Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σε θυμάμαι εσένα καταστροφολόγε πριν λίγο καιρό έγραψες ένα παρόμοιο μήνυμα τρομοκρατικής υστερίας. Γίνεσαι τοξικός, το ξέρεις;
johnbond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θεός υπάρχει πάντως και βρίσκεται στη γη... 1
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θεός υπάρχει πάντως και βρίσκεται στη γη... Ειναι γατάκι μπροστά στον Hugh Hefner .
mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όσοι έχετε καλή μνήμη θέλω να θυμάστε τα λόγια που θα σας πω. 1.Θα αυτοκτονήσουν πολλές χιλιάδες Ελλήνων την ώρα που θα καταρρεύσει το σύστημα. Θα πετάξουν πολλοί από τις ταράτσες τους και τα μπαλκόνια τους. 2.Ο ένας θα σκοτώνει τον άλλο προκειμένου να επιβιώσει. Ξέρετε γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί όλοι έμειναν στους υλικούς στόχους και στις υλικές γκόμενες και όταν η ύλη χαθει,τότε δυο πράγματα θα συμβούν. Ή αυτοκτονία ή υφαρπαγή της ύλης του διπλανού μου Πως είπατε; Δεν θα χαθεί η ύλη; χαχαχαχαχαχα Το ίδιο συνεβει και το καλοκαιρι οταν εκλεισαν οι τραπεζες Αυτο ειναι κατι που υποσυνειδητα ολοι το κανουν/με και δυστυχως εχει φθειρει τους ανθρωπους. Λες και το "μεγαλυτερο και καλυτερο" σπιτι ειναι αυτο που τους λείπει....Λες και το "ε μωρε άλλο ενα μπουφανακι αγορασα" ειναι κατι που μας λείπει...Και χιλια δυο άλλα παραδειγματα. Για αυτο λεω οτι δεν αξιζει να κυνηγας τιποτα. Ουτε φιλους που δε κανουν την παραμικρη προσπαθεια να σε βρουν, ουτε γκομενους/ες που νομιζουν πως ειναι κατι, ούτε dream jobs με παχυλους μισθους που ειναι απιαστο ονειρο σε μια χωρα που δε παραδεχεται πως φυτοζωεί. Αν θες να κυνηγησεις, πρεπει να ξυπνησεις πρωτα και να συνηδιτοποιησεις αυτα που really matters in life, δλδ πρωτα να εχεις την υγεία σου και μετα να λες θα προσπαθησω για το καλυτερο που μπορω για να βρω μια δουλεια που ανταποκρινεται σε αυτα που γνωριζω. Οχι να κανω χαμαλοδουλειες, νομιζοντας οτι ετσι τη βγαζω τη ζωή. 2
NinjaMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και στο τέλος δε θα μείνει τίποτα και θα μας φάνε τα σκουλήκια,αλλά ο σκοπός είναι να περάσεις ευχάριστα όσο διαρκέσει πριν πέσει το ρεύμα. Κάποιο νόημα σε όλο αυτό δεν υπάρχει,απλά η διασκέδαση. Όποιος βαριέται η λύση είναι απλή.Δειτε το παρακατω βιντεο και θα καταλαβετε πολλα... και σε περιπτωση που αναρωτιεστε για το τρεϊλερ της ταινιας που ανεβασα ο "Σωκρατης" που εκπαιδευει τον νεαρο υποτιθεται οτι ειναι ο Θεος. Δεν θελω το θεμα μου να μετατραπει σε ρινγκ μεταξυ θρηκων-αθρησκων απλα το μονο πραγμα που θα πως προς εσενα κυριε johnbond ειναι οτι το λυπητερο θα ηταν να πιστευαμε πως οι σωστοι ηθικα ανθρωποι δεν επιβραβευονται στην μετεπειτα ζωη οποτε τελικα ποιο θα ηταν το νοημα του να μην ειναι κανεις κακος και κατα συνεπεια ολη η ανθρωποτητα δεν θα ειχε οδηγηθει στην αυτοκαταστροφη της; Ειναι πραγματικα λυπητερο που υπαρχουν τοσοι ανθρωποι εδω μεσα που συμφωνουνε με αυτη σου την αποψη οποτε επετρεψε μου να τελειωσω με την ιδια φραση που τελειωσες και εσυ: Οποιος δεν πιστευει σε καποια ανωτερη δυναμη ας εγκαταλειψει τα εγκοσμια και ας αφησει ολους εμας τους υπολοιπους να απολαυσουμε τις χαρες της ζωης. https://www.youtube.com/watch?v=mGhxmuAnEWA Μαιρη αυτο για εσενα: https://youtube.com/watch?v=C4j5zKc4GA8
nikos-thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γκομενες πάντα υπάρχουν ... χρήμα να χεις να χαλάς. Φιλε DD καλό το χρήμα και τα υλικά αγαθά μετράνε πολύ ειδικά στις εποχές αυτές που ζούμε αλλά... Φυσικά και είχα σταθεί και εγώ υπερ σε συζητησεις που ειχαμε κανει νομιζω με εσενα η με τον φωταρας13 στο οτι το χρημα ειναι το νο1 για να προχωρησεις αλλα δεν θα θελα απο την αλλη ρε φιλε μια γυναικα διπλα μου η οποια θα με θελει για την τσεπη μου, δλδ να ειμαι εγω ο σπονσορας της. Τι @@ σοβαρη σχεση ή ευτυχία θα σου προσφέρει μια τέτοια γυναίκα όσο όμορφη και να ναι... Θα τη στείλεις αργά η γρήγορα. Αλλη καβλα η αλλη να σε θελει/να της αρεσεις γι αυτο που εισαι και αλλο να ειναι διπλα σου μονο και μονο για να σε αρμεγει...
DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φιλε DD καλό το χρήμα και τα υλικά αγαθά μετράνε πολύ ειδικά στις εποχές αυτές που ζούμε αλλά... Φυσικά και είχα σταθεί και εγώ υπερ σε συζητησεις που ειχαμε κανει νομιζω με εσενα η με τον φωταρας13 στο οτι το χρημα ειναι το νο1 για να προχωρησεις αλλα δεν θα θελα απο την αλλη ρε φιλε μια γυναικα διπλα μου η οποια θα με θελει για την τσεπη μου, δλδ να ειμαι εγω ο σπονσορας της. Τι @@ σοβαρη σχεση ή ευτυχία θα σου προσφέρει μια τέτοια γυναίκα όσο όμορφη και να ναι... Θα τη στείλεις αργά η γρήγορα. Αλλη καβλα η αλλη να σε θελει/να της αρεσεις γι αυτο που εισαι και αλλο να ειναι διπλα σου μονο και μονο για να σε αρμεγει... Παντως εσυ με αυτα που βλεπεις γυρω σου ρε φιλε πιστευεις θα βρεις κάποια να σε θελει για αυτο που εισαι?
mary Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φιλε DD καλό το χρήμα και τα υλικά αγαθά μετράνε πολύ ειδικά στις εποχές αυτές που ζούμε αλλά... Φυσικά και είχα σταθεί και εγώ υπερ σε συζητησεις που ειχαμε κανει νομιζω με εσενα η με τον φωταρας13 στο οτι το χρημα ειναι το νο1 για να προχωρησεις αλλα δεν θα θελα απο την αλλη ρε φιλε μια γυναικα διπλα μου η οποια θα με θελει για την τσεπη μου, δλδ να ειμαι εγω ο σπονσορας της. Τι @@ σοβαρη σχεση ή ευτυχία θα σου προσφέρει μια τέτοια γυναίκα όσο όμορφη και να ναι... Θα τη στείλεις αργά η γρήγορα. Αλλη καβλα η αλλη να σε θελει/να της αρεσεις γι αυτο που εισαι και αλλο να ειναι διπλα σου μονο και μονο για να σε αρμεγει... Σορυ φιλε, αλλά εχεις θεματα να λυσεις. Δε γινεται να τα βαζεις σε μια προταση και τα 2. Νομιζω πως στη ζωη σου βαζεις το χρημα πανω απο ολα, δε θες να το παραδεχτεις και μεσα σου ναι θα ηθελες για γκομενα μια μπαρμπι που να μπορεις να την "ποτιζεις" για οτι εχει αναγκη
nikos-thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν κατάλαβες. Μιλάω για σοβαρή σχέση. Εννοείται ότι μόνο για ένα "ξελάφρωμα" θα ήθελα μια γυναίκα μπάρμπι δίπλα μου αλλά πιθανόν να προτιμούσα επαγγελματίες του χώρου καλύτερες σε εμφάνιση και σε απόδοση με τα ίδια λεφτά... ΑΛλά μόνο για ένα πότισμα θα την είχα ξαναλέω και όχι για κάτι σοβαρότερο... Αργά η γρήγορα θα έπαιρνε πόδι.
