Mpompo27 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα ξερω πως υπάρχουν πολλα θεματα απλα σε κανενα δεν καταφερα να βγαλω άκρη.. Δεν νε ενδιαφερει η τιμη στης διάφορες που εχουν τα κινητα απλα θελω να ξερω πιο θεωρητικά ειναι καλυτερο.. Δεν εχω θεμα με την οθονη αν ειναι 5.1 η 5.7 ουτε το pen του note 4 .. Ειχα το lg g4 πρην 3 μήνες και το εδωσα βλακεία μου το μετάνιωσα.. Απλα λεω να παρω ενα αλλο και ειμαι ανεμεσα σε αυτα τα 3
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6901&idPhone2=6434&idPhone3=6849
MrLifeguard Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αναμεσα στα 3 εγω θα πηγαινα σιγουρα στο S6.Πιστευω συνολικα σαν συσκευη ειναι καλυτερη.Εχουν περασει και τα τρια απ'τα χερια μου για λιγο και το S6 μου αφησε τις θετικοτερες εντυπωσεις!
EvilEyes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Χθες πούλησα το LG g4 και πήρα note 4. Ευχαριστημένος και από τα δύο απλά ήθελα την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και το spen. Στο g4 αν και το δέρμα είναι απίστευτο δε μου κόλλησε καλά το υπόλοιπο πλαστικό σώμα. Για το s6 δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα