Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είδα παρόμοιο thread με αυτό που θέλω να ρωτήσω και εγώ αλλά δεν είχε συνδρομητές και ήταν κλειδωμένο οπότε είπα να ανοίξω το δικό μου. 

Ποια η διαφορά του να αγοράσω το iPhone από ένα μαγαζί που βρήκα από το skroutz στα 650 από τα μεγαλομάγαζα που το δίνουν 780; Εκτός από την απόσταση και την διαφορά στην τιμή δηλαδή.

Χάνω κάτι από hardware μεριά; είναι πιο επιρρεπή; Αν γίνει χρήση της εγγύησης θα περιμένω κανά μήνα για αντικατάσταση; 

Αυτό που έμαθα με άσχημο τρόπο ήταν η αγορά ενός Macbook pro από ΠΛΑΙΣΙΟ όπου μετά από 1 βδομάδα το έβγαλε το e-shop ίδια τιμή με 2 χρόνια εγγύησης όμως. Αλλά αυτήν την φορά και το e-shop είναι στις τιμές των μεγάλων.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Των μεγαλων ειναι ελληνικα, ενω απο τα σκρουτζομαγαζα εισαγωγης. Στο θεμα εγγυηση καμια διαφορα. Στο θεμα αντικατασταση υπολογιζε και χρονους αποστολης/παραλαβης εκτος αν ζεις στην ιδια πολη με το σκρουτζομαγαζο, τοτε καμια διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
Παίζει θέμα το από που θα τα φέρουν;

Όχι, εφόσον είναι ευρωπαϊκά εννοείται. Δεν σε απασχολεί, όλα τα σκρουτζομάγαζα ευρωπαϊκά μοντέλα έχουν 99%
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...