TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάποιος συμφορουμίτης -ονόματα δεν λέμε- είχε αναφέρει ότι έχει φάει πολύ παντόφλα, περίμενα να πρωταγωνιστήσει στο θρεντ αλλά δεν.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 φυσικά , αν προσπαθήσεις να μου κάνεις κακό θα σε σκοτώσω (όχι εσένα , γενικά) Για την βία λέμε όχι την δολοφονία.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για την βία λέμε όχι την δολοφονία. σχήμα λόγου ρε, εγώ δεν πειράζω μύγα , είμαι ψυχούλα 1
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 σχήμα λόγου ρε, εγώ δεν πειράζω μύγα , είμαι ψυχούλα Άρα τελικά δεν ισχύει το: φυσικά , αν προσπαθήσεις να μου κάνεις κακό θα σε σκοτώσω (όχι εσένα , γενικά) Nice.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 σχήμα λόγου ρε, εγώ δεν πειράζω μύγα , είμαι ψυχούλα Αα μάλιστα.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άρα τελικά δεν ισχύει το: Nice. γιατί δεν ισχύει ? 1
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 γιατί δεν ισχύει ? Εσύ δεν έγραψες ότι είναι σχήμα λόγου; σχήμα λόγου ρε, εγώ δεν πειράζω μύγα , είμαι ψυχούλα Αποφάσησε. Είτε πριν είπες κάτι που δεν ισχύει, είτε τώρα. Δηλαδή, είτε δεν ισχύει το: σχήμα λόγου ρε, εγώ δεν πειράζω μύγα , είμαι ψυχούλα είτε δεν ισχύει το: φυσικά , αν προσπαθήσεις να μου κάνεις κακό θα σε σκοτώσω (όχι εσένα , γενικά)
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 είμαι αναποφάσιστος σαν άνθρωπος και προτιμώ να μην παίρνω τόσο σοβαρές αποφάσεις άντε άντε ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 είμαι αναποφάσιστος σαν άνθρωπος και προτιμώ να μην παίρνω τόσο σοβαρές αποφάσεις άντε άντε ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε Άρα κανένα από τα δύο δεν ισχύει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά γράφεις για το τι θα κάνεις... Από τις 2 επιλογές πήρες την 3η την χειρότερη.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άρα κανένα από τα δύο δεν ισχύει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά γράφεις για το τι θα κάνεις... Από τις 2 επιλογές πήρες την 3η την χειρότερη. το καλύτερο είναι να ξέρεις τι θα κάνεις αλλα να αφήνεις ανοιχτό το περιθώριο λάθους εκτός αν νομίζεις πως είσαι αλάνθαστος άρα είσαι λάθος by default
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το καλύτερο είναι να ξέρεις τι θα κάνεις αλλα να αφήνεις ανοιχτό το περιθώριο λάθους εκτός αν νομίζεις πως είσαι αλάνθαστος άρα είσαι λάθος by default Άρα ξέρεις τι θα κάνεις, οπότε δεν ισχύει το: είμαι αναποφάσιστος σαν άνθρωπος και προτιμώ να μην παίρνω τόσο σοβαρές αποφάσεις άντε άντε ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε Αποφάσισε όμως... αλλιώς μπορεί κανείς κακοπροαίρετος να σκεφτεί ότι πουλάς φίδια.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άρα ξέρεις τι θα κάνεις, οπότε δεν ισχύει το: Αποφάσισε όμως... αλλιώς μπορεί κανείς κακοπροαίρετος να σκεφτεί ότι πουλάς φίδια. όπως έχω ξαναπεί δεν πειράζω μύγα ,ούτε τα φίδια,αγαπάω τα ζώα και όχι επιλεκτικά Αλλα ας μη spamάρουμε το θέμα ,ας μην γίνουμε η αιτία να κλειδωθεί ! και για να είμαι και ontopic δείτε κάτι σχετικό με το θέμα https://www.youtube.com/watch?v=XqxZldc-dSk πόσο έξυπνος ο μάγκας να την τραβήξει βίντεο την psycho πρώην του που τον κατηγορεί για κακοποίηση και τον σέρνει στα δικαστήρια λολ πόσοι είναι στη θέση του άραγε
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 όπως έχω ξαναπεί δεν πειράζω μύγα ,ούτε τα φίδια,αγαπάω τα ζώα και όχι επιλεκτικά φυσικά , αν προσπαθήσεις να μου κάνεις κακό θα σε σκοτώσω (όχι εσένα , γενικά) Και μόλις έκανες κύκλο... Άρα, με το που κάποιος σε στρίμωξε λίγο για αυτά που λες εσύ αμέσως άρχισες τις κωλοτούμπες. Δες το όμως γιατί πραγματικά κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι λες ό,τι να 'ναι.
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάποιος συμφορουμίτης -ονόματα δεν λέμε- είχε αναφέρει ότι έχει φάει πολύ παντόφλα, περίμενα να πρωταγωνιστήσει στο θρεντ αλλά δεν.. FYI, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών τρώει παντόφλα. Πρόθυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις