Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να ψηφισω υπερ τουν να παρουν οι αιγαιοπελαγιτες το νομπελ ειρηνης, οπως προτεινει μια ψηφοφορια στο avaaz.org

 

Απο την αλλη, επειδη καλως η κακως το internet με εχει κανει καχυποπτο ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να ψηφισω η αν τρεχει κατι σκοτεινο με το site.

 

Μη με παρεξηγησετε, ειναι πολυ καλη ιδεα να παει το νομπελ σε αυτους τους αφανεις ηρωες. Απλα επειδη πολλα εχουν γινει κατα καιρους με το διαδικτυο και με τις ΜΚΟ, ηθελα να ρωτησω πρωτα αν ειναι ασφαλες να ψηφισω και αν η avaaz ειναι αυτη που λεει. 

 

Δινει καποια νομικα κ οικονομικα στοιχεια και καποιες επιτυχιες της. Οι φωτο των μελων της , που εκανα αντιστροφη αναζητηση στο google δεν τις βρηκα αλλου, μονο σε url σχετικα με το avaaz και οχι σε stock photos ξερω γω. Απο την αλλη, τα κειμενα ειναι καπως ασαφη και καθε λιγο λενε "οτι ειμαστε καλοι εμεις, οχι απατεωνες" . Επισης δε βρηκα καπου ποια ειναι τα ιδρυτικα με λη του avaaz ουτε φωτο , ουτε ονοματα, ημερομηνια, ιδρυση, τιποτα.

 

Για πειτε.

 

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Θες να στηριξεις αυτα που λες, η να αρχισω και γω να λεω οτι θελω?

 

ισως αν βρεις και διαβασεις καποια στοιχεια για τους ιδρυτες να καταληξεις στο συμπερασμα της κοπελας που αρχικα απερριψες

  • Like 1
Δημοσ.

ισως αν βρεις και διαβασεις καποια στοιχεια για τους ιδρυτες να καταληξεις στο συμπερασμα της κοπελας που αρχικα απερριψες

δεν απεριψα, απλα απο το να πεταξει μια ατακα, θα μπορουσε να δωσει κ ενα Link πχ

Δημοσ.

Να πάρουν νόμπελ ειρήνης αυτοί που πλουτήσαν εις βάρος των μεταναστών ή αυτοί που τους βουλιάζαν τις βάρκες;

 

Τι άλλο θα ακούσουμε;

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...