johnbond Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 το λυπητερο θα ηταν να πιστευαμε πως οι σωστοι ηθικα ανθρωποι δεν επιβραβευονται στην μετεπειτα ζωη οποτε τελικα ποιο θα ηταν το νοημα του να μην ειναι κανεις κακος και κατα συνεπεια ολη η ανθρωποτητα δεν θα ειχε οδηγηθει στην αυτοκαταστροφη της; Κατ'αρχάς ποιός ορίζει τους σωστά ηθικούς; Οι 10 εντολές μήπως; Έννοιες όπως σωστό,ηθικό,καλό,αμαρτία,κακό κτλ, είναι δημιουργήματα των ανθρώπων. Η φύση δεν τα γνωρίζει αυτά.Μπορεί ένας γάτος να πάει να σκοτώσει μικρά γατάκια γιατί έτσι του κάπνισε αλλά για τη φύση δεν τρέχει τίποτα.Η φύση δεν θεωρεί το γάτο αυτό κακό ούτε αμαρτωλό ούτε τπτ. απλά έκανε μια πράξη. Ποιος ορίζει το καλό και το κακό;Πρόκειται για υποκειμενικές έννοιες. Οι άνθρωποι έχουν βάλει σε κατηγορίες τις διάφορες πράξεις. Άρα με βάση τα παραπάνω θα μου φαινόταν πολύ απλοικό και πολύ προσαρμοσμένο στα ανθρώπινα δεδομένα να υπήρχε κάποια επιβράβευση όπως τη λες. Έτσι και αλλιώς η ανθρωπότητα θα αυτοκαταστραφεί σύντομα.Είναι απλά θέμα χρόνου. υγ.βλέποντας το βίντεο ,ελπίζω να μην τρολάρεις,γιατί εγώ απαντάω σοβαρά. 2
DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν κατάλαβες. Μιλάω για σοβαρή σχέση. Εννοείται ότι για ένα "ξελάφρωμα" θα ήθελα μια γυναίκα μπάρμπι δίπλα μου αλλά πιθανόν να προτιμούσα επαγγελματίες του χώρου καλύτερες σε εμφάνιση και σε απόδοση με τα ίδια λεφτά... ΑΛλά μόνο για ένα πότισμα θα την είχα ξαναλέω και όχι για κάτι σοβαρότερο... Φιλε κατι μου λεει οτι η ερασιτεχνης μπάρμπι θα σου έτρωγε περισσοτερα οσο για την σοβαρη σχέση και που δεν έχεις δεν χάνεις και πολλά ισα ισα εχεις το κεφάλι σου ησυχο δεν βλεπεις γυρω σου τι κέρατο πεφτει? φαντασου να ειχες μια σχέση καιρο να ειχες επενδυσει και ξαφνικα να μαθαινες οτι στα φοράει με εναν καλο σου φιλο. Για αυτο καμια φορά μην αγχωνεσαι υγεια και έτσι καλα εισαι αρκει να το δουλευεις και να μη μένεις καλόγερος!
bedazzled Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φιλε DD καλό το χρήμα και τα υλικά αγαθά μετράνε πολύ ειδικά στις εποχές αυτές που ζούμε αλλά... Φυσικά και είχα σταθεί και εγώ υπερ σε συζητησεις που ειχαμε κανει νομιζω με εσενα η με τον φωταρας13 στο οτι το χρημα ειναι το νο1 για να προχωρησεις αλλα δεν θα θελα απο την αλλη ρε φιλε μια γυναικα διπλα μου η οποια θα με θελει για την τσεπη μου, δλδ να ειμαι εγω ο σπονσορας της. Τι @@ σοβαρη σχεση ή ευτυχία θα σου προσφέρει μια τέτοια γυναίκα όσο όμορφη και να ναι... Θα τη στείλεις αργά η γρήγορα. Αλλη καβλα η αλλη να σε θελει/να της αρεσεις γι αυτο που εισαι και αλλο να ειναι διπλα σου μονο και μονο για να σε αρμεγει... http://www.zougla.gr/ygeia/article/isxiro-afrodisiako-ke-analgitiko-to-xrima http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=977727 Science is a bitch... Πάντως δεν είναι το χρήμα αυτό καθεαυτό που εξιτάρει τις γυναίκες (χρωματιστά χαρτάκια είναι, αξία αποκτούν μόνο όταν ο κόσμος έχει πίστη σε αυτά), αλλά η εξουσία που απορρέει από αυτό, ιδιαίτερα αν μιλάμε για αυτοδημιούργητο άνδρα και όχι κάποιον χλεχλέ βουτυρομπεμπέ που απλά κληρονόμησε τα λεφτά του μπαμπά χωρίς να έχει skills. Επίσης όλα είναι σχετικά... αν υποθέσουμε ότι ναυαγήσουν 3 άνθρωποι (2 άνδρες, 1 γυναίκα) σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού, ο ένας άνδρας είναι 10άρι alpha male, δεν έχει φράγκο στην τσέπη του, αλλά έχει survival skills, o άλλος άνδρας είναι 7άρι beta male με μια βαλίτσα φίσκα στα 500ευρα (super χρήσιμα στο αστικό περιβάλλον, αλλά εντελώς άχρηστα στην άγρια φύση -μόνο για προσάναμμα κάνουν-) με μηδέν survival skills, η γυναίκα είναι 10άρι και υποθέτοντας ότι έχουν μηδενικές πιθανότητες να τους βρει κάποιο συνεργείο διάσωσης, τότε μάντεψε τι θα συμβεί... 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μια γυναικα θα προτιμησει την ασφαλεια που προσφερει ενας ανδρας , οχι τα υλικα , να ειναι εργατικος και μαγκας στην ζωη οχι χλεχλες . Υπαρχουν βεβαια και τα διποδα βουρλα γυναικων που πεθαινουν για ματαιοδοξια και δηθενια. 1
NinjaMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατ'αρχάς ποιός ορίζει τους σωστά ηθικούς; Οι 10 εντολές μήπως; Έτσι και αλλιώς η ανθρωπότητα θα αυτοκαταστραφεί σύντομα.Είναι απλά θέμα χρόνου. υγ.βλέποντας το βίντεο ,ελπίζω να μην τρολάρεις,γιατί εγώ απαντάω σοβαρά. Προφανως και οι 10 εντολες οριζουν τους σωστα ηθικους απο τους λαθος ανθρωπους και προφανως τα περισσοτερα εγκληματα που διαπραττουν οι ανθρωποι υποσυνειδητα ειναι στο ονομα της θρησκειας και βασιζονται στο οτι οι εγκληματιες αποδιδουν δικαιοσυνη εν τελει με βαση αυτες τις 10 εντολες γιατι αυτο νιωθουν οτι ειναι το σωστο. Το τι ειναι σωστο και λαθος το οριζει ο Θεος, ο δημιουργος μας. Δεν τρολλαρω καθολου με το βιντεο που ανεβασα, ουτουσιαλλως εμεις οι "καλοι" ανθρωποι σε εσας τους αθεους σας λεμε το εξης: πιστευε και μη, ερευνα. Το να μου φερνεις παραδειγματα απο την φυση ειναι ακυρο, δηλαδη μη λογικο, μιας και ο ανθρωπος εχει ανεπτυγμενο εγκεφαλο περισσοτερο απο τα ζωα για καποιο λογο και αυτο απο μονο του θα πρεπε να σε βαζει σε σκεψεις για το ποιον σου, προτιμω να επιχειρηματολογεις με περιπτωσεις ανθρωπων. Η επιστημη μια ζωη θα προσπαθει να δωσει απαντησεις σε ερωτηματα τα οποια στον Χριστιανισμο ηδη εχουν απαντηθει. Αν εσυ τωρα πιστευεις οτι πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν ζωα στην φυση, οπου ισχυει ο νομος της ζουγκλας και το δικαιο του ισχυροτερου σε προκαλω να καταπατησεις τους κανονες ετσι οπως τους οριζουμε εμεις μεταξυ καλου και κακου (να βιασεις, να χτυπας ανθρωπους στον δρομο χωρις λογο, να κλεψεις κτλπ.) και θα δεις ποσο συντομα ολοι εμεις οι υπολοιποι θα αφαιρεσουμε την ζωη σου και θα σε βγαλουμε εκτος της κοινωνιας. Δεν ειναι τυχαιο που μεχρι και οι λυκοι οργανωνονται σε αγελες, ετσι; Και οσον αφορα την αυτοκαταστροφη της ανθρωποτητας εγω πιστευω οτι μια μπορα ειναι, θα περασει. Αφου δεν καταστραφηκε ο κοσμος οταν ριχτηκαν ατομικες βομβες σε Ναγκασακι, Χιροσιμα αυτο σημαινει οτι υπαρχει ακομα ελπιδα και σοφοι ανθρωποι που βαζουν το καλο της ανθρωποτητας πανω απο τον ιδιο τους τον εαυτο.
fotaras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επίσης όλα είναι σχετικά... αν υποθέσουμε ότι ναυαγήσουν 3 άνθρωποι (2 άνδρες, 1 γυναίκα) σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού, ο ένας άνδρας είναι 10άρι alpha male, δεν έχει φράγκο στην τσέπη του, αλλά έχει survival skills, o άλλος άνδρας είναι 7άρι beta male με μια βαλίτσα φίσκα στα 500ευρα (super χρήσιμα στο αστικό περιβάλλον, αλλά εντελώς άχρηστα στην άγρια φύση -μόνο για προσάναμμα κάνουν-) με μηδέν survival skills, η γυναίκα είναι 10άρι και υποθέτοντας ότι έχουν μηδενικές πιθανότητες να τους βρει κάποιο συνεργείο διάσωσης, τότε μάντεψε τι θα συμβεί... O survivorman και η τύπισσα σκοτώνουν τον λεφτά, του παίρνουν τα χρήματα για προσάναμμα και γίνονται ζευγάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις