Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή 
ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά 

post-353959-0-71603400-1452376898_thumb.jpg

απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο 

• Like 4
Δημοσ.

χαχ ναι δεν το έχω κ πολύ με τη ζωγραφική σε word , αλλα πιάνουν τα χέρια μου. Βέβαια τρέμει κ το χέρι μου απ τα νεύρα , τι ήθελα κ μπήκα fb 
τεσπ το ρόπαλο είναι κάτι απλό κ μια αρχή , θα αρχίσω να το σκαλίζω αύριο και θα πάω να ρωτήσω στους μπάτσους αμα είναι να βάλω καρφιά. Αν δεν επιτρέπεται δε θα βάλω , θα το κρατήσω σαν σκαλιστό 

Δημοσ.

άλλο short temper κ άλλο βγαίνω έξω κ κυνηγάω κόσμο . Αν ήταν έτσι υπάρχουν στα σπίτια μας δεκάδες αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα , μια ματιά γύρω μου σου βρίσκω αρκετά.

Η απορία μου είναι αν είναι νόμιμο να φτιάχνεις όπλα για hobby ή όχι. 

...

μια χαρά cool είμαι ρε , δεν πειράζω μύγα 

χαχ ναι δεν το έχω κ πολύ με τη ζωγραφική σε word , αλλα πιάνουν τα χέρια μου. Βέβαια τρέμει κ το χέρι μου απ τα νεύρα , τι ήθελα κ μπήκα fb 

τεσπ το ρόπαλο είναι κάτι απλό κ μια αρχή , θα αρχίσω να το σκαλίζω αύριο και θα πάω να ρωτήσω στους μπάτσους αμα είναι να βάλω καρφιά. Αν δεν επιτρέπεται δε θα βάλω , θα το κρατήσω σαν σκαλιστό 

Ήρεμος πάνω απ'όλα.

• Like 9
Δημοσ.

thanks για το link , έχει ωραίες ιδέες , επαγγελματική ποιότητα! 

μη ξεχάσεις να με φωνάξεις οταν θα πας στο ΑΤ με κατι τετοιο στα χέρια να ρωτήσεις αν επιτρέπεται. :-)

• Like 3
Δημοσ.

μη ξεχάσεις να με φωνάξεις οταν θα πας στο ΑΤ με κατι τετοιο στα χέρια να ρωτήσεις αν επιτρέπεται. :-)

τι λε ρε να μου ρίξουν ? εδώ μια φορά πήγα με σακίδιο , μακρύ μούσι και μαύρα γάντια και ο φύλακας έξω μου φώναζε απο μακριά κ έτρεχε , έρχεται στα 2 μέτρα και μου λέει "που πας τι θες???" για γνήσιο υπογραφής του λέω  :huh: , εδώ δεν είναι ?

και με κοίταγε σα χαζός.

Θα πάω να ρωτήσω χωρίς να το έχω , θα τους πω οτι σκέφτεται ένας φίλος μου να φτιάξει  

Δημοσ.

Καλό είναι να μην το παλεύει κανείς μόνος του. Οι ψυχίατροι τι θα κάνουν ? Κλέφτες να γίνουν?  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

τι λε ρε να μου ρίξουν ? εδώ μια φορά πήγα με σακίδιο , μακρύ μούσι και μαύρα γάντια και ο φύλακας έξω μου φώναζε απο μακριά κ έτρεχε , έρχεται στα 2 μέτρα και μου λέει "που πας τι θες???" για γνήσιο υπογραφής του λέω :huh: , εδώ δεν είναι ?

και με κοίταγε σα χαζός.

Θα πάω να ρωτήσω χωρίς να το έχω , θα τους πω οτι σκέφτεται ένας φίλος μου να φτιάξει

Αν σου πουν να πας με τον φίλο σου απο εκει πάντως, μην τους πεις οτι το θέλεις για εσένα.

It's a trap.

Δημοσ.

θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή

ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά

οπλο.jpg

απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο

Τι ναι αυτό ρε βαπίρ; χαχαχ θα τον βγάλεις έξω και θα αρχίσεις να κοπανάς; :P
  • Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω να φτιάχνω αυτοσχέδια όπλα απο δέρμα(για την λαβή) ,  ξύλο σίδερο και λεπίδες. 

Τι τα θέλω? - hobby, είναι κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. 

Ποιον σκέφτεσαι να καθαρίσεις ρε τρελέ;

Δημοσ.

Ποιον σκέφτεσαι να καθαρίσεις ρε τρελέ;

το μυαλό μου απ τις σκοτούρες 

ήδη έχω αρχίσει yogi (όποτε βρω ησυχία γιατι χωρίς ησυχία δεν γίνεται , θέλει συγκέντρωση ) . 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...