panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενώ όλοι εμείς που τους κράζουμε είμαστε γαμάτοι ξερωγώ και δεν κάνουμε ακριβώς το ίδιο για το οποίο τους κατηγορούμε... Εγώ κάθε τέτοιον που ξέρω πάω και τον κουτσομπολεύω σε άλλους πάντως. Είμαι μετα-τοξική. Άλλο να το κάνεις επειδή τα θέλει ο κ@λος του και άλλο χωρίς να φταίει σε κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπούρδες επιπέδου δημοτικού. Άμα δεν καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι κακός για εσένα σου αξίζει να φας τα μούτρα μπας και μάθεις στο μέλλον. Δεν φταίνε για όλα πια οι άλλοι, πρωτίστως εμείς. Grow a pair και δες τα πράγματα όπως είναι. THIS. Έχω σιχαθεί τους τοξικούς ανθρώπους. Και από προσωπική εμπειρία, οφείλω να τους μισώ όλο και περισσότερο. Αυτά τα περνάω τώρα, που έχω σχέση με μια υπέροχη και κοπέλα που όμως έχει έναν φίλο gay. Αυτός λοιπόν περνάει κάποια περίεργη φάση με την ζωή του (πέθανε ο πατέρας του, πάει σε ψυχολόγο) και δεν έχει τι να κάνει που όλοι τον μισούν και πάει και τρίβεται με άσχημο -το τονίζω αυτό- τρόπο στην κοπελιά μου. Μάλιστα σε κάποια φάση κοντέψαμε να χωρίσουμε για αυτόν τον γελοίο. Αλλά ύστερα από αυτό το συγκεκριμένο άτομο έχει φύγει και από τους δύο μας. Είναι ένα πράγμα να επηρεάζεσαι εσύ από την τοξικότητα ενός ατόμου. Είναι ένα τελείως διαφορετικό όμως να επηρεάζεται ένα άτομο που νοιάζεσαι για αυτό από την τοξικότητα ενός ατόμου.
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 THIS. Έχω σιχαθεί τους τοξικούς ανθρώπους. Και από προσωπική εμπειρία, οφείλω να τους μισώ όλο και περισσότερο. Αυτά τα περνάω τώρα, που έχω σχέση με μια υπέροχη και κοπέλα που όμως έχει έναν φίλο gay. Αυτός λοιπόν περνάει κάποια περίεργη φάση με την ζωή του (πέθανε ο πατέρας του, πάει σε ψυχολόγο) και δεν έχει τι να κάνει που όλοι τον μισούν και πάει και τρίβεται με άσχημο -το τονίζω αυτό- τρόπο στην κοπελιά μου. Μάλιστα σε κάποια φάση κοντέψαμε να χωρίσουμε για αυτόν τον γελοίο. Αλλά ύστερα από αυτό το συγκεκριμένο άτομο έχει φύγει και από τους δύο μας. Είναι ένα πράγμα να επηρεάζεσαι εσύ από την τοξικότητα ενός ατόμου. Είναι ένα τελείως διαφορετικό όμως να επηρεάζεται ένα άτομο που νοιάζεσαι για αυτό από την τοξικότητα ενός ατόμου. δλδ η κοπελα ηταν αναμεσα σ'ενα τοξικο(?) ατομο και σ'ενα χειριστικο...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δλδ η κοπελα ηταν αναμεσα σ'ενα τοξικο(?) ατομο και σ'ενα χειριστικο... Define χειριστικό.
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες. το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες Sorry αλλά δε με χάλαγε μια τοξική καριόλα 10αρι (όπως θα έλεγε και ο muchacho). 4
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Define χειριστικό. οχι ενταξει ειναι βαρυς ορος.. Sorry αλλά δε με χάλαγε μια τοξική καριόλα 10αρι (όπως θα έλεγε και ο muchacho). μια τετοια τοξικη καριολα ηθελα να την κανω καλυτερο ανθρωπο χαχα 1
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οι τοξικοι άνθρωποι στις καθημερινες συναναστροφές απομονώνονται εύκολα εκτος και αμα κάποιος δεν θέλει να τους απομονωσει. Η μονη σοβαρη δικαιολογια ειναι οταν οι ανθρωποι αυτοι βρισκονται στη δουλεια σου και δεν μπορεις να τους αποφυγεις. THIS. Έχω σιχαθεί τους τοξικούς ανθρώπους. Και από προσωπική εμπειρία, οφείλω να τους μισώ όλο και περισσότερο.Αυτά τα περνάω τώρα, που έχω σχέση με μια υπέροχη και κοπέλα που όμως έχει έναν φίλο gay. Αυτός λοιπόν περνάει κάποια περίεργη φάση με την ζωή του (πέθανε ο πατέρας του, πάει σε ψυχολόγο) και δεν έχει τι να κάνει που όλοι τον μισούν και πάει και τρίβεται με άσχημο -το τονίζω αυτό- τρόπο στην κοπελιά μου. Μάλιστα σε κάποια φάση κοντέψαμε να χωρίσουμε για αυτόν τον γελοίο. Αλλά ύστερα από αυτό το συγκεκριμένο άτομο έχει φύγει και από τους δύο μας.Είναι ένα πράγμα να επηρεάζεσαι εσύ από την τοξικότητα ενός ατόμου. Είναι ένα τελείως διαφορετικό όμως να επηρεάζεται ένα άτομο που νοιάζεσαι για αυτό από την τοξικότητα ενός ατόμου. Καλα της έκανες. Ποτε δεν ξέρεις αυτα τα τριψιματα που μπορουν να καταλήξουν. Τουλαχιστον εσυ πηρες τα μέτρα σου. Η υπερβολικη ελευθερια δημιουργει άλλου ειδους προβληματα.
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει υπερβολικη ελευθερια..ή ελευθερια ή καταπιεση..δλδ οπως λετε και στα προηγουμενα ποστ καλα να παθει αυτος που εχει μπλεξει με τοξικο ατομο ,αφηνεις τον αλλον ελευθερο να κανει αυτο που θελει..δλδ τι φοβοσουνα μην κανει κατι με τον gay?ε τοτε δεν αξιζε η κοπελα..
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πώς γίνεται να είναι gay και να της τρίβεται; Το γύρισε σε bi φάση; Πού είναι ο Τοξοβόλος να μας δώσει τα φώτα του; 3
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πώς γίνεται να είναι gay και να της τρίβεται; Το γύρισε σε bi φάση; Πού είναι ο Τοξοβόλος να μας δώσει τα φώτα του; Μοναδική εμπειρία. Γίνονται με τη μια straight. http://en.protothema.gr/hilarious-video-gay-men-touch-breasts-for-the-first-time/
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι τοξικοί άνθρωποι, όπως και γενικότερα οι κακοί άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυή άτομα κατά μέσο όρο. Μπορεί να φαίνονται έξυπνοι λόγω της πονηριάς που έχουν αναπτύξει ως ταλέντο-skill, αλλά κατά βάθος έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Επίσης πιστεύω ότι αυτοί που βλάπτονται περισσότερο από την αρνητικοτητα των χαρακτήρων αυτών των ατόμων, είναι οι ίδιοι! Γιατί είτε το δείχνουν είτε όχι, αυτά τα άτομα κάποια στιγμή υποφέρουν ψυχολογικά από τον χαρακτήρα,την νοοτροπία και τις πράξεις τους που τους χτυπάνε μπούμερανγκ... Ωστόσο είμαι περίεργος αν υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τοξικότητα-κακια συνδέεται με την χαμηλή νοημοσύνη. δεν υπάρχει έρευνα αλλά νομίζω ότι έχω καταλάβει τι συμβαίνει αν και έχουν μυαλό χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να σκέφτονται μαλακίες, ασχολούνται με τους άλλους για παράδειγμα με άσχημο τρόπο, βρίσκουν 1500 τρόπους για να σου τη σπάσουν, σκεφτονται την πιο καυστική ατάκα που θα σε χτυπήσει εκεί που πονάει και γενικα σκέφτονται ένα κάρο μαλακίες που στο τέλος καταλήγουν να τους χαζεύουν. Τίποτα το εποικοδομητικό και δημιουργικό, γι'αυτό και συνήθως είναι άτομα χαμηλής παραγωγικότητας
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει υπερβολικη ελευθερια..ή ελευθερια ή καταπιεση..δλδ οπως λετε και στα προηγουμενα ποστ καλα να παθει αυτος που εχει μπλεξει με τοξικο ατομο ,αφηνεις τον αλλον ελευθερο να κανει αυτο που θελει..δλδ τι φοβοσουνα μην κανει κατι με τον gay?ε τοτε δεν αξιζε η κοπελα.. Άστο φίλε. Είσαι εκτός.
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Φοβαμαι την τοξική επίδραση μου πάνω της! 1
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 πως καταλήγει το μυαλό των τοξικών χαρακτήρων ύστερα απο τη χρόνια κατάχρηση μαλακισμένων σκέψεων https://web.facebook.com/droleBlague1/videos/1737293553158716/
Προτεινόμενες αναρτήσεις