Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , έχω το εξής πρόβλημα! δεν μπορώ να ξανάεγκαταστήσω  τα windows 7 στο λαπτοπ μου λόγο το  οτι έκανα αναβάθμιση σε windows 10 , το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τον φάκελο με τα windows old και δεν μου δείχνει ούτε την επιλογή να εγκαταστήσω τα 7 από τις ρυθμίσεις!! έχω δοκιμάσει να τα εγκαταστήσω μεσώ boot από bios με dvd και με usb αλλά ούτε αυτό ήταν εφικτό ! υπάρχει άλλος τρόπος? π.χ. να βγάλω τον σκληρό δίσκο από το λαπτοπ και να του κάνω διαμόρφωση σε άλλον υπολογιστή ή υπάρχει κάποια άλλη λύση ?? σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Δημοσ.

Όταν μπουτάρεις από dvd/usb τι πρόβλημα σου παρουσιάζεται; Δεν μπουτάρει ή δε μπορεί να στήσει τα 7άρια;

Αν μπουτάρει κανονικά προσπάθησε να διαγράψεις όλα τα partitions του δίσκου. Αυτό το κάνεις από το σημείο που επιλέγεις δίσκο πατώντας κάτω δεξιά που λέει Περισσότερες επιλογές...

Αυτό βέβαια θα σου διαγράψει ότι έχεις στον δίσκο οπότε είναι απαραίτητο να πάρεις πρώτα backup.

Αν το λάπτοπ είχε έρθει με 7άρια από την αρχή, τότε μάλλον έχει κάποιο διαμέρισμα επαναφοράς οπότε δοκίμασε να δεις πως γίνεται factory reset ή factor defaults. Και αυτό θα σου διαγράψει τα πάντα από το λάπτοπ, οπότε πρώτα backup.

Δημοσ.

είναι λαπτοπ hp 255 αυτό είχε προεγκατεστημένα τα windows 8 όταν ήταν καινούριο, εγω το πήρα μεταχειρισμενο, το είχαν αλλάξει σε windows 7 ,το πρόβλημα είναι οτι δεν μπουταρει ούτε απο usb ουτε απο dvd , βεβαία έχω αλλάξει και τις ρυθμίσεις προτεραιοτητας 

στα bios για boot άλλα δεν διαβάζει τπτ και μπαίνει κανονικά στα windows, δεν με ενδιαφέρει να κάνω back up δεν έχω κάτι που μου χρειάζεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...