zaqxsw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρόνια. Θέλω να «τραβήξω» κάποια χρήματα από το PAYPAL και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να τα μεταφέρω στην revolut είτε μέσω εμβάσματος σε IBAN της revolut (ή αν υπάρχει γενικά κάποιος άλλος τρόπος) ώστε να τα κάνω ανάληψη με την κάρτα της revolut από ATM. Δεν έχω account στην revolut και ρωταω για να δω αν αξίζει να κάνω Ευχαριστώ PS Έχει καταφέρει κανείς να πάρει στην Ελλάδα την debit του Paypal?
JimGer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για debit του paypal δεν ξέρω αλλά για το θέμα της Revolut νομίζω δεν γίνεται αφού δεν έχει IBAN. Δεν ξέρω αν το paypal κάνει withdraw σε κάρτα (νομίζω κάνει) αλλά λογικά θα έχει fee. Εναλλακτική είναι να κάνει account σε leupay και/ή number26 που σου δίνουν δωρεάν IBAN και κάρτα και μετά από εκεί να φορτίσεις revolut ή απλά να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες τους για το ATM (number26 δωρεάν αλλά θέλει διαβατήριο)
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Χρηματα απο το ππ μπορεις να τραβηξεις μονο αν συνδεσεις τραπεζικο λογαριασμο, ξεχνα τις καρτες
pavlos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα.Ειδα το τελευταιο μηνυμα και θελω να ρωτησω γιατι δεν γινεται να κανουμε withdraw σε καρτα.Εχει να κάνει με την χωρα/διευθυνση που δηλώνεις στο paypal?Ακομα και αν τους παρεις τηλεφωνο δεν προκεται να σου συνδεσουνε την καρτα?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα.Ειδα το τελευταιο μηνυμα και θελω να ρωτησω γιατι δεν γινεται να κανουμε withdraw σε καρτα.Εχει να κάνει με την χωρα/διευθυνση που δηλώνεις στο paypal?Ακομα και αν τους παρεις τηλεφωνο δεν προκεται να σου συνδεσουνε την καρτα? Γιατι αυτο θέλει το ππ, είναι ορος, πως αλλιώς να το πούμε, νόμος, κάνονας, δεν βρίσκω κατι αλλο ....μπορείς ομως να τους στείλεις ενα εμαιλ και να τους πεις έμενα δεν μου αρέσει αυτό και θέλω να το αλλάξετε, μπορεί να σε ακούσουν πότε δεν ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα