Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφερει μονο android και απο οθονη στις 5 ιντσες αλλα αν υπαρχει και καποια καλη προταση για τις 5,5 δεν λεω οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον aces, G Flex 2 και Moto x 2, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να προτεινετε Moto g 3, που εχει 240 ενω αυτος ζηταει 300 και ειναι midrange ενω me 300 ευρω παιρνεις high end τηλεφωνο (no offense :) )

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Βασικά το κινητό είναι για έναν φίλο.. Είναι πρώην κάτοχος κινητού samsung και από ότι τον κόβω θέλει να πάει πάλι σε samsung. Οπότε, από τα εξής samsung τι προτείνετε, a5, j5, j7, a7 ή κάποιο άλλο που έχετε στο μυαλό σας? Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Τα j ειναι κατωτερα σε specs απο τα a. A5 η Α7 αναλογα το μεγεθος της οθονης που θελει εφοσον θελει μονο samsung.

Βλεπω εχεις ανοιξει και θεμα οτι θες "μονο" iphone και εδω λες "μονο" android. Τι παιζει;

Δημοσ.

Τα j ειναι κατωτερα σε specs απο τα a. A5 η Α7 αναλογα το μεγεθος της οθονης που θελει εφοσον θελει μονο samsung.

Βλεπω εχεις ανοιξει και θεμα οτι θες "μονο" iphone και εδω λες "μονο" android. Τι παιζει;

Κάνω εξυπηρέτηση σε δύο διαφορετικά άτομα :P

Γενικά ο φίλος μου δεν έχει τρομερές απαιτήσεις και αφού ήταν πρώην ,ευχαριστημένος, κάτοχος samsung εγώ ο ίδιος του πρότεινα να πάει πάλι σε samsung(παρόλο που δεν προτείνω σε κανέναν να αγοράσει samsung, και ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα αγόραζα για εμένα samsung)-(αν είμαι λάθος σε αυτό πέστε το μου για να του προτείνω άλλη συσκευή).

Δημοσ.

Κοιτα και εγω ειμαι κατα της samsung γενικα, ασχετως το οχι εχω 3 τηλεοράσεις samsung, ψυγειο και πλυντηριο samsung, κλιματιστικα samsung, εκτυπωτη, μονιτορ και homecinema samsung, κινητα samsung (χαχαχα πλακα κανω προφανως), εκτος των flagship που ειμαι και θα ειμαι κατοχος γιατι βγαζει παντα τις πιο δυνατες συσκευες στη high end κατηγορια και με καλυπτουν πληρως.

Στη mid κατηγορια υπαρχουν πολυ καλυτερες προτασεις, ειδικα απο κινα μερια, αλλα οφειλω να πω οτι σαν την super amoled οθονη και την καμερα του Α5 δυσκολα θα βρεις μεχρι 250€.  To flex 2 αξιζει για την οθονη και την καμεραρα του στο budget σου, μακρια απο g3 ομως.

Πολυ αξιολογο ειναι το meizu m2 note και αρκετα πιο οικονομικο απ τα samsung. Θα το προτεινα ανεπιφυλακτα σε budget ως 200€ οπως και το p8 lite.

Τη meizu την εχω ως top "κινεζικη" μαρκα και θα ανεβει και αλλο τωρα που η samsung της δινει amoled οθονες( δευτερες βεβαια σε σχεση με των s5-s6) και τον κορυφαιο cpu 7420 που φοραει τωρα το meizu pro 5, αλλα στη τιμη που πωλειται δεν βλεπω λογο να μην παει καποιος στο s6, εκτος βεβαια αν θελει 5,7 ιντσες καθως το note 5/6edge + ειναι αρκετα ακριβοτερο

edit: ουτε καν το huawei g8 στα 309€ .... με 25 ευρω παραπανω παιρνει το κορυφαιο p8, αλλα ξεφυγαμε του budget και του θεματος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...