Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/583288-amd-fx-6350-gigabyte-970a-ud3p-sapphire-r7-360-2-gb-corsair-vengeance-8gb/

Λίγο ακριβά φίλε Στέφανε, τότε η μητρική έκανε 80 και ο επεξργαστής κάπου στα 100. Οπότε τα δίνει σχεδόν στην ίδια τιμή. Η ψύκτρα είναι άθλια.

Αν θέλει ο TS μπορούμε να βρούμε απο αγγελίες κάποια κομμάτια, αλλά εγώ προτείνω καινούρια :)

Είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου , αυτό ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβες. Οπότε κοιτάμε με προσοχή το κάθε κομμάτι που του λείπει στις αγγελίες σε νορμαλ τιμές ώστε να φτιάξει ένα τερατάκι όσο μπορεί με αυτά τα χρήματα. ΒΈΒΑΙΑ με την προϋπόθεση ότι θα θέλει 

Λοιπόν τι λες stratos93 να ψάξουμε να βρούμε , θα θες ?

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εχω καταληξει στις επιλογες και απλα θελω να ειμαι σηγουρος πως ταιριαζουν μεταξυ τους.

Gtx 750ti

Kingston hyperx fury 8gb 1866mhz

Amd fx 8320 3.5ghz

Και μητρικη θελω λιγη βοηθεια γιατι δεν μπορω να βρω καποια.. Κοντα στα 60-70 ευρω

Δημοσ.

φιλε stratos93, αν πας σε μεταχειρισμενα, θελει αρκετο ψαξιμο και υπομονη. και ο,τι βρεις να εχει εγγυηση..., για να μην πατησεις καμμια μπανανοφλουδα..!

αν πας σε καινουρια, η δικη μου αποψη (ναι, δικη μου.....γιατι θελω να πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος, κατα το δυνατον..) ειναι να αποφυγεις εντελως την AM3+ πλατφορμα, καθως ειναι μια "νεκρη" πλατφορμα και δεν υπαρχει καμια περιπτωση αναβαθμισης..!  ειδικα αφου με τα ιδια, και λιγοτερα, χρηματα μπορεις να πας σε μια πλατφορμα, που μπορεις, στο πολυ κοντινο μελλον, να κανεις απλα μια αλλαγη επεξεργαστη, και να εχεις ενα πισι κατα το κοινως λεγομενον..."τουμπανο"...!! 

και μιλαω για την 1150 πλατφορμα, οπου μπορεις ανετα να στησεις μια βαση με καλη μητρικη (για να μπορεις στο μελλον να βαλεις εναν i5), και εναν Pentium G3258...!!!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cabdik καλυτερα αυτο θα κανω.. Η μητρικη που ποσταρες ειναι και καλη βαση απ οτι φαινεται. Τωρα ιντελ στα 100-150 μονο pentium κοιταμε ετσι;

Edit: να κοιταξω καλυτερα μητρικη με 1151 socket?

Επεξ/σία από stratos93
Δημοσ.

Cabdik καλυτερα αυτο θα κανω.. Η μητρικη που ποσταρες ειναι και καλη βαση απ οτι φαινεται. Τωρα ιντελ στα 100-150 μονο pentium κοιταμε ετσι;

Edit: να κοιταξω καλυτερα μητρικη με 1151 socket?

δεν ειπα για 1151 πλατφορμα, για 2 λογους. 

1 γιατι στην 1150 βρισκεις μητρικες με το "καλο" τσιπσετ Ζ97, με πολυ χαμηλοτερες τιμες, απο οτι στην 1151 θα βρεις Ζ170..., και..

2 γιατι θα βρεις πιο γρηγορα μεταχειρισμενους i5....!!!  

Δημοσ.

Δε ξέρω αν έχεις αποφασίσει για Ιντελ, Εγώ θα πω την γνώμη μου.

Εχω την Asrock 970m Pro3 (70 ευρω) μαζί με έναν FX 4300 και όλα είναι άψογα. Εχω πάνω 4 δίσκους συνολικά, 3 ssd εκ των όποιων 2 raid. Εύκολο οβερκλοκ στα 4,2ghz με 2 κλικ, ραμ στα 1866 με xmp. Γενικά πολυ καλο UI & software. Πολυ Καλή εμπειρια χρήσης.

Δημοσ.

Γιατι oc?

Υπάρχουν μητρικές z97 που μπορούν κάνουν oc σε ραμ 2400μηζ. Μπορεί εσύ να θες να κάνεις ή μπορεί και όχι , πάντως γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...