Jonous Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Εχθές τελέιωσε το βάσανο.Καλά δε θέλω να θυμάμαι το πόσο κλονίστηκαν τα νεύρα μου μ'αυτό το παιχνίδι γιατί τρελένομαι.Τί να πρωτοθυμηθώ...καλά το πιό κλασικό να σου βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου ο κωλοταξιτζής και αν δει ότι πας να τον περάσεις από πίσω φρενάρει,αλλιώς επιταχύνει για να μη γλυτώσεις με τίποτα.Και αν είσαι τυχερός και του ξεφύγεις μετά από λίγο παραμονεύει ο μπλόκος του γαλατά και του σπασίκλα με το στέισον και σε στέλνουν 3ο σύννεφο δεξιά.Και όταν τελικά καταφέρουν να σε κάνουν να σπάσεις τα μούτρα σου,αρχίζεις μια σειρά από ατέλειωτες εναέριες σβούρες που κρατούν πολλά (πολύτιμα) δευτερόλεπτα και όταν πια προσγειωθείς είσαι,ώ τι έκπληξη, γυρισμένος ανάποδα...παράλληλα βλέπεις ότι όταν τρακέρνουν τα bots ούτε ανάποδα έρχονται,ούτε στροβιλίζονται άσκοπα επί άπειρα δευτερόλεπτα στον αέρα.Να είσαι πρώτος στους 5 γύρους και στον 6ο να σε περνάει το bot και να χάνεις προς μεγάλη σου έκπληξη,διότι ως δια μαγείας ο τύπος έγινε σούπερ γρήγορος και σε έφτασε ξαφνικά και σε πέρασε κιόλας!... ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟΟΟΟ!!! P.S. Μερικές από τις δημιουργίες μου,λιτές βέβαια γιατί δεν είμαι της άποψης ότι το καραγκιοζιλίκι είναι απαραίτητα κουλ. Στο Nissan βέβαια έκανα μια εξαίρεση γιατί μ'έπαιρνε :twisted: είναι που είναι άχαρο,ας το ξεσκίσουμε...
Jonous Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Άντε να δούμε ποιός θα περάσει πρώτος το φράγμα των 390...8) Εγώ πάντως βαρέθηκα να προσπαθώ
sokini Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 one of mine NISSAN SKYLINE....kyklofori sto maxpower....
greeneye Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 re paidia mou bgazei se sigkekrimenes apostoles amesos me to ksekinhma blown engine. giati simbainei ayto den exo katalavei...to idio me 3 cars. Einai oi pistes pou blepeis to tablo diaforetika... apla tora mou to ebgale stonn 10 katatakshs kai de mporo na sinexiso afou den mporo ousiastika na epitaxyno! kamia idea;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.