Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω λογαριασμο paypal απο παλια πριν cc. Επειδη εχω μεινει πισω και δεν εγω αγορασει απο εξω απο τοτε που εγιναν τα cc...Πλεον τι περιορισμοι ισχυουν και πως τους παρακαμπτω? Συγκεκριμενα εχω βρει πολλες μεθοδους για να αγορασεις απο paypal αλλα δεν ξερω τι ισχυει πλεον... Θελω να αγορασω κατι φακους για φωτ.μηχανη και μια ποτιριερα για αμαξι και δεχονται στο ebay μονο paypal ...Τι κανω? Τελος ενα φιλαρακι μου προσφατα αγορασε απο αμαζον κατι φακους με την χρεωστικη του χωρις να χρησιμοποιησει paypal...Αν μπορει να γινει κατι τετοιο δεν με ανησυχει..εννοω δλδ. αν δεν μπορω να αγορασω με paypal να δωσω κατευεθειαν την χρεωστικη καρτα μου εχω mastercard και visa χρεωστικες..

Δημοσ.

Φιλε μου τα εχω δει ολα αυτα αλλα ειναι καμμια 500αρια σελιδες και δε μπορω να βγαλω ακρη..Μπορει καποιος να με βοηθησει ή εστω να μου πει με δυο λεξεις τι παιζει? Απο αυτα που ειδα στις σελιδες που εδειξες λενε οτι πρεπει να τα φορτωσω σε μια αλλη καρτα και κατι τετοια..λαπλα παλιοτερα ειχα δει τροπο να τα φορτωνεις στο paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από amazon αγοράζεις μόνο με κάρτα και όχι paypal.

Για να φορτώσεις το balance του paypal πρέπει είτε να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό είτε να στείλεις χρήματα με τις μεθόδους Request/Send Money.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Aκριβως αυτο...Συνδεθηκα στο paypal και μου λεει 80% του προφιλ μου ειναι ενεργοποιημενο και το υπολοιπο ουσιαστικα ειναι να συνδεσω λογαριασμο...Σε περιπτωση τωρα που συνδεσω τον λογαριασμο της καρτας που εχω μπορει να γινει συναλλαγη και επισης χρεωνομαι εξτρα φορους κτλ ή καποιες προμηθειες απο paypal? Ειδα στις σελιδες προτεινουν να κανω κατι ξενες καρτες μεσα απο το android κατι που μου φαινεται χροοβορο πολυπλοκο και δεν ξερω κατα ποσο ασφαλες... Αυτο που λες με amazon εννοεις οτι μπορω κατευθειαν να αγορασω με την καρτα μου χωρις να κανω διαδικασιες? Το λεω γιατι φιλαρακι πριν μια βδομαδα πηρε φακους απο Αγγλια αμαζον με την χρεωστικη του απλα... Παιδια θελω το πιο απλο σε διαδικασια και το πιο ασφαλες

Δημοσ.

Προσθέτοντας κάρτα (πιστωτική, χρεωστική) στο paypal, δεν προσθέτεις το λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με αυτή αλλά μόνο την κάρτα, στην οποία θα χρεώνεται κάθε αγορά που κάνεις.

Όταν λέμε να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, εννοούμε να συνδέσεις ένα ή/και περισσότερους λογαριασμούς από τους οποίους μπορείς να στέλνεις εμβάσματα μέχρι 500€/μήνα στο balance. Σ' αυτή την περίπτωση, αγοράζεις με τα χρήματα που έχεις στο balance και όταν τελειώσουν τραβάει από την κάρτα/ες που έχεις συνδέσει.

Οι ξένες κάρτες δεν έχουν τον περιορισμό των CC και κάθε μια έχει τα υπέρ και κατά. Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό νήμα για να ενημερωθείς.

Το amazon δέχεται μόνο κάρτα και όχι paypal και αν δεν περάσει μια κάρτα σε ενημερώνει να κάνεις την πληρωμή με άλλη, οπότε βάζεις άλλα, εάν έχεις. Έχει παρατηρηθεί ότι η Alpha/Amex Debit περνάει στο Amazon και σε άλλους πωλητές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...