zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Που μπορώ να τις φθηνότερες post cards με φωτογραφίες από Ελλάδα; Ξέρω θα έχει στα Τουριστικά αλλά θα τις τσιμπάνε εκεί τις τιμές, που αλλού άραγε μπορώ να βρώ;
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μπορώ αλλά θέλω να φαίνονται για κανονικές post cards (χοντρό χαρτί κλπ.), είναι για δώρο που θελω να κάνω σε κάποιον που τις μαζεύει!
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γιατί έχω την εντύπωση πως είναι ακριβές, πάνω από 1-2 ευρώ;
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γιατί έχω την εντύπωση πως είναι ακριβές, πάνω από 1-2 ευρώ; Ακόμα και στα τουριστικά μέρη δεν έχω δει να κάνουν τόσο. 20-50 λεπτά λεπτά κάνουν όπως λέει ο Adon1s. 1
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Οk, οπότε εκτός από Πλάκα, Μοναστηράκι που θα μπορούσα να πάω για να βρω;
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οk, οπότε εκτός από Πλάκα, Μοναστηράκι που θα μπορούσα να πάω για να βρω; Έχω δει σε βιβλιοπωλεία, σε πρακτορεία τύπου, σε περίπτερα...on line κοίταξες αν πουλάει κανείς; 1
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Online όχι αλλά δεν θέλω να το κάνω big deal, πάω σε περίπτερο ή βιβλιοπωλείο και παίρνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα