georgepppo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 @nzeppos τα 16gb μνήμης μου φαίνονται λίγα,με μια κάρτα sd πάντως των 16gb που κάνει κάτω απο 5 ευρώ είσαι μια χαρά για μουσικές,ταινίες και φωτογραφίες. αυτούς που περνάνε τον χρόνο τους σε internet καλό είναι και ένα tablet με πληκτρολόγιο και android,πολύ πιο χρήσιμο το βρίσκω. για πες μου τι ακριβώς κάνει καλύτερα απο ένα talbet με πληκτρολόγιο που θα σου κοστίσει 100 ευρώ (tablet 85e+θήκη με keyboard 13 e) ? επίσης τι θα κάνει καλύτερα απο ένα netbook 11.6" των 190 ευρώ? αφού στα ίδια λεφτά με τα windows netbooks παίζουν γιατί να πάρεις ένα chrome book έστω και ένα πλεονέκτημα πες μου? το μόνο που βρήκα ψάχνοντας είναι για κάτι σχολεία μέσω διαχείρισης online απο καθηγητές.........
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά ενδιαφέρομαι περισσότερο για 13 ίντσες και εκεί δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αφού δεν διατίθενται netbooks σε αυτό το price range. Το δε tablet είναι άλλη κατηγορία και δεν νομίζω να συγκρίνουμε συσκευή των 80-150 ευρώ με Chromebook διπλάσιας-τριπλάσιας τιμής. Τελοσπάντων, όπως είχα προβλέψει η συζήτηση για απειροστή φορά έχει επικεντρωθεί στα κλασικά επιχειρήματα υπέρ/κατά των Chromebook και στην πιθανή (ή μη) χρησιμότητα αυτών. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτα στο παρόν θέμα. Όποιος δεν ασχολείται με το άθλημα των Chromebook μπορεί κάλλιστα να αγνοεί αυτά τα θέματα και να ασχολείται με κάτι πιο ενδιαφέρον. Σαν να μπω εγώ σε ένα thread για smartwatches και να προσπαθώ να πείσω τον κόσμο ότι είναι άχρηστες συσκευές.
Agmourk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Vero tab 10.1", 4πυρηνο, 2GB ram, Windows Home edition, οθόνη αφής, και δώρο πληκτρολόγιο..! Κάνει για τα πάντα, και έχει μόνο 200ευρώ. Δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει το chromebook, ούτε αν είναι τόσο καλό. Αλλά γιατί να το πάρεις για εξειδικευμένες χρήσεις (και με εμφανέστατους περιορισμούς) όταν μπορείς να πάρεις Windows φτηνό και αξιόπιστο (το έχω το tablet, δεν τα πετάω στον άερα), να καλύψεις αυτές τις τόσο εξειδικευμένες ανάγκες και να το χρησιμοποιείσεις και για κάτι παραπάνω?
dali13gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για όποιον εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει, θα του έλεγα ας δει τα web standards που έρχονται και θα καταλάβει οτι σε λίγο καιρό, όλες οι web apps θα μπορούν να συμπεριφέρονται σαν native apps. Όσα web standards και να έρχονται, για να γίνει αυτό που λες διαθέσιμο στο ευρύ κοινό θα περάσουν 10+ χρόνια (βάλε 15+ να 'σαι μέσα) μέχρι να υιοθετηθούν και να γίνουν διαθέσιμα αυτά τα "standards".
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αρκετά προσιτό αν και διαθέτει παρωχημένη ανάλυση οθόνης περιμένω να δούμε την τιμή του προιόντος
xronis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 όπως είχα προβλέψει η συζήτηση για απειροστή φορά έχει επικεντρωθεί στα κλασικά επιχειρήματα υπέρ/κατά των Chromebook και στην πιθανή (ή μη) χρησιμότητα αυτών. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτα στο παρόν θέμα. Ψάχνω thread με κριτικές για τα chromebooks. Μπορείς να με κατατοπίσεις να μην πιάνω χώρο εκεί που δεν χρειάζεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα