Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο 4
rizla7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 @ρχιδια όπλο είναι αυτό όπως το σχεδίασες. 14
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 χαχ ναι δεν το έχω κ πολύ με τη ζωγραφική σε word , αλλα πιάνουν τα χέρια μου. Βέβαια τρέμει κ το χέρι μου απ τα νεύρα , τι ήθελα κ μπήκα fb τεσπ το ρόπαλο είναι κάτι απλό κ μια αρχή , θα αρχίσω να το σκαλίζω αύριο και θα πάω να ρωτήσω στους μπάτσους αμα είναι να βάλω καρφιά. Αν δεν επιτρέπεται δε θα βάλω , θα το κρατήσω σαν σκαλιστό
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 άλλο short temper κ άλλο βγαίνω έξω κ κυνηγάω κόσμο . Αν ήταν έτσι υπάρχουν στα σπίτια μας δεκάδες αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα , μια ματιά γύρω μου σου βρίσκω αρκετά. Η απορία μου είναι αν είναι νόμιμο να φτιάχνεις όπλα για hobby ή όχι. ... μια χαρά cool είμαι ρε , δεν πειράζω μύγα χαχ ναι δεν το έχω κ πολύ με τη ζωγραφική σε word , αλλα πιάνουν τα χέρια μου. Βέβαια τρέμει κ το χέρι μου απ τα νεύρα , τι ήθελα κ μπήκα fb τεσπ το ρόπαλο είναι κάτι απλό κ μια αρχή , θα αρχίσω να το σκαλίζω αύριο και θα πάω να ρωτήσω στους μπάτσους αμα είναι να βάλω καρφιά. Αν δεν επιτρέπεται δε θα βάλω , θα το κρατήσω σαν σκαλιστό Ήρεμος πάνω απ'όλα. 9
rizla7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 νομίζω ένα bat-chete θα σου ταίριαζε περισσότερο.. 1
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 νομίζω ένα bat-chete θα σου ταίριαζε περισσότερο.. thanks για το link , έχει ωραίες ιδέες , επαγγελματική ποιότητα! 1
rizla7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 thanks για το link , έχει ωραίες ιδέες , επαγγελματική ποιότητα! μη ξεχάσεις να με φωνάξεις οταν θα πας στο ΑΤ με κατι τετοιο στα χέρια να ρωτήσεις αν επιτρέπεται. 3
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μη ξεχάσεις να με φωνάξεις οταν θα πας στο ΑΤ με κατι τετοιο στα χέρια να ρωτήσεις αν επιτρέπεται. τι λε ρε να μου ρίξουν ? εδώ μια φορά πήγα με σακίδιο , μακρύ μούσι και μαύρα γάντια και ο φύλακας έξω μου φώναζε απο μακριά κ έτρεχε , έρχεται στα 2 μέτρα και μου λέει "που πας τι θες???" για γνήσιο υπογραφής του λέω , εδώ δεν είναι ? και με κοίταγε σα χαζός. Θα πάω να ρωτήσω χωρίς να το έχω , θα τους πω οτι σκέφτεται ένας φίλος μου να φτιάξει
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλό είναι να μην το παλεύει κανείς μόνος του. Οι ψυχίατροι τι θα κάνουν ? Κλέφτες να γίνουν? 1
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 τι λε ρε να μου ρίξουν ? εδώ μια φορά πήγα με σακίδιο , μακρύ μούσι και μαύρα γάντια και ο φύλακας έξω μου φώναζε απο μακριά κ έτρεχε , έρχεται στα 2 μέτρα και μου λέει "που πας τι θες???" για γνήσιο υπογραφής του λέω , εδώ δεν είναι ? και με κοίταγε σα χαζός. Θα πάω να ρωτήσω χωρίς να το έχω , θα τους πω οτι σκέφτεται ένας φίλος μου να φτιάξει Αν σου πουν να πας με τον φίλο σου απο εκει πάντως, μην τους πεις οτι το θέλεις για εσένα. It's a trap.
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 @TEOKOS αχαχχα ρεεεεεεεεεεεεεεε μη με τρολάβετε!@j0hnn1e σιγά μη τους πω οτι ρωτάω για εμένα
vsl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 @j0hnn1e σιγά μη τους πω οτι ρωτάω για εμένα 1
hliastsek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά οπλο.jpg απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο Τι ναι αυτό ρε βαπίρ; χαχαχ θα τον βγάλεις έξω και θα αρχίσεις να κοπανάς; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σκέφτομαι να αρχίσω να φτιάχνω αυτοσχέδια όπλα απο δέρμα(για την λαβή) , ξύλο σίδερο και λεπίδες. Τι τα θέλω? - hobby, είναι κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. Ποιον σκέφτεσαι να καθαρίσεις ρε τρελέ;
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ποιον σκέφτεσαι να καθαρίσεις ρε τρελέ; το μυαλό μου απ τις σκοτούρες ήδη έχω αρχίσει yogi (όποτε βρω ησυχία γιατι χωρίς ησυχία δεν γίνεται , θέλει συγκέντρωση ) . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις