Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό το thread.... πραγματικά είναι για λύπηση....

Τι να πρωτοπεί κανείς; Ότι οι άνθρωποι για σχέση αξιολογούνται με αντικειμενικά κριτήρια τα οποία δεν έχουν κανέναν ψυχολογικό factor και μόνο υλιστικούς, modern day και contemporary values; Το ότι τα αγοράκια και τα κοριτσάκια έχουν ανάγει σε επιτυχία σύμβολα που τρώνε από διαφημίσεις, κόμπλεξ και καταπιέσεις περιβάλλοντος, γονέων και φίλων; Το ότι κάποιος κάνει προσθέσεις και αφαιρέσεις για να δει εάν ταιριάζει ή μπορεί να κάνει sex με μία κοπέλα; Τι; Τι από όλα; 

Και όλα αυτά από ανθρώπους που έχουν κάθε πραγματιστικό και τεχνοκρατικό λόγο και συμφέρον να πιστεύουν σε ανθρώπινες αξίες γιατί "που πας ρε καραμίτρο σερβιτόρος και μεταφορέας"....

Και μετά τρέχα βλάκα να νοιάζεσαι για παιδείες και καλλιέργειες ανθρώπων.... 

Κρίμα... καλύτερα με τα λαχανάκια και τις ντοματούλες. 

χαχαχχαχα

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μας λες τι κατάληξη είχε όμως η συγκεκριμένη ή αν κατάφερε να βρει τον κύριο τέλειο.

Ακόμα μόνη της, ακόμα ψάχνει να βάλει τις άριστες βαθμολογίες της και προσπερνά τους καλούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

ΔΕΝ θα σκαλώσει ΑΝ έχει μυαλό 

ΑΝ εχει μυαλο, και ΕΙΝΑΙ 10...  τοτε ειναι που θα σκαλωσει και θα ψαξει να βρει κανεναν με γεματες τσεπες....  

Δημοσ.

Ωχ ντάξει, κατάλαβα, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Καλή τύχη στον ts μόνο!! Μουτσάτσο αν το θες τόσο πολύ go for it και ψυχραιμία ε!

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα μόνη της, ακόμα ψάχνει να βάλει τις άριστες βαθμολογίες της και προσπερνά τους καλούς χαρακτήρες.

Στείλτην από δω να την περάσω ένα χέρι μπογιά

Απ'αυτή που πουλάνε κάτω απ'το αυλάκι

I troll dear, don't get me wrong

To the point:

Μου θυμίζεις κάτι γιαγιάδες από το χωριό που λένε στις εγγονές τους 

"Κοίτα κορίτσι μου να βρεις ένα γαμπρο με πολλά λεφτα, και δουλειά, και σπίτι και όμορφο"

"Ρε γιαγιά τι να τον κάνω αν δεν μ'αρέσει;"

"Και αν σου αρέσει κάποιος και δεν έχει δουλειά τι θα φάτε; Αγάπη;"

Πάντως ένα έχω να πω, IBTL

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο τρολοτοπικ.Ρε ts αν οντως δεν τρολλαρεις υπαρχει θεμα.Ακου επειδη εχει mercedes και ειναι δικηγορος ειναι αυτοματα καθαρο 10αρι.Δεν υπαρχουν καθαρα 10αρια αντικειμενικα.Για τον καθενα το 10αρι ειναι υποκειμενικο.Αν δεν ερωτευτεις την κοπελα με την πρωτη ματια τοτε μονο 10αρι δεν ειναι.Αντε να κλεισει καποιος mod το θεμα γιατι ειπαμε μπλα μπλα αλλα οχι και ετσι.

Δημοσ.

Μπορεί οι πιθανότητες να είναι εντελώς εναντίον σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει το ματσάκι.

Οπότε μπες στο γήπεδο και παίξε μπαλίτσα χωρίς άγχος αφού και να αποτύχεις κανείς δε θα σε κατηγορήσει.

Πάντως για μένα οι δικηγόροι είναι για μακριά και αγαπημένοι και αχρείαστοι.Δε θέλω επαγγελματίες ψεύτες στη ζωή μου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί οι πιθανότητες να είναι εντελώς εναντίον σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει το ματσάκι.

Οπότε μπες στο γήπεδο και παίξε μπαλίτσα χωρίς άγχος αφού και να αποτύχεις κανείς δε θα σε κατηγορήσει.

Πάντως για μένα οι δικηγόροι είναι για μακριά και αγαπημένοι και αχρείαστοι.Δε θέλω επαγγελματίες ψεύτες στη ζωή μου.

Ή να τσακώνεστε και να την / τον έχεις να επιχειρηματολογεί εναντίων σου. Χαμένος απο χέρι.

Δημοσ.

Πωπω με το που μπήκε η Παρασκευή βρε αθεόφοβε είπες να μπεις δυνατά!

Όπως είπε και ο μεγάλος Μπάρνει Στίνσον διαφορά άνω των 3 βαθμών δεν καλύπτεται. Το ότι μένεις μόνος σου δεν λέει και τίποτα μεταξύ μας..ο τελευταίος φοιτητής μακριά απτό σπίτι του μένει μόνος του. Οι δουλειές που έχεις δεν είναι γκομενοπαγίδες..(η γυναίκα θέλει να ψιλοθαυμάζει λίγο αυτον που έχει δίπλα της...να γουστάρει να τον συστήνει στον κύκλο της). Το ακαδημαικό χάσμα που έχετε είναι ψιλοάβυσσος και επίσης τρομερά αποτρεπτικος παράγοντας και αν το συνδυάσεις και με το ταξικό χάσμα που έχετε πλούσια μεγαλοαστή αυτή και η οικογένεια της τότε τα πράγματα γίνονται ψιλοουτοπικά. (ακούγομαι λίγο σαν πατέρας κόρης σε παλιά ελληνικη ταινία τώρα το ξέρω)

Με λίγα λόγια είσαι ο Εργοτέλης και είναι η Μπαρτσελόνα όπως μας τα περιγράφεις οπότε πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα..βέβαια προσπάθησε ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ η Ελλάδα πήρε Euro! Μπορεί να θέλει να εκδικηθεί τον πατέρα της και να πηγαίνει ως και με ρεμάλια ποτέ δεν ξέρεις. (δεν λέω εσένα ρεμάλι)

Αλλά ψυχρά κοιτώντας το..σκέψου..γιατί να πάει (πόσο μάλλον να κάνει σχέση) με κάποιον που είναι εμφανισιακά,επαγγελματικά,χρηματικά,ακαδημαικά,αυτοκινητιστικά,ανθρωπιστικά αρκετά "κατώτερος" της ίδιας.

ΥΓ Επίσης ήδη σου προκαλεί απ'τα λεγόμενα σου ένα κόμπλεξ κατωτερότητας...αν έχεις ένα χαρτί που μπορεί να το σώσει και να της πάρεις την παρτίδα με 2-7 ενώ αυτή έχει άσσους είναι αν δείξεις τρελή αυτοπεποίθηση..βάζοντας την στο βάθρο και νιώθοντας λιγότερος άστα βράστα.

• Like 5
Δημοσ.

Sorry φιλαρακι αλλα δεν εχεις ΚΑΜΙΑ ελπιδα.

Επομενως μην το πολυσκεφτεσαι.

Κανε την κινηση (για να σου φυγει και η παραμικρη απορια), μαζεψε την χυλοπιτα και παμε για αλλα...

Λεφτα

Πολλα λεφτα

Παρα πολλα λεφτα

Η να τον εχεις πανω απο 20...

Και πανω απο 20 να τον εχει δεν λεει τιποτα.

Γιατι η γκομενα πρεπει να τον δει, και οπως ειναι τα πραγματα αυτο δεν θα γινει ποτε...,

Μπορει βεβαια να της το πει. ''Ξερεις τον εχω πανω απο 20'', αλλα δεν νομιζω να πιασει... :devil:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...