Προς το περιεχόμενο

Lg G4 και sd card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο Φόρουμ!!χθες μόλις παρέλαβα και εγώ από φίλο συμφορουμιτη το συγκεκριμένο κινητό άψογο!!απίστευτη συσκευή αλλά παρατήρησα το εξής θέμα.στο προηγούμενο κινητό lumia640Xl είχα πάρει μια καινούρια κάρτα μνήμης στα 32gb.λοιπόν την έβαλα στο g4 και όχι μόνο μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται αλλά είχα σαν αποτέλεσμα να μου λαγκαρει την συσκευή!!παρά πολύ όμως!την έκανα φορματ από το g4 αλλά τπτ..δεν υποστηρίζεται και έχει τρομερό λαγκ!τι μπορεί να συμβαίνει;;στο lumia δούλευε άψογα ή κάρτα.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάποια να δοκιμάσω ή αλήθεια είναι..πάντως μου έκανε εντύπωση που στην άλλη συσκευή δούλευε κανονικά..απλά στο g4 μου δημιουργεί κ πρόβλημα στο κινητό..

Δημοσ.

Καλημέρα στο Φόρουμ!!χθες μόλις παρέλαβα και εγώ από φίλο συμφορουμιτη το συγκεκριμένο κινητό άψογο!!απίστευτη συσκευή αλλά παρατήρησα το εξής θέμα.στο προηγούμενο κινητό lumia640Xl είχα πάρει μια καινούρια κάρτα μνήμης στα 32gb.λοιπόν την έβαλα στο g4 και όχι μόνο μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται αλλά είχα σαν αποτέλεσμα να μου λαγκαρει την συσκευή!!παρά πολύ όμως!την έκανα φορματ από το g4 αλλά τπτ..δεν υποστηρίζεται και έχει τρομερό λαγκ!τι μπορεί να συμβαίνει;;στο lumia δούλευε άψογα ή κάρτα.

Μηπως δεν ειναι FAT32!!!
Δημοσ.

Αυτό δεν το κοίταξα γιατί την έβγαλα κατευθείαν από το lumia και την έβαλα..αλλά όταν την βάζω στο g4 γράφει να κάνω διαμορφωση..κάνω αλλά τπτ..και δεν έχω κ ανταπτορα στο pc γαμωτο να το δω..δλδ παίζει να είναι ntfs;και υποστηρίζει το lumia ntfs;

Δημοσ.

Αυτό δεν το κοίταξα γιατί την έβγαλα κατευθείαν από το lumia και την έβαλα..αλλά όταν την βάζω στο g4 γράφει να κάνω διαμορφωση..κάνω αλλά τπτ..και δεν έχω κ ανταπτορα στο pc γαμωτο να το δω..δλδ παίζει να είναι ntfs;και υποστηρίζει το lumia ntfs;

Ξερω οτι FAT32 διαβαζουν τα Android.

Για τα Lumia δεν ξερω.

Καλο ειναι απο το PC να το κανεις.

Δημοσ.

Θα δω τι μπορώ να κάνω..έχω και ένα Xperia u στο σπίτι.θα την δοκιμάσω κ εκεί..αν πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα τότε εκεί είναι το θέμα..αλλιώς είναι θέμα hardware του g4;;

Δημοσ.

Τι να σου πω.... ;)

Καποτε που ειχα ενα Samsung ειχα και εγω προβλημα στην Sd.

Τελικα κατεληξα να παρω μια Samsung Sd και ολα κομπλε...

Δημοσ.

Μα φιλε μου, συγνωμη κιολλας, τι περιμενες με αυτη την καρτα sd, 32gb στα 10 ευρω και τετοια μαρκα. Παρε μια samsung, kingstone, κατι ποιο επωνυμο οχι οτι βρεις πιο φθηνα. Θα δωσεις κατι λιγο παραπανω αλλα δεν θα εχεις προβλημα και ουτε θα γυρευεις απαντησεις στα φορουμ. Επισης, αν τελικα αποφασεις να παρεις μια καινουρια καρτα να προτιμησεις καποια που να εχει τουλαχιστον 45mb/s αναγνωση.

Δημοσ.

Τι να σου πω.... ;)

Καποτε που ειχα ενα Samsung ειχα και εγω προβλημα στην Sd.

Τελικα κατεληξα να παρω μια Samsung Sd και ολα κομπλε...

This ^^

Κολλητος ειχε καψει 4 Micro SD στο Galaxy S5 και μετα απο την τελευταια φορα που πηγε του ειπαν οτι εχει δωσει η Samsung off the record συγκεκριμενες Class 10 Micro SD που δουλευουν απροβληματιστα ενω με τις Β διαλογης θα ειχε παντα το ιδιο προβλημα.

Το εδωσε και πηρε το 6 plus Edge αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Δημοσ.

Ναι αλλά στο άλλο γιατί δούλευε σωστά;;τελοσπαντων μπορείτε να μου παραθέσετε σε λινκ κάποια κάρτα ώστε να κάνω την αγορά;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...