Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω 24 γραμμη στη λαρισα και πιανω σχετικα καλες ταχυτητες και εχω ικανοποιτικο ping το θεμα ειναι οτι κυριως τα βραδια για καποιες στιγμες εχω κατι τρελα lag spikes που αλλες φορες αποσυνδεετε τελειως το λαπτοπ απο το νετ για 30 sec πχ η κατι τρελα ping 500 1000 για 1 2 λεπτα και δεν ξερω τη μπορει να φταιει ακομα εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες μπορει να βλεπω twich i youtube και να εχω 60-70 ping και αλλες να εχω κατι 200 λετε να φταιει η γραμμη η το λαπτοπ και τι μπορουμε να κανουμε?

Δημοσ.

Εχω μιλησει και μου ειπανε οτι μαλλον δεν ειναι απο αυτος και οτι ειναι πιθανόν να φταιει το λαπτοπ γιατι η αληθεια εινια οτι ολο αυτο αρχισε καποια στιγμι κοντα στην αλλαγη σε win 10

Δημοσ.

Αν εισαι ασυρματα,δοκιμασε ενσυρματα να δεις αν σου παρουσιαζει τις αποσυνδεσεις και τα υψηλα ping.

Και επισης (χωρις να ειμαι σιγουρος),η καρτα που πιανεις ασυρματα το Wi-Fi,χρειαζεται καποιους drivers,τσεκαρε αν ειναι εγκατεστημενα ολα σωστα.

Τωρα αν οντως φταιει το λαπτοπ και τιποτα απο τα δυο παραπανω δεν σε βοηθησουνε,googlare το προβλημα σου και ισως βρεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Ote εχω σχετικα με drivers εχω του τελευταιους το εχω τσεκαρει και απο το site της dell και με το driver updater με καλωδιο η αληθεια ειναι δεν εχω παρατηρησει κατι οσο αφορα τουλαχιστον στο ps4 οταν το ανοιγω οποτε υποθετω ειναι κατι στο λαπτοπ γιαιτ και η γραμμη κλειδωνη στα 16 που νομιζα ειναι αρκετα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...