Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Σήμερα στις 13.31 μου έγραψε μια κοπέλα μήνυμα στο κινητό με αυτό τον αριθμό +16572521343 ότι θέλει να γνωριστούμε . Αφού στο μήνυμα γράφει ότι είναι το κορίτσι που με κοίταζε επίμονα και ότι ψηλή και ξανθιά και ότι το νούμερο μου το πήρε από τον φίλο μου . Το τηλέφωνο της είναι 6946308193 και το όνομα με το οποίο παρουσιάστηκε είναι ΛΕΝΑ . Εγώ τις έγραψα ένα μήνυμα στις 13.40 για να δω από ποιον φίλο μου το πήρε και δεν έχω απάντηση. Έκανα καλά που έγραψα ή ακόμα και που άνοιξα το μήνυμα ή όχι??? Γιατί μυρίζομαι για spam. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί μυρίζομαι για spam. 

Κανονικό λαγωνικό  :P

Το πόση ανοησία έκανες θα το δεις στον επόμενο λογαριασμό σου ή ελέγχοντας το υπόλοιπο που έχεις. Delete και η ζωή συνεχίζεται.

• Like 6
Δημοσ.

Παει τωρα.. χρεωθηκες 2.350 ευρω..

Ακομα και απο καρτοκινητο να εισαι, σου βαζει μονο του καρτες ανανεωσης αξιας 2.350 ευρω, στο ονομα σου..

Επικοινωνησε καλυτερα με την γ.γραμματεια καταναλωτη http://www.efpolis.gr/

• Like 2
Δημοσ.

Παρά τα φαινόμενα, δεν πιστεύω πως πρόκειται για άλλη μία sms απάτη. Είμαι πεπεισμένος ότι η Λένα υπάρχει. Το θέμα είναι...

13.31

τι προσπάθησε να πει με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Παει τωρα.. χρεωθηκες 2.350 ευρω..

Ακομα και απο καρτοκινητο να εισαι, σου βαζει μονο του καρτες ανανεωσης αξιας 2.350 ευρω, στο ονομα σου..

Επικοινωνησε καλυτερα με την γ.γραμματεια καταναλωτη http://www.efpolis.gr/

Ν σου πω την αλήθεια χρεώθηκα μόνο 20 λεπτά επειδή έγραψα το μήνυμα τίποτε άλλο. Αλλά πάντως θα επισκεφθώ την ιστοσελίδα που μου παρέθεσες να δω τι παίζεται

Κανονικό λαγωνικό  :P

Το πόση ανοησία έκανες θα το δεις στον επόμενο λογαριασμό σου ή ελέγχοντας το υπόλοιπο που έχεις. Delete και η ζωή συνεχίζεται.

ΤΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΧΩ ΕΓΩ :lol:  :lol:  :lol:  :P .Το έχω deletαρει εδώ και ώρα έλεγξα το υπόλοιπο και έχασα μόνο 0,20 ευρώ

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ :shifty:  Μετά τη διαγραφή δεν υπάρχει επιστροφή

Σε ζηλευουν στεφνατ και θελουν να σου κλεψουν το ψηλο ξανθο γκομενακι.

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ

Δημοσ.

Ε ρε ξύλο που έχεις να φας απ'τον πατέρα σου!

Και μετά ξέχνα μπάλες, ξέχνα συναντήσεις.

Βλέπω όλο και περισσότεροι θέλουν να τρολλάρουν ακόμη και να δεν ανήκουν επίσημα στην ομάδα των τρολλάδων

Αν δεν έχει κλήρωση με δώρο σπίτι δεν απαντάμε ποτέ.

Δημοσ.

Παρά τα φαινόμενα, δεν πιστεύω πως πρόκειται για άλλη μία sms απάτη. Είμαι πεπεισμένος ότι η Λένα υπάρχει. Το θέμα είναι...

τι προσπάθησε να πει με αυτό.

στις 1 και 31 το μεσημέρι ήρθε το μήνυμα αυτό εννοούσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...