Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πάνω δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα.Το δωμάτιο είναι στην ταράτσα της πολυκατοικιας .

Τότε κατά 99% συμβαίνει αυτό που λέει ο μαου μαους
  • Like 1
Δημοσ.

Από πάνω  δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα.Το δωμάτιο είναι στην ταράτσα της πολυκατοικιας .

Φίλε μου 1 είναι η λύση= Μετακόμιση!

Αν και απο την φωτογραφία φαίνεται να έχεις "λίγη" επιφάνεια με μούχλα (προς το παρόν..). Αν δε θες μετακόμιση, να κάνεις υπομονή μέχρι άνοιξη-καλοκαίρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ τον ιδιοκτήτη να κάνει ΚΑΛΗ μόνωση και βάψιμο!

Αν χρησιμοποιείς κουβέρτα όταν κοιμάσαι, σήκω κατα τις 3-4 το βράδυ και "χαιδεψέ την" να δεις αν έχει υγρασία-νερό.

Στην δικιά μου περίπτωση ήταν λες και την είχαν καταβρέξει με λάστιχο [εγώ είχα γρασίδι απο μούχλα, πρασινάδα (σε ~2τμ), όσο και να καθάριζα (με όλα τα μέσα) ήταν ζήτημα ημερών να ξαναεμφανιστεί..., άτιμο πράγμα!]

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,θα κάνω λογικά υπομονή μέχρι το καλοκαίρι ,να τελειώσω τις εξεταστικές και θα βρω κάποιο άλλο μέρος για να μείνω .

Δημοσ.

Σαπίλα το διαμέρισμα με το συμπάθιο.

Παλιότερα είχα κάτι φίλους που νοίκιαζαν και έγινε μια γραμμή από μούχλα στον τοίχο, τελικά υπάρχε ρωγμή απέξω όχι φανέρη και όταν βρεχόταν ο τοίχος στο μπαλκόνι (από αέρα) έμπαζε νερά η ρωγμή. Ο ιδιοκτήτης στις μπάλες του. Το δωμάτιο μύριζε ανθυγεινά κάποιες μέρες, και ένας κοιμόταν εκεί μέσα. Δεν ξέρω τι απέγινε, αν ζει ή αν έγινε φυματικός ξερω γώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...