mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Από πάνω δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα.Το δωμάτιο είναι στην ταράτσα της πολυκατοικιας .Τότε κατά 99% συμβαίνει αυτό που λέει ο μαου μαους 1
tstavrou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Από πάνω δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα.Το δωμάτιο είναι στην ταράτσα της πολυκατοικιας . Φίλε μου 1 είναι η λύση= Μετακόμιση! Αν και απο την φωτογραφία φαίνεται να έχεις "λίγη" επιφάνεια με μούχλα (προς το παρόν..). Αν δε θες μετακόμιση, να κάνεις υπομονή μέχρι άνοιξη-καλοκαίρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ τον ιδιοκτήτη να κάνει ΚΑΛΗ μόνωση και βάψιμο! Αν χρησιμοποιείς κουβέρτα όταν κοιμάσαι, σήκω κατα τις 3-4 το βράδυ και "χαιδεψέ την" να δεις αν έχει υγρασία-νερό. Στην δικιά μου περίπτωση ήταν λες και την είχαν καταβρέξει με λάστιχο [εγώ είχα γρασίδι απο μούχλα, πρασινάδα (σε ~2τμ), όσο και να καθάριζα (με όλα τα μέσα) ήταν ζήτημα ημερών να ξαναεμφανιστεί..., άτιμο πράγμα!]
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει καμια αλλη συνταγή για να ξεκόλλησει απο τον τοίχο; Αναγκαστικά στεγνωνω ρουχα στο δωμάτιό.
Glator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,θα κάνω λογικά υπομονή μέχρι το καλοκαίρι ,να τελειώσω τις εξεταστικές και θα βρω κάποιο άλλο μέρος για να μείνω .
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πάρτε μία θερμαινόμενη απλώστρα για τα ρούχα ή έστω αφυγραντήρα.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πάρτε μία θερμαινόμενη απλώστρα για τα ρούχα ή έστω αφυγραντήρα. Αξίζουν οι θερμαινόμενες απλώστρες;
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αξίζουν οι θερμαινόμενες απλώστρες; yup, αν πάρεις καλή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σαπίλα το διαμέρισμα με το συμπάθιο. Παλιότερα είχα κάτι φίλους που νοίκιαζαν και έγινε μια γραμμή από μούχλα στον τοίχο, τελικά υπάρχε ρωγμή απέξω όχι φανέρη και όταν βρεχόταν ο τοίχος στο μπαλκόνι (από αέρα) έμπαζε νερά η ρωγμή. Ο ιδιοκτήτης στις μπάλες του. Το δωμάτιο μύριζε ανθυγεινά κάποιες μέρες, και ένας κοιμόταν εκεί μέσα. Δεν ξέρω τι απέγινε, αν ζει ή αν έγινε φυματικός ξερω γώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα