Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H κρυψε την ζαχαρη και το γαλα.Υπαρχει μεγαλυτερο μαρτυριο απο το να πινεις; καφε χωρις ζαχαρη και γαλα ?  :P

Έχουμε γεμίσει λούληδες μου φαίνεται... αντρίλα ρε, τον καφέ τον πίνουμε σκέτο!

• Like 7
Δημοσ.

Ο αντρας ο σωστος ο καλοπερασακιας την τιναζει την ζαχαριτσα του  :-D

Δεν προσθετει αλλο ενα δηλητηριο στην ζωη του  :shock:

• Like 2
Δημοσ.

δεν χτυπάω γυναίκες αλλα αν κάποια ξεφύγει θα την απωθήσω, θα την προειδοποιήσω να σταματήσει κ αν συνεχίσει υπάρχει πιθανότητα να φύγει μπουνιά στο σαγόνι της. γιατί ? γιατι θα έχει πάψει να συμπεριφέρεται σαν γυναίκα και θα λάβει την ανάλογη αντιμετώπιση.
Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις , πολλές δεν έχουν την δύναμη να σου κάνουν ζημιά (όπως είπε ο mau) αλλα υπάρχουν κ περιπτώσεις που μπορεί να προσπαθήσει η άλλη να σε χτυπήσει με αντικείμενο στο κεφάλι και τότε δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή μπετόν, σε μια παρόμοια περίπτωση αναφέρομαι στην αρχή του ποστ μου.
Δεν ανέχομαι απο κανέναν να με ακουμπάει , οι μόνοι που παίρνουν free pass είναι τα μικρά παιδιά και τα ζώα , σε αυτά δεν θα μπορούσα ποτέ να ασκήσω βία, όλοι οι άλλοι ανάλογα με την περίπτωση θα λάβουν κ την ανάλογη αντιμετώπιση. Και φυσικά δεν θα χτύπαγα γέρο γιατι δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τη ζωή μου για κανένα σάπιο κρέας με ημερομηνία λήξης +-5 χρόνια 

εδώ να πω οτι με τα χρόνια κατάλαβα-έζησα οτι η βία όχι μόνο δεν είναι λύση αλλα μόνο προβλήματα δημιουργεί και γιαυτό προσπαθώ να αποφεύγω να ασκήσω βία παρα μόνο αν είναι απαραίτητο , δηλαδή αυτοάμυνα 

• Like 7
Δημοσ.

Καφες χωρις ζαχαρη ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, defacer!

• Like 1
Δημοσ.

δεν χτυπάω γυναίκες αλλα αν κάποια ξεφύγει θα την απωθήσω, θα την προειδοποιήσω να σταματήσει κ αν συνεχίσει υπάρχει πιθανότητα να φύγει μπουνιά στο σαγόνι της. γιατί ? γιατι θα έχει πάψει να συμπεριφέρεται σαν γυναίκα και θα λάβει την ανάλογη αντιμετώπιση εκτός από όταν αποφασίζω να τις χτυπήσω.

Αυτό είπες με περισσότερα λόγια.

Αφού καταλαβαίνεις ότι η βία δημιουργεί προβλήματα γιατί δε σηκώνεσαι απλά να φύγεις;

Καφες χωρις ζαχαρη ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, defacer!

Λούληδες I said.

Δημοσ.

Αυτό είπες με περισσότερα λόγια.

Αφού καταλαβαίνεις ότι η βία δημιουργεί προβλήματα γιατί δε σηκώνεσαι απλά να φύγεις;

γιατι όπως είπα μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να βρεθείς σε κατάσταση αυτοάμυνας ενάντια σε κάποια που σου επιτίθεται με κάποιο αντικείμενο και να μην έχεις άλλη λύση. 

Δημοσ.

γιατι όπως είπα μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να βρεθείς σε κατάσταση αυτοάμυνας ενάντια σε κάποια που σου επιτίθεται με κάποιο αντικείμενο και να μην έχεις άλλη λύση. 

Κοίτα, υπάρχουν όντως περιπτώσεις που "δεν έχεις άλλη λύση" αλλά αυτό το σενάριο είναι μάλλον θεωρητικό. Το να σηκωθείς να φύγεις που είπα δεν είναι λύση; Έστω να βάλεις μια πόρτα ανάμεσά σας;

Εκτός αν σου επιτεθεί ο πρώην της Στάβης, εκεί ίσως να είναι κλειδωμένα και να μη μπορείς να φύγεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά , και να σε δείρει γυναίκα δηλαδή θα πονέσεις?

Τα γέλια θα βάλω γαργαλιέμαι εύκολα..

Ο σωματότυπος δεν λέει τίποτα... αν η άλλη ξέρει πολεμικές τέχνες;

Και οι Κινέζοι σαν φυλή δεν είναι πολύ ψηλοί/γεροδεμένοι, αλλά μπορούν να ξαπλώσουν 2μετρους Καυκάσιους νταγλαράδες...

Δημοσ.

Εκτός αν σου επιτεθεί ο πρώην της Στάβης, εκεί ίσως να είναι κλειδωμένα και να μη μπορείς να φύγεις.

ε θεωρητικό σενάριο είναι αφού δεν χτυπάω γυναίκες αλλα όπως είπα το οτι κάποια είναι γυναίκα δεν της δίνει το οκ να σου προκαλέσει σωματικές βλάβες. 

καλή του τύχη :-) 

Δημοσ.

Διαβάζοντας στη "σχεδία" του Δεκεμβρίου το συγκεκριμένο θέμα, σκέφτηκα να ρωτήσω τις απόψεις σας επι του θέματος γιατί θεωρώ ότι είναι συχνό φαινόμενο ένας άντρας να κακοποιείται απο τη γυναικα του. Έχω τύχει σε κανα δυο περιστατικά κι εχω, στην κυριολεξία αναγουλιάσει.

"τα ποσοστά των παντρεμένων αντρών που ανέφεραν οτι ειχαν πέσει θύματα φυσικής βίας (χαστούκι, κλωτσιά, γρατζουνίσματα, πέταγμα αντικειμένων, τραυματισμός, κλπ) χωρίς να έχουν επιτεθεί πρώτοι στο 34,7% (σχεδία))....

Εδώ πρέπει να πω οτι είχα δώσει κι εγώ μια φορά στη ζωή μου μια καρπαζιά σε κάποιον όταν κάποια στιγμή ένιωσα να μου χει σπάσει τόσο πολυ τα  νεύρα που το χέρι μου έφυγε αυτόματα και προσγειώθηκε στο σβέρκο του. Αμέσως συνειδητοποίησα τι είχα κάνει και ζήτησα συγγνώμη, αλλά συνέχισα να νιώθω απαίσια και αισθανόμουν ότι εκείνη τη στιγμή δεν απειχα πολύ απο αυτούς τους άντρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους και που τόσο απεχθάνομαι. (In my defence: Αυτός μου ασκούσε ψυχολογική βια κι εγώ ανταπέδωσα με "χειρονακτική")

Υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες ασκούν βία και κυρίως ψυχολογική βία στους άντρες τους κάτι το οποιο εινα ακόμα χειρότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=kuZ4EWIIwn4

Το θέμα είναι ότι γενικότερα τα αντρικά προβλήματα δεν μας πολυενδιαφέρουν και έχουμε μία τάση να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά, ενώ αντίθετα είμαστε υπερπροστατευτικοί ακόμη και με τις χειρότερες γυναίκες. 

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να με χτυπήσει γυναίκα, αλλά μπορώ να φανταστώ την δύσκολη θέση που μπορεί να βρεθεί ένας άντρας που και να αντιδράσει θα μπλέξει. Και το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι σε διάφορες χώρες του εξωτερικού οι νόμοι είναι με το μέρος της γυναίκας ακόμη και όταν είναι εμφανές το ποιος έχει πέσει θύμα. 

Και οι Κινέζοι σαν φυλή δεν είναι πολύ ψηλοί/γεροδεμένοι, αλλά μπορούν να ξαπλώσουν 2μετρους Καυκάσιους νταγλαράδες...

Μην το κάνουμε ταινία το θέμα, :D πρακτικά μία γυναίκα δεν μπορεί να σου κάνει σχεδόν τίποτα σε έναν καυγά, οι διαφορές είναι τεράστιες. 

Το επικίνδυνο είναι άμα έχει κανένα μαχαίρι η άμα σε χτυπήσει με κανένα βαρύ αντικείμενο ενώ έχεις γυρισμένη την πλάτη η κάτι τέτοιο. Συν το ότι εσύ θα την πληρώσεις επειδή όλοι θα πιστέψουν ότι φταις, ειδικά άμα ισχυριστεί η άλλη ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

• Like 4
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι γενικότερα τα αντρικά προβλήματα δεν μας πολυενδιαφέρουν και έχουμε μία τάση να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά, ενώ αντίθετα είμαστε υπερπροστατευτικοί ακόμη και με τις χειρότερες γυναίκες. 

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να με χτυπήσει γυναίκα, αλλά μπορώ να φανταστώ την δύσκολη θέση που μπορεί να βρεθεί ένας άντρας που και να αντιδράσει θα μπλέξει. Και το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι σε διάφορες χώρες του εξωτερικού οι νόμοι είναι με το μέρος της γυναίκας ακόμη και όταν είναι εμφανές το ποιος έχει πέσει θύμα. 

Το χειρότερο είναι να σου επιτεθεί έγκυος γυναίκα...

Το θεωρώ ανήθικο να εκμεταλλεύεται το φύλο της, αλλά και μια επιπλέον ζωή που κουβαλάει, για να μην μπορείς εσύ να αντιδράσεις ούτε καν στα πλαίσια της νόμιμης αυτοάμυνας...

• Like 3
Δημοσ.

όπως υπάρχουν καυκάσιοι γομάρια με ανάλογα χρόνια στις πολεμικές τέχνες που θα στέλνανε στον τάφο τους Κινέζους καρατέκα σε 10  δευτερόλεπτα . Οι ταινίες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα , εκτός αν συγκρίνει κάποιος μάχη σώμα με σώμα μεταξύ ατόμου με γνώσεις στη μάχη σώμα με σώμα με άλλο άτομο που δεν έχει δώσει ούτε μια μπουνιά στη ζωή του.

όπως είπες ο σωματότυπος δεν λέει τίποτα σε ορισμένες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην το κάνουμε ταινία το θέμα, :D πρακτικά μία γυναίκα δεν μπορεί να σου κάνει σχεδόν τίποτα σε έναν καυγά, οι διαφορές είναι τεράστιες. 

Το επικίνδυνο είναι άμα έχει κανένα μαχαίρι η άμα σε χτυπήσει με κανένα βαρύ αντικείμενο ενώ έχεις γυρισμένη την πλάτη η κάτι τέτοιο. Συν το ότι εσύ θα την πληρώσεις επειδή όλοι θα πιστέψουν ότι φταις, ειδικά άμα ισχυριστεί η άλλη ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Γιατί μόνο στις ταινίες υπάρχουν τεχνικές αυτοάμυνας;

Το bold πάντως είναι μεγάλη αδικία και δείχνει πόσο biased είναι η κοινωνία...

Σκέψου ότι υπάρχουν και περιστατικά όπου βιάστηκαν άντρες από γυναίκες, αλλά σπανίως θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...