό παρά να τα αγοράζουμε! 1
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κι εδώ έχουν γεύση, περισσότερο από αυτά που έπαιρνα από μεγάλες αλυσίδες σουπερμαρκετ στην Αθήνα. Ήμουν τρομερά δύσπιστη, αλλά είναι καλύτερα.. Όχι βέβαια από του χωριού, αλλά οκ..
the other one Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω παίζει ρόλο και η κουλτούρα παύλα ζήτηση. Κι εμείς εισάγουμε τα κέρατά μας από κρέας και λαχανικά αν και δε θα πρεπε ( μήπως έχουμε γουρούνια; τίγκα στα αρνιά είμαστε ) αλλά οι τιμές δεν είναι και στο θεό. Τρώμε όμως και κρέας και λάδι και λαχανικά. Τώρα εκεί πάνω στο ΗΒ δε νομίζω πως την έχουν αυτη τη κουλτούρα να τρώνε κάθε μέρα κρέας/σαλάτα ας πούμε για αυτο ίσως είναι και πιο ακριβά.
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω παίζει ρόλο και η κουλτούρα παύλα ζήτηση. Κι εμείς εισάγουμε τα κέρατά μας από κρέας και λαχανικά αν και δε θα πρεπε ( μήπως έχουμε γουρούνια; τίγκα στα αρνιά είμαστε ) αλλά οι τιμές δεν είναι και στο θεό. Τρώμε όμως και κρέας και λάδι και λαχανικά. Τώρα εκεί πάνω στο ΗΒ δε νομίζω πως την έχουν αυτη τη κουλτούρα να τρώνε κάθε μέρα κρέας/σαλάτα ας πούμε για αυτο ίσως είναι και πιο ακριβά. Οι Άγγλοι τρώνε επί το πλείστον έτοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Τα market είναι τίγκα από αυτά. Ακόμα και την σάλτσα για τα μακαρόνια θα την αγοράσουν έτοιμη. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις και εδώ δεν βλέπω παχύσαρκους, όλοι γυμνάζονται και πηγαινοέρχονται με ποδήλατα, έχουμε και πολλούς vegan Αλλά η γενικότερη νοοτροπία της Αγγλίας είναι ετοιματζίδικα. 1
dritan90 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οι Άγγλοι τρώνε επί το πλείστον έτοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Τα market είναι τίγκα από αυτά. Ακόμα και την σάλτσα για τα μακαρόνια θα την αγοράσουν έτοιμη. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις και εδώ δεν βλέπω παχύσαρκους, όλοι γυμνάζονται και πηγαινοέρχονται με ποδήλατα, έχουμε και πολλούς vegan Αλλά η γενικότερη νοοτροπία της Αγγλίας είναι ετοιματζίδικα. οταν θα γινεται αυτο και εδω-τοτε θα μιλαμε για αναπτυξη
Laurelien Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εδώ Σκωτία 4 μήλα κάνουν £1,5. Αυτά που βλέπω εγώ είναι από Γαλλία. Και για 'κάποιον λόγο' διαρκούν βδομάδες χωρίς να χαλάσουν. Οι ντομάτες είναι σκέτο νερό. Κασέρια και τέτοια θέλει προσοχή, καλό είναι να παίρνεις επώνυμες μάρκες. Εγώ είχα πάρει ένα τριμμένο κασέρι που αποκλείεται να ήταν κασέρι. Σαν ζελατίνη με λάδι ήταν. Κρέατα βρίσκεις αλλά πρέπει να ξέρεις από ποια μάρκα/παραγωγό να πάρεις. Είχα πάρει κιμά για μπιφτέκια και δεν κόβονταν, ήταν σαν λάστιχο και εννοείται απαίσια γεύση. Τα πέταξα μην πάθω τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα