eletax Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Παρακολουθούσα το θέμα που είχε ανοίξει ο φίλος χθες για την κοπέλα που του επεφτε "πολλή" και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν κάποιες απαντήσεις όπως αυτή του χρήστη nenya. Πάνε δυστυχώς αρκετά χρόνια από τότε που είχα κάποια σταθερή σχέση. Είμαι πλέον 33 και την τελευταία (πρώτη και τελευταία) μάλλον σχέση μου την είχα στα 25 για κανένα 8 μηνο. Χώρισα γιατί με άγχωνε τότε ότι δεν ήμουν ερωτευμένος όσο θα ήθελα. Δεν ήθελα να συντηρώ μια σχέση και το μάτι μου να πέφτει αλλού. Η αλήθεια είναι ότι τότε είχα αρκετή τύχη. Η κοπέλα από τη σχολή μου. Στην ίδια παρέα. Με ήθελε. Εβαλαν το χερακι τους και όλοι από την παρέα και η δουλειά προχώρησε. Από τότε, έχω κάνει 1-2 επαφές του ποδαριού, με κοπέλες με τις οποίες δεν ήθελα σχέση αλλά χαμουρευόμασταν για λίγο. Μπορώ να πω ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια έχω μάλλον παραδώσει πινακίδες. Δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε σοβαρό ούτε επιφανειακό. Μου έχουν κάτσει 1-2 ευκαιρίες με κοπέλες που δε μου άρεσαν και δεν το κυνήγησα παραπάνω. Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι ότι το καλοκαίρι χώθηκα σε μια κοπέλα με την οποία δουλεύαμε προσωρινά μαζί και με την οποία κάναμε αρκετά πλάκα. Οταν άλλαξα τμήμα της έστειλα κάποια στιγμή ένα μήνυμα να βρεθούμε ένα μεσημέρι για φαγητό. Μου πρότεινε να το κανονίζαμε μια άλλη φορά. Ξαναδοκίμασα άλλη μια φορά και εκείνη πλέον δεν ανταπέδωσε (δεν απάντησε καν). Το πρόβλημα μου είναι ότι πλέον οι παρέες μου αποτελούνται από άντρες. Όλοι μπάκουροι. Δεν υπάρχει mixing up με γυναίκες. Στη δουλειά δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο. Αλλα και να υπήρχε δεν ξέρω αν θα είχα επιτυχία στο "πέσιμο". Το μόνο καλό είναι ότι σε τέτοιες καταστάσεις έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλο και κυρίως να σε γνωρίσει καλύτερα ο άλλος. Με το δεδομένο ότι έχω βαλτώσει άσχημα και δεν προβλέπεται να βγαίνω εύκολα από αυτή την κατάσταση, τι θα είχατε να προτείνετε; Πως μπορεί να γνωρίσει κάποιος άτομα του άλλου φίλου; Μπαράκια; Καφετέριες; Γυμναστήρια; Γνωριμίες από τους φίλους ή την οικογένεια (αδέρφια); Πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό μου να γραφτώ σε site γνωριμιών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το τόλμησα. Περισσότερο γιατι δε θα ήθελα να ανεβάσω τη φωτογραφία μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι άσχημος. Θα έλεγα όπως ο φίλος χθες ότι μάλλον είμαι 7άρι. Τι γνώμη έχετε για αυτά τα sites; Από το forum καμία;
funbreaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 sxeseis.grέλεος πια με τα γκομενοthreads. 5
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Yπάρχει σχετικό thread http://www.insomnia.gr/topic/592784-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85/
Vapir Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σαββάτο βράδυ με πανσέληνο , αλλα πρόσεξε μην έχετε φάει κοτόπουλο γιατι αντί για γυναίκα θα σας βγει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις