Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους θα μάθουμε και κάτι χρήσιμο στο insomnia:

αθώος, -α, -ο

1. που δεν είναι υπεύθυνος για πράξη κακή, ανάρμοστη ή εγκληματική 40px-Books-aj.svg_aj_ashton_01g.png Αντώνυμα ένοχος
  2. που δεν έχει μέσα του κακία ή υστεροβουλία, αγνός

ηλίθιος, ηλίθια / ηλιθία, ηλίθιο

1. που υστερεί νοητικά
  2. που δεν έχει λογική
  3. που δεν αρμόζει

Ναι αλλα ειναι λιγάκι καπως να κράζεις αλλο κοσμο και να ξεχνάς τα δικα σου (οχι εσυ γενικα μιλάω). Οκ ο τύπος εκανε το λάθος και εδωσε προσωπικα στοιχεια και θα τον κράξει ποιος? καποιος που εχει ανεβασμενες φωτογραφιες και προφιλ ολοκληρο στο φβ?

Καθενας μπορει ξαφνικα να δει στοιχεια του κάπου αλλου δεν ειναι δυσκολο. Πλεον με τοσα που ανεβάζουμε στο Ιντερνετ.

Δημοσ.

Παντως αυτη η ιστορια με τις χρεωσεις ειναι παλιά και εγω θυμαμαι ειχα πάρει μια φορά ενα περιεργο μηνυμα ή ειχα δει μια περιεργη κληση απο περιεργο νουμερο .... ολα περιεργα δηλαδη! Λεω κατσε να το πατησω στο γκουκλ και μου εβγαλε προειδοποιησεις και απο αλλους ανθρωπους οποτε οκ.

Παντως μη κοροιδευουν κάποιοι γιατι μπορει πολυ ευκολα να την πατήσει κάποιος ακομα και οσοι κάνουμε τους εξυπνους ή τους ψαγμένους εχω κανει και εγω τον ψαγμένο κάποιες φορές και ομολογω οτι ειναι ευκολο να την πατησω και την έχω πατησει. Αν οχι στο ιδιο σε άλλα πράγματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...