Spyros_Spy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, είδα παρόμοιο thread με αυτό που θέλω να ρωτήσω και εγώ αλλά δεν είχε συνδρομητές και ήταν κλειδωμένο οπότε είπα να ανοίξω το δικό μου. Ποια η διαφορά του να αγοράσω το iPhone από ένα μαγαζί που βρήκα από το skroutz στα 650 από τα μεγαλομάγαζα που το δίνουν 780; Εκτός από την απόσταση και την διαφορά στην τιμή δηλαδή. Χάνω κάτι από hardware μεριά; είναι πιο επιρρεπή; Αν γίνει χρήση της εγγύησης θα περιμένω κανά μήνα για αντικατάσταση; Αυτό που έμαθα με άσχημο τρόπο ήταν η αγορά ενός Macbook pro από ΠΛΑΙΣΙΟ όπου μετά από 1 βδομάδα το έβγαλε το e-shop ίδια τιμή με 2 χρόνια εγγύησης όμως. Αλλά αυτήν την φορά και το e-shop είναι στις τιμές των μεγάλων. Ευχαριστώ.
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Των μεγαλων ειναι ελληνικα, ενω απο τα σκρουτζομαγαζα εισαγωγης. Στο θεμα εγγυηση καμια διαφορα. Στο θεμα αντικατασταση υπολογιζε και χρονους αποστολης/παραλαβης εκτος αν ζεις στην ιδια πολη με το σκρουτζομαγαζο, τοτε καμια διαφορα. 1
Spyros_Spy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παίζει θέμα το από που θα τα φέρουν;
DimVavas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παίζει θέμα το από που θα τα φέρουν; Όχι, εφόσον είναι ευρωπαϊκά εννοείται. Δεν σε απασχολεί, όλα τα σκρουτζομάγαζα ευρωπαϊκά μοντέλα έχουν 99% 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα