Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FYI, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών τρώει παντόφλα. Πρόθυμα.

Στο σεξ ή σε random στιγμές?

Δημοσ.

πόσο έξυπνος ο μάγκας να την τραβήξει βίντεο την psycho πρώην του που τον κατηγορεί για κακοποίηση και τον σέρνει στα δικαστήρια  λολ

πόσοι είναι στη θέση του άραγε 

WTF είναι δυνατόν να έχει κανείς τέτοια ψυχραιμία?

καιμένο accord...

Δημοσ.

WTF είναι δυνατόν να έχει κανείς τέτοια ψυχραιμία?

καιμένο accord...

αυτό λέω κ εγώ , φαντάσου κατηγόρησε αυτό τον άνθρωπο οτι την κακοποιούσε και τον σέρνει στα δικαστήρια λολ 

Και μόλις έκανες κύκλο...

Άρα, με το που κάποιος σε στρίμωξε λίγο για αυτά που λες εσύ αμέσως άρχισες τις κωλοτούμπες. Δες το όμως γιατί πραγματικά κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι λες ό,τι να 'ναι.

ρε φίλε σε έχω παρατηρήσει καιρό τώρα που προσπαθείς να μας τρολλάρεις , σου έχει πει κανείς πως είσαι αστείος ? 
αμα θες να μιλήσουμε και να μάθεις περισσότερα για εμένα δώσε μου ένα link απο το facebook σου με pm να δω με ποιον μιλάω και συνεχίζουμε, μέχρι τότε τρολλαρε τον εαυτό σου  :-)  

• Like 3
Δημοσ.

FYI, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών τρώει παντόφλα. Πρόθυμα. 

Kυριολεκτικά το λέω, ξύλο. 'Εχεις πολλούς γνωστούς που το γουστάρουν; Γιατί εγώ ούτε έναν.

Δημοσ.

ρε φίλε σε έχω παρατηρήσει καιρό τώρα που προσπαθείς να μας τρολλάρεις , σου έχει πει κανείς πως είσαι αστείος ? 

αμα θες να μιλήσουμε και να μάθεις περισσότερα για εμένα δώσε μου ένα link απο το facebook σου με pm να δω με ποιον μιλάω και συνεχίζουμε, μέχρι τότε τρολλαρε τον εαυτό σου  :-)

Ρε φίλε, εάν κάποιος προσπαθεί να trollάρει είσαι εσύ που ό,τι γράφεις δεν ισχύει, όπως ήδη φάνηκε.

Αυτό που έκανα ήταν απλά να ρωτήσω τι ισχύει τελικά, για να καταλάβω καλύτερα τι γράφεται σε αυτό το thread. Σε αυτή την προσπάθεια, αποδείχθηκε ότι εσύ γράφεις ό,τι σου έρθει και μόλις σε ρωτήσουνε για αυτά τα αλλάζεις με ακριβώς τα αντίθετα.

Άρα, ποιος προσπαθεί να trollάρει; Αυτός που πετάει φίδια (=λέει ψέματα) ή αυτός που ρωτάει για να μάθει;

Hint: Δες πόσες φορές μόνος σου αναίρεσες τον εαυτό σου και το "θα σε σκοτώσω" ή το "είμαι ψυχούλα".

Δημοσ.

Ρε φίλε, εάν κάποιος προσπαθεί να trollάρει είσαι εσύ που ό,τι γράφεις δεν ισχύει, όπως ήδη φάνηκε.

Αυτό που έκανα ήταν απλά να ρωτήσω τι ισχύει τελικά, για να καταλάβω καλύτερα τι γράφεται σε αυτό το thread. Σε αυτή την προσπάθεια, αποδείχθηκε ότι εσύ γράφεις ό,τι σου έρθει και μόλις σε ρωτήσουνε για αυτά τα αλλάζεις με ακριβώς τα αντίθετα.

Άρα, ποιος προσπαθεί να trollάρει; Αυτός που πετάει φίδια (=λέει ψέματα) ή αυτός που ρωτάει για να μάθει;

Hint: Δες πόσες φορές μόνος σου αναίρεσες τον εαυτό σου και το "θα σε σκοτώσω" ή το "είμαι ψυχούλα".

κατάλαβες δηλαδή οτι λέω ψέματα για κάτι που δεν μπορείς να γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε η μάνα που με γέννησε (την ηθική μου) και με ξεμπρόστιασες? και θες να σου απαντήσω σοβαρά σε τέτοιες τρολλιές?

ναι είπα θα σε σκοτώσω αν προσπαθήσεις να με σκοτώσεις σε αυτοάμυνα , κάτι αποδεκτό απο τον νόμο και οτι κατα τα άλλα δεν πειράζω μύγα, τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις απο αυτά? Μήπως δεν θες να καταλάβεις ?

Μετά άρχισες να παραποιείς αυτά που γράφω σαν κλασικό τρολλ και να πιάνεσαι απο λέξεις και όχι απο το νόημα για να τρολλάρεις. Ναι φίλε , είσαι τρολλ και μάλιστα κακό τρολλ γιατι ούτε γέλιο βγάζεις ούτε έχω όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου. 

Δεν είσαι τρολλ?

Σου είπα επανειλημμένος με όμορφο τρόπο να σταματήσεις το offtopic εδώ και το συνεχίζεις. Αν λοιπόν νομίζεις πως με έχεις στριμώξει και πως το forum είναι ring , έλα να βάλουμε γάντια εκτός forum, εννοώντας να μιλήσουμε real life για το ποιος είμαι και τι ρόλο βαράω , γνωρίζοντας ποιος είσαι , γιατι εγώ δεν κρύβομαι πίσω απο cartoon και φανταστικά ανθρωπάκια και απαιτώ το ίδιο και απο οποιονδήποτε αμφισβητεί την ηθική μου, αλλιώς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Αν θες να μιλήσουμε σχετικά με το θέμα του παρόντος thread έχει καλός. :-)

• Like 1
Δημοσ.

κατάλαβες δηλαδή οτι λέω ψέματα για κάτι που δεν μπορείς να γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε η μάνα που με γέννησε (την ηθική μου) και με ξεμπρόστιασες? και θες να σου απαντήσω σοβαρά σε τέτοιες τρολλιές?

ναι είπα θα σε σκοτώσω αν προσπαθήσεις να με σκοτώσεις σε αυτοάμυνα , κάτι αποδεκτό απο τον νόμο και οτι κατα τα άλλα δεν πειράζω μύγα, τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις απο αυτά? Μήπως δεν θες να καταλάβεις ?

Μετά άρχισες να παραποιείς αυτά που γράφω σαν κλασικό τρολλ και να πιάνεσαι απο λέξεις και όχι απο το νόημα για να τρολλάρεις. Ναι φίλε , είσαι τρολλ και μάλιστα κακό τρολλ γιατι ούτε γέλιο βγάζεις ούτε έχω όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου. 

Δεν είσαι τρολλ?

Σου είπα επανειλημμένος με όμορφο τρόπο να σταματήσεις το offtopic εδώ και το συνεχίζεις. Αν λοιπόν νομίζεις πως με έχεις στριμώξει και πως το forum είναι ring , έλα να βάλουμε γάντια εκτός forum, εννοώντας να μιλήσουμε real life για το ποιος είμαι και τι ρόλο βαράω , γνωρίζοντας ποιος είσαι , γιατι εγώ δεν κρύβομαι πίσω απο cartoon και φανταστικά ανθρωπάκια και απαιτώ το ίδιο και απο οποιονδήποτε αμφισβητεί την ηθική μου, αλλιώς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Αν θες να μιλήσουμε σχετικά με το θέμα του παρόντος thread έχει καλός. :)

Θα φέρεις και τον Μπάμπη τον σουγιά;

Αδερφέ... λες και ξελές και ματά-ξανά-ξελές. Αντί να πεις "ναι, έλεγα φίδια για να το παίξω" λες "ουγκ, ραντεβού στην πλατεία να σου δείξω εγώ".

Την μία λες "θα σε σκοτώσω" εάν αυτό και το άλλο και μετά "δεν πειράζω μύγα" ΚΑΙ ΜΕΤΑ (που δεν το σχολίασες γιατί δεν σε παίρνει) λες "δεν ξέρω τι θα κάνω, θα αποφασίσω τότε".

είμαι αναποφάσιστος σαν άνθρωπος και προτιμώ να μην παίρνω τόσο σοβαρές αποφάσεις άντε άντε 

ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε

Άρα ξέρεις και εσύ ο ίδιος τι έκανες και απλά αποφεύγεις να το σχολιάσεις πλήρως για να μην εκτεθείς και άλλο.

Οπότε, εάν δεν θέλεις να σχολιάζουν αυτά τα φίδια που λες, μην τα λες. Εάν θέλεις να trollάρεις όμως πετώντας ό,τι σου κατέβει, τότε μην κατηγορείς τους άλλους για αυτό που ΕΣΥ κάνεις.

Υ.Γ. Για το θέμα του thread μιλάω εγώ, σχολιάζοντας αυτά που γράφονται. Εσύ λες offtopic ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να βγάλεις offtopic ό,τι δεν σε συμφέρει γιατί βλέπεις ότι εκτίθεσαι.

Δημοσ.

Αν λοιπόν νομίζεις πως με έχεις στριμώξει και πως το forum είναι ring , έλα να βάλουμε γάντια εκτός forum, εννοώντας να μιλήσουμε real life για το ποιος είμαι 

Θα φέρεις και τον Μπάμπη τον σουγιά;

Αδερφέ... λες και ξελές και ματά-ξανά-ξελές. Αντί να πεις "ναι, έλεγα φίδια για να το παίξω" λες "ουγκ, ραντεβού στην πλατεία να σου δείξω εγώ".

Η απόδειξη πως τρολλάρεις ή δεν μπορείς να κατανοήσεις την Ελληνική γλώσσα  :-) 

δεν φέρνω κανέναν φίλε και δε θέλω να μου δείξεις ποιος είσαι , έτσι που το πας θα πας στην αστυνομία κ θα λες οτι σε απείλησα κιόλας 

πάσχεις απο μανία καταδίωξης ? 

Δημοσ.

Προφανώς ξέχασες να κάνεις bold αυτό που πρέπει!

έλα να βάλουμε γάντια εκτός forum

Εχει πολύ πλάκα που μόνος σου την πατάς!

Υ.Γ. "Εννοώντας" κάτι άλλο φυσικά και όπως κάνεις συνήθως!!! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